• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۸۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
محمد خزاعی:

ایران از حضور سرمایه گذاران خارجی حمایت می‌کند

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: واگذاری زمین به سرمایه گذاران خارجی با شرایط خاص انجام می‌شود و سرمایه گذاران خارجی نگران نقل و انتقالات پولی و بانکی نباشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد خزاعی در همایش دو روزه گردشگری با رویکرد اقتصاد مقاومتی که در سالن اجلاس سران برگزار شد افزود: بر اساس قانون مصوب مجلس که در سال 81 به تصویب رسیده است، دولت از همه سرمایه‌گذاری‌های خارجی در مقابل ریسک‌های غیرتجاری حمایت و ضمانت می‌کند. 

وی اضافه کرد: موارد متعدد دیگری هم در ضمانت نامه‌ دیگری از قبیل نقل و انتقال سود و سهام و صدور اجازه اقامت سه ساله به کارکنان متخصص امر سرمایه گذاری از طرف دولت ایران صادر می شود.

خزاعی با اشاره به اینکه همه قوانین با تغییر کابینه دولت تغییری نخواهد کرد گفت: حتی به سرمایه گذارانی که فکر می‌کنند در آینده می خواهند سرمایه خود را در گردشگری هزینه کنند هم می گوییم که نگران انتقال سود حاصل از سرمایه به خارج از کشور نباشند و اگر خواستند تاسیسات توریستی را به خارج منتقل کنند، نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اگر سرمایه گذاران خارجی به ما برای گرفتن ضمانت‌نامه مراجعه نکنند، تحت پوشش این حمایت ها قرار نخواهند گرفت خاطر نشان کرد : آن‌ها اجباری برای مراجعه به ما ندارند ولی اگر مراجعه کنند حمایت خواهند شد. 

خزاعی با تأکید براینکه تعهدات مورد انتظار به حد کامل از سوی آمریکائی‌ها انجام نشده است گفت: ما هم درخواست همکاری اقتصادی با آنها را نداریم اما درباره سایر کشورهای اروپایی هجوم و درخواست برای ثبت سرمایه و گرفتن ضمانت در ایران بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: از ابتدای سال 94 تا الان از میان درخواست‌های متعدد سرمایه گذاری های خارجی عمدتاً اروپایی بیش از 9 میلیارد دلار ضمانت نامه صادر کرده ایم که این موارد فقط درباره سرمایه گذاری‌های خارجی بخش فاینانس است. 

خزاعی ادامه داد: درخصوص سرمایه گذاری با کشورهای ژاپن ، آلمان، ایتالیا و کره همکاری کرده ایم و درخواست همکاری زیادی نیز از هرمس آلمان و سایر بنگاه‌های اقتصادی اروپایی داشته ایم.

رئیس سرمایه‌گذاری های خارجی در ایران با بیان اینکه از حدود 6 ماه قبل تا الان شاهد نقل و انتقالات پولی به کشور از طریق نظام بانکی بوده‌ایم افزود: سرمایه‌ای که توسط سرمایه گذاران خارجی وارد کشور می شود از طریق نظام بانکی ثبت می کنیم تا وقتی خواستند آن را خارج کنند بدانیم میزان این سرمایه چقدر بوده است، حتی برخی از سرمایه گذاران خارجی مجدد درخواست سرمایه گذاری کرده اند. همین مقدار کافی است که بدانیم از نظر سیاسی مراجعات و رقابت ها مناسب است.

وی در پاسخ به یکی از سوالات سرمایه گذاران درخصوص استفاده از نیروی انسانی خارجی گفت: منعی نیست که برای افراد دارای تخصص، اقامت سه ساله بدهیم.

خزاعی همچنین درپاسخ به سوال دیگری مبنی ‌بر کمک‌های صندوق توسعه ملی نیز افزود: این امکان وجود دارد اما شرایطی دارد. توصیه ما این است که روی منابع خودتان تکیه کنید.

وی با اشاره به  واگذاری زمین به سرمایه گذاران خارجی گفت: براساس قانون اساسی ایران، یک شخصیت حقیقی یا حقوقی خارجی نمی‌تواند در ایران مالک زمین شود اما در قانون سرمایه گذاری خارجی مصوب مجلس پیش‌بینی شده اگر یک سرمایه گذار خارجی یا یک شرکت خارجی به زمینی نیاز دارد، باید یک شرکت ثبت کند؛ 100 درصد سهام آن شرکت نیز متعلق به خودش خواهد بود ولی چون آن شرکت در ایران ثبت شده است می‌تواند به اندازه‌ای که زمین نیاز دارد، از دولت ملک بخرد پس مشکل زمین از نظر سرمایه گذاران خارجی نداریم.

خزاعی افزود: بر اساس آخرین تغییرات در قانون مالیات‌ها، همه فعالیت‌ها در حوزه بیمارستانی و توریستی بین 5 تا 13 سال در مناطق محروم از مالیات معاف هستند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اعطای کارت اعتباری (کریدیت کارت) به سرمایه گذاران خارجی گفت: فعالیت های خوبی را در این باره با بانک مرکزی آغاز کرده ایم و مذاکرات خوبی هم در حال انجام است همچنین مذاکراتی با اتحادیه اروپا و موسسات اعتبار سنجی نیز داشته ایم. 

خزاعی افزود: نخستین ثمره آن این بود که ریسک سرمایه گذاری از 7 به 6 درصد کاهش داشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه‌های ترویج کتابخوانی در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
بوستان قیطریه بهسازی شد
خراسان جنوبی صدرنشین مرمت مشارکتی خانه‌های تاریخی در کشور
بورس کالا میزبان عرضه بیش از یک میلیون تن انواع کالا در تالار‌ها
نظام تعلیم و تربیت، بیش از هر نهاد دیگری مسئول پرورش نسل دانا و کتاب‌خوان است
نفت سفید و میعانات گازی ۲ عرضه مهم در رینگ بین‌الملل و داخلی
آزمایش رایگان ایدز با مشاوره تخصصی در کیش
آزادی ۴۰ زندانی در خراسان شمالی با کمک خیران
سفر نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به تبریز
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی رسانه‌ای «هما» تا پایان آبان ماه
دست‌ها برای طلب باران به آسمان بلند شدند
لایحه ساماندهی معافیت‌های مالیاتی در راه بهارستان یا پاستور؟
پرونده صد کودکستان متخلف روی میز آموزش و پرورش
برداشت ۴۲۰۰تُن خرما از نخیلات قصرشیرین
پیش بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین 
آزادسازی سوسنگرد، اوج هنرنمایی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس+فیلم
برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در همدان
عضویت رایگان و بخشودگی جرائم، هدیه کتابخانه‌های فارس
رسیدگی ویژه به پرونده تاخیر در تامین واکسن تب برفکی
خرمشهر پایلوت طرح شهرستان کارآفرین کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)