• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۹۹۱۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۲
نیمروز به وقت فضای مجازی؛

فیش حقوقی اوباما و ثروت پوتین

حاشیه های پررنگ از متن اجلاس استامبول، خوش تیپ ترین پیرمرد 90 ساله! ، فیش حقوقی اوباما و ثروت پوتین و ... مخاطب زیادی در فضای مجازی داشت.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا وسیما آنچه که در این نوشتار بررسی می شود ، همان پایش رسانه های سایبری است با نگاهی اجمالی به پرمخاطب ترین خبرها در فضای مجازی که از مرور صفحه های شبکه های اجتماعی و ارتباطی پرطرفدار استخراج شده اند.

تلگرام ... حاشیه های پررنگ از متن اجلاس استامبول
حاشیه های پررنگ از متن اجلاس استامبولحاشیه های پر رنگ تر از متن اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی حسابی در فضای مجازی دست به دست می شود. 
حضور پیدا نکردن رییس جمهور و وزیر امورخارجه ایران در نشست پایانی این اجلاس به علت وجود چند محور ضد ایرانی در بیانیه پایانی، بحث های داغی را در شبکه های اجتماعی براه انداخته است. 
همین موضوع باعث شد تا با وجود لابی قوی سعودی ها، نشست سران همکاری اسلامی بدون قرائت بیانیه پایانی به کارش پایان دهد و دست عربستان را در پوست گردو بگذارد.
جالب است بدانید؛ تصاویر تذکر جدی آقای روحانی در صحنه استقبال اردوغان از رییس جمهور ایران هم بازتاب گسترده ای در میان کاربران داشته است.

تلگرام ... خوشتیپ ترین پیر مرد 90 ساله!
حاشیه های پررنگ از متن اجلاس استامبولهمیشه قرار نیست مدل‌ها از بین جوانان شهر انتخاب شوند. گاهی اوقات، پیرمردها هم دوست دارند بیشتر دیده شوند. امسال در اقدامی جالب خوش‌تیپ‌‎ترین پیرمرد از بین چندین نفر شرکت کننده انتخاب شد.
Günther Krabbenhöft پیرمرد 90 ساله در براین جایزه خوش تیپ ترین پیرمرد جهان را کسب کرد. برخی منابع خبری سن او را 104 سال گزارش کرده اند
او می گوید: "من همیشه به دنبال لباس هایی می گردم و لباس هایی می پوشم که زیبایی معمولی دارند. هنگامی که به محل کار یا ورزش می روم دوست دارم با خوشحالی به خودم نگاه کنم. این همیشه بازتابی از درون من است.” 


تلگرام ... دربی با زباله
حاشیه های پررنگ از متن اجلاس استامبولچند روز قبل از دربی ‍‍‍‍‍پایتخت و با همکاری باشگاه پرسپولیس و سازمان مدیریت پسماند، قرار شد به هر هوادار در هنگام ورود به ورزشگاه آزادی، یک کیسه زباله داده شود تا زباله‌ ها چهره صندلی و سکوهای ورزشگاه را پس از بازی زشت نکند. و وعده کردند که در روز جمعه ۹۵/۱/۲۷ با شعار «ورزشگاه بدون زباله زیبا است» بازی را شروع کنند. "
اما اوضاع آن طور که پیش‌بینی می‌شد پیش نرفت و کیسه‌های زباله بیشتر برای در امان ماندن تماشاگران از گزند باد و باران استفاده شد. بعد از بازی یک ورزشگاه ماند و هزاران زباله و دوستداران محیط زیست که تازه کارشان شروع شده بود.



تلگرام ... فیش حقوقی اوباما و ثروت پوتین 
حاشیه های پررنگ از متن اجلاس استامبولپس از انتشار لیست دولتمردان مفسد اقتصادی کشورهای مختلف در "اسناد پاناما" و برخی از روسای دولتی در جهان درصدد دفاع از خود در شبکه های اجتماعی برآمدند. ولادیمیر پوتین، باراک اوباما و جوبایدن و ... از این گروه بودند. 
بر اساس اظهار نامه مالیاتی "ولادیمیر پوتین" که دو هفته پس از آغاز رسوایی «اسناد پاناما» روز جمعه منتشر شد، وی در سال 2015، هشت میلیون و نهصد هزار روبل معادل یک صد و هیجده هزار و دویست یورو درآمد کسب کرده است که این مبلغ نسبت به سال 2014، یک میلیون و سیصد هزار روبل بیشتر است. براساس این اظهارنامه وی همچنان مالک یک آپارتمان هفتاد و هفت متر مربعی، پارکینگ، سه خودروی متعلق به دوران اتحاد جماهیرشوروی سابق و یک کاروان متصل به خودرو است. رییس جمهوری روسیه، هرگونه فساد مالی اطرافیان خود را نیز رد کرد.
"باراک اوباما"  و "جو بایدن" نیز فیش حقوقی خود را منتشر کردند. کاخ سفید روز گذشته در بیانیه ای اعلام کرد رئیس جمهور آمریکا و معاون وی، اطلاعات مالی خصوصی خود از جمله مبلغ مالیات پرداختی خود در  سال ۲۰۱۵ را منتشر کردند.





کد: 4054

*********************

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت پیل سوختی کاغذی زیستی یک‌بارمصرف برای نشانگرهی پزشکی
حمام تاریخی خان خمین مرمت شد
آیین ازدواج آسان ۲۳ زوج جوان در شهر چاه مبارک شهرستان عسلویه
در طرح کالابرگ ماهانه یک میلیون تومان برای هر نفر پرداخت می‌شود
فعالیت راهداران برای تردد ایمن در جاده های استان
بهره برداری از ۲۲۴ واحد مسکونی در بندرعباس
عوامل کلان بازار را نوسانی کرد
جایگاه کویر در بازساخت حکمرانی گردشگری
پایان معضل آبگرفتگی در خیابان شهید چمران شهر گلستان
فرمانده سپاه سلماس: مکتب شهید سلیمانی جریان ساز است
نقش موثر درختان در پدافند غیرعامل
آغاز عملیات اجرایی ساخت کتابخانه جدید شهر گزیک درمیان
بانوی مرگ‌مغزی به دو بیمار، بینایی بخشید
سفر معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران به کابل
حمایت همه‌جانبه استاندار مازندران از هنر بومی
استانداردسازی و شواهد معتبر؛ پیش‌شرط جهانی شدن طب سنتی ایران
پیگیری مشکلات واحد‌های تولیدی در کارگروه امور زیربنایی استان
حس و حال زیبای بندگی در مراسم اعتکاف
برگزاری آیین‌های جشن میلاد باسعادت مولود کعبه در انگلیس
ثبت بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار فقره اعمال قانون برای موتورسیکلت‌سواران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۱ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۵ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)