• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۸۳۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۴
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
علی جنتی:

نمایشگاه کتاب تهران پس از سالیان دراز به جایگاه دائم خود انتقال یافت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در بیست و نهمین دوره خود و پس از سالیان دراز از خانه به دوشی درآمد و به جایگاه دائم خود انتقال یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی جنتی در مراسم تقدیر از نهادها و موسسات همکار در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که شب گذشته برگزار شد با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است که خوشبختانه امسال در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار شد افزود: تعداد کشورهایی که نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار می کنند بسیار اندک است که از آن جمله می توان به نمایشگاه های بین المللی بولونیا، فرانکفورت و تهران اشاره کرد که به مساله کتاب و کتابخوانی توجه ویژه ای دارند.

وی افزود: اگر همه بپذیریم که کتاب در توسعه فرهنگی کشور تاثیر شایان توجهی دارد، برگزاری نمایشگاه کتاب و حوادث و اتفاقات در حاشیه آن از جمله تالارهای گفت‌وگو، بحث و تبادل نظر و ... به طور قطع می تواند در توسعه فرهنگی کشور موثر باشد که تاکنون نیز این‌چنین بوده است.

وزیر ارشاد با اشاره به اینکه انتقال نمایشگاه کتاب به محل نمایشگاه شهر آفتاب ثمره عزم و اراده، همت عالی، انسجام، همدلی و همفکری دست‌اندرکاران آن است گفت: در انتقال نمایشگاه دغدغه‌های بسیاری وجود داشت که نیاز به تصمیم گیری و جسارت داشت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از جمع بندی های خود به این نتیجه رسید که این انتقال به شهر آفتاب صورت گیرد و در کنار آن شهرداری تهران هم با جسارت تمام پذیرفت که این کار نیمه‌تمام را تکمیل کند و همه  شاهد بودیم که در مدت کمتر از چهار ماه با همت و تلاش شهرداری و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران این انتقال به شهر آفتاب به سرانجام رسید.

جنتی افزود: در سالن کودک و نوجوان نمایشگاه بیست و نهم کتاب هواسازها به خوبی فضا را خنک نمی کرد که لازم است با همکاری شهرداری و دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه کتاب این مشکل در سال آینده مرتفع شود و ما جایگاه آبرومندی برای همه نمایشگاه های بین المللی داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به کاهش صدور مجوزها در وزارت ارشاد، گفت: در این دولت در وزارت ارشاد سعی کردیم مجوزهایی را که صادر می‌شود کاهش دهیم و مصداق آن حذف 40 مجوز در این وزارتخانه است.

وی افزود: بسیاری از فرایندها نیز در این وزارتخانه کاهش یافته است و برای صدور مجوزهای مختلف از جمله نشریات، موسسات فرهنگی و هنری و غیره نیازی به مراجعه حضوری نیست و افراد می توانند درخواست خود و پیگیری های لازم را داشته باشند.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه با نظر سنجی انجام گرفته مشخص شده است 70 درصد ناشران و غرفه داران از استقبال مردمی ابراز رضایت کرده اند گفت: نظر سنجی از مردم نیز نشان داد که از میان 75 درصد پاسخگویان 26.6 درصد مردم کیفیت فیزیکی شهر آفتاب را بسیار بهتر و 49.2 درصد پاسخگویان آن را بهتر از مصلی دانستند.

سیدعباس صالحی با بیان اینکه 64.1 درصد افراد بدون بن در بیست و نهمین نمایشگاه ،کتاب خریداری کردند افزود: این آمار نشان می دهد که صرفا تزریق یارانه به فروش کتاب کمک نمی کند و آمار بازدیدکنندگان  تهرانی از نمایشگاه کتاب، حدود 60 درصد و بیش از 40 درصد بازدیدکنندگان نیز شهرستانی ها بودند.

در پایان این مراسم از 70 سازمان‌ و نهاد همکار در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)