کارشناس: روحیه تمامیت خواه پوتین و ترامپ آنها را از هم دور می کند
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به گفته کارشناس مسائل سیاسی روحیه تمامیت خواه مشترک پوتین و ترامپ که می خواهند در هر معامله و توافقی صد درصد سود و مزایا را از آن خود کنند، آنها را از هم دور خواهد کرد.
شبکه خبری یورونیوز در گزارشی به موضوع پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از نگاه روسیه و مردم آن و این که مردم روسیه چه انتظاری از ترامپ برای بهبود روابط خود با آمریکا دارد پرداخت. این شبکه به همین منظور به میان مردم رفت و نظر آنها را در این باره جویا شد.
ایوگنی شهروند روسی در این باره می گوید: به باور من، روابط میان روسیه و آمریکا مصلحت گرا خواهد شد و کمتر مسائل عقیدتی در آن دخیل خواهد شد. روابط دو کشور بر اساس منافع اقتصادی دو طرف متمرکز خواهد شد.
اولگا در این باره می گوید: به نظر من ترامپ از هیلاری بهتر است. چون رویکرد او به روسیه نسبت به هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر سال 2016 آمریکا صادقانه تر است.
کنستانتین اگرت، تحلیلگر سیاسی می گوید: مردم روسیه و آمریکا بسیار متفاوت هستند. به همان اندازه متفاوت که باراک اوباما و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه هستند. روس ها فکر می کنند معامله کردن و به تفاهم رسیدن با ترامپ آسان تر است. درحالی که اصلا این گونه نیست.نکته مهم تری درباره پوتین و ترامپ وجود دارد که آنها را به هم شبیه و در عین حال از هم دور کرده است. آن نکته این است که هم ترامپ هم پوتین می خواهند در هر معامله و توافقی 100 درصد برنده باشند و طرف مقابل صفر درصد ببرد. همین امر باعث شده است که شکاف عمیقی بین آنها ایجاد شود.
با این حال در تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری، دونالد ترامپ آشکارا از سیاستهای روسیه دفاع و از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور تعریف می کرد.
ولادیمیر پوتین در واکنش به پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ابراز امیدواری کرد که در دوران ریاست جمهوری وی شاهد بهبود روابط آمریکا و روسیه باشیم.
روابط آمریکا و روسیه اکنون بر سر چندین مسئله از جمله بحران سوریه و اوکراین دچار تنش شده است.