• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۸۹۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
علمی و فرهنگی
علی اکبر صالحی؛آمادگی طرف عمانی برای خرید

ارسال 11 تن آب سنگین به عمان

رئیس سازمان انرژی اتمی: 11 تن آب سنگین به عمان فرستاده شده و طرف مقابل نیز برای خرید، اعلام آمادگی کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر صالحی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز جهانی مقابله با آثار جنگ در محیط زیست و در جمع خبرنگاران افزود: تا امروز برجام به خوبی پیش رفته و تنها در بحث تحریم‌ها با کندی‌هایی روبرو بودیم که به علت عملکرد بانک‌های بزرگ که وزارت امور خارجه به جد این مساله را پیگیری می‌کند.


ارسال 11 تن آب سنگین به عمان

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: برجام به خوبی جلو رفته و برخلاف تصورات مشکلی در آینده نخواهیم داشت.

وی در پاسخ به اینکه آیا تغییری پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وجود داشته است یا خیر؟ گفت: وقتی رئیس جمهور آمریکا عملا سکاندار و عهده‌دار سمت خود شود؛ در چهارچوب واقعیات عمل خواهد کرد زیرا برجام برنامه میان دو کشور نیست.

صالحی افزود: تصور ما این است که مشکل چندانی نخواهیم نداشت و مسئولان ما نیز همواره نشان داده‌اند که در تصمیم‌گیری‌ها هشیارانه و آگاهانه عمل کردند.

صالحی گفت: میان جنگ و محیط زیست ارتباط وجود دارد و از زمان کنفرانس استکهلم بر این مساله تاکید شده و فرازها و فرودهای زیادی را طی کردیم تا به درک جمعی در این زمینه برسیم.

وی با بیان اینکه پیشرفت خوبی در این زمینه وجود داشته است، گفت: البته اکنون چالش‌ها در این موضوع شکل پیچیده‌تری گرفته است بنابراین لازم است که کارشناسان به محیط زیست در این زمینه اقدام کنند.

صالحی با بیان اینکه هر روز شاهد مناقشات و اخبار دلخراشی از رنج انسان‌ها و تخریب سکونت‌گاه هستیم، اظهار کرد: بسیار مهم است که برای کنترل این خشونت‌های افسارگسیخته در سطح منطقه و بین‌المللی جواب مشخصی یابیم و همچنین در زمینه آثار تخریبی جنگ بر محیط زیست چه در زمین چه در آب و چه در هوا اقدامی کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

صالحی گفت: مناقشات از آغاز تمدن بشری محیط زیست را تخریب کرده است و در زمان ما به علت گسترش ابزارهای جنگی بیشتر شده و به ویژه منطقه ما را متاثر کرده است که نیازمند همکاری‌های بین‌المللی و حمایت جهانی در این زمینه هستیم.

وی ادامه داد: جامعه بین‌الملل به ویژه سازمان ملل و شورای امنیت در جایگاهی قرار نگرفته‌اند که مناقشات مسلحانه را حل و فصل کنند و از پیامدهای آن جلوگیری کنند. ما همه می‌دانیم جامعه بین‌المللی از سال 1992 تلاش‌های جدیدی را برای ایجاد ابزار و مقرراتی برای جلوگیری از پیامد مناقشات پیش‌بینی کرده و کشورهای مختلف در سطح ملی و فراملی به آن پرداخته‌اند و ما نیز توانسته‌ایم براساس توافقنامه‌های موجود پا به پا به این چالش‌ها مقاومت کنیم.

صالحی گفت:‌ اکنون آژانس‌های بین‌المللی باید به ابعاد مساله تاثیر جنگ بر محیط زیست بپردازند و ادبیات غنی را در این موضع ادامه دهند که در این زمینه دو نکته محافظت حقوقی از محیط زیست در زمان جنگ و نقش منابع طبیعی در صلح وجود دارد.

معاون وزیر امور خارجه توضیح داد: اتخاذ مکانیزم صلح‌ساز بعد از مناقشات می‌تواند به ایجاد ساختارها و نهادهایی کمک کند و از رنج انسان‌ها جلوگیری کند.

وی افزود: می‌توان مناقشات را حل کرد و به سوی مذاکره رفت. توافق هسته‌ای نشان داد که از طریق دیپلماسی می‌توان مسیر را هموار کرد.

وی در پایان افزود: ما در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی به دیالوگ و همکاری متعهد هستیم و در سطوح مختلف و در چهارچوب سناریوی برد – برد نقش خود را در زمینه صلح و پیشرفت به عنوان جزء لاینفک توسعه پایدار انجام می‌دهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)