سالروز شهادت سردار حبیب الله خلیفه سلطانی +فیلم
امروز سی و چهارمین سالگرد شهادت حبیب الله خلیفه سلطانی قائم مقام سپاه پاسداران منطقه 7 کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سید حبیب الله خلیفه سلطانی سال 1327 در یک خانواده مذهبی و کارگری به دنیا آمد. وی پس از تحصیلات ابتدایی متوسطه سال 47 برای ادامه تحصیل به دانشگاه صنعتی تهران رفت و سال 1351 فارغ التحصیل شد و برای اشتغال به کارخانه ذوب آهن اصفهان رفت ولی به دلیل فعالیت های مذهبی و انقلابی و درگیری با رؤسای ذوب آهن اخراج شد و مدتی به کارهای متفرقه پرداخت.
وی چندین بار به علت فعالیت های سیاسی، مذهبی به دست ماموران رژیم پهلوی به زندان افتاد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ابتدا به کمیته دفاع شهری رفت و با تشکیل سپاه پاسداران به عضویت سپاه درآمد و در قسمت های مختلف مثل آموزش، پرسنلی، امور مالی، قائم مقام و عضویت در شورای مرکزی سپاه پاسداران اصفهان خدمت کرد.
قائم مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منطقه 7 کشور 23 اردیبهشت سال 61 به همراه همسر و فرزندش روح الله بر اثر تصادف اتوبوس مسافربری با یک تریلر در جاده ساوه به اصفهان که از محل خدمت خود باختران عازم اصفهان بود به حق پیوست.
در فرازی از وصیت نامه این شهید آمده است: هنگامی که مبارزه برای پیروزی انقلاب شروع شد به عظمت رهبری امام پی بردم. مرجعی که از آغاز از او تقلید می کردم اینک برایم به صورت پیشوایی درآمد که با روش پیامبر گونه اش باید برای مبارزه آستان بوس درگاهش شد. چه شکوهمند است مبارزه در مسیری که فرزند رسول خدا (ص) با لیاقتی امام گونه هدایتش می کند و ایران به دنبال او حرکت می کند. نه ایران که جهانی مستضعف و چه زیباست راهی که انسان احساس می کند هر لحظه و در هر کاری سعادتمند است و عجبا این قدر لطیف که در صورت لحظه ای غفلت آنهایی که حتی شاگرد امام بوده اند و معلم اخلاق سقوط می کنند و چه باشکوه است این انقلاب با همه آزمایش هایش. و چقدر لطف از جانب خداوند که انقلاب همه دردهایم را مداوا کرد. امیدوارم که خداوند مرگی را نصیب همه ما گرداند که بتوانیم به هنگام مرگ علی وار فریاد زنیم: «به خدای کعبه رستگار شدم».