شش جنگنده بلژیک در عملیات علیه داعش شرکت میکنند
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه ،وزارت دفاع بلژیک اعلام کرد شش جنگنده اف شانزده این کشور روز دوشنبه هفتم تیرماه بلژیک را ترک کردند تا در اردن به ائتلاف بین المللی ضد داعش بپیوندند.
این هواپیماها در حمایت هوایی در عراق و همچنین نخستین بار در سوریه مشارکت خواهند کرد.
سخنگوی وزارت دفاع اعلام کرد این شش جنگنده پایگاه هوایی کلین - بروژل Kleine-Brogel را در شمال بلژیک به مقصد اردن ترک کردند و قرار است در آنجا به مدت یک سال جایگزین هواپیماهای هلندی شوند.
جنگنده های بلژیک دومین بار در عملیات تحت فرماندهی آمریکا موسوم به « عزم مطلق » علیه تکفیری ها شرکت خواهند کرد. آنها نخستین بار از اکتبر 2014 تا ژوئن 2015 فقط در عملیات در عراق مشارکت داشتند.
شارل میشل Charles Michel سخنگوی نخست وزیر بلژیک مشارکت نظامی در سوریه را که تحت کنترل داعش و گروه های تروریستی است و از کنترل حکومت سوریه خارج شده است محدود توصیف کرد.
بلژیک 22 مارس هدف حملاتی قرار گرفت که به کشته شدن 32 نفر و زخمی شدن بیش از 300 نفر منجر شد. داعش مسئولیت این حملات را به عهده گرفته است.
استیون واندپوت Steven Vandeput وزیر دفاع بلژیک روز دوشنبه گفت: « ما می بینیم که امنیت بلژیک با تهدید داعش رو به رو است و اگر می خواهیم به صورت واقعی امنیت را دریابیم باید همین الان اقدام کنیم .»