• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۶۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

احداث کارخانه داروسازی در باکو با مشارکت ایران

این واحد صنعتی با 21 میلیون دلار سرمایه گذاری با همکاری شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین وابسته به سازمان تامین اجتماعی جمهوری اسلامی ایران و سرمایه گذاری وزارت اقتصاد جمهوری آذربایجان و شرکت «آذرسون» ساخته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از باکو، عملیات ساخت کارخانه داروسازی در شهرک صنعتی «پیرالهی» باکو با مشارکت جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. این واحد صنعتی با 21 میلیون دلار سرمایه گذاری با همکاری شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین وابسته به سازمان تامین اجتماعی جمهوری اسلامی ایران و سرمایه گذاری وزارت اقتصاد جمهوری آذربایجان و شرکت «آذرسون» ساخته خواهد شد و سهم کشورمان در احداث این کارخانه 49 درصد است. با بهره برداری از مرحله اول این کارخانه 84 نوع دارو به شکل قرص و کپسول برای درمان بیماری های قلبی - عروقی ،ضد دردها ،اعصاب و روان ،ضد حساسیت ،ضد ویروس و مکمل های دارویی تولید و با برند مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با عنوان «کاسپین فارمد» عرضه خواهد شد. این کارخانه داروسازی در ده هکتار زمین و در مدت دو و نیم سال احداث و تکمیل خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
علی ربیعی وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی در مراسم آغاز عملیات ساخت این کارخانه  هدف از ساخت این واحد تولیدی را در ابتدا کاهش واردات داروی جمهوری آذربایجان و به تدریج خودکفایی این کشور در حوزه دارو عنوان کرد و افزود : در مرحله بعد هدف ما صادرات دارو با مشارکت هم به روسیه ، گرجستان ، تاجیگستان ، قزاقستان ، ترکمنستان و دیگر کشورهای آسیای میانه است .
وی  گفت : پیش بینی می کنیم در یک سال بعد از بهره برداری از این کارخانه سالانه به ارزش 100 میلیون دلار دارو به کشورهای دیگر صادر کنیم
شاهین مصطفی یف وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان نیز  همکاری های دو کشور در حوزه های مختلف را با اراده روسای جمهور دو کشور، نه تنها در حوزه اقتصاد و صنعت بلکه در تمام زمینه ها در  سطح عالی دانست و افزود: ما به این همکاری ها ادامه می دهیم و بعد از کارخانه های خودروسازی و داروسازی که عملیات آنها شروع شده است کارخانه های اتوبوس سازی و تولید ماشین آلات کشاورزی را شروع خواهیم کرد.
کارخانه داروسازی بعد از کارخانه در دست احداث خودروسازی در «نفت چالای» جمهوری آذربایجان دومین واحد صنعتی بزرگ است که با همکاری جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان ساخته می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در صدر هیاتی برای شرکت در مراسم آغاز عملیات کارخانه داروسازی با همکاری کشورمان در جمهوری آذربایجان وارد باکو شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
«علی ربیعی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فرودگاه بین المللی باکو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما کلنگ زنی ساخت کارخانه داروسازی با مشارکت دو کشور را در باکو از عمده برنامه های خود در سفر سه روزه به جمهوری آذربایجان عنوان کرد و گفت: براساس ارزیابی های به عمل آمده تولید دارو در جمهوری آذربایجان، زمینه صادرات داروی ایرانی با برندهای مشترک با جمهوری آذربایجان به بازار کشورهای منطقه را فراهم و مزیت جدیدی را برای کشورمان در این حوزه ایجاد خواهد کرد.
وی با اعلام اینکه اکنون داروهای ایرانی به برخی از کشورهای عربی و کشورهای منطقه حتی روسیه صادر می شود، افزود: این کارخانه داروسازی که امروز عملیات ساخت آن با مشارکت جمهوری آذربایجان آغاز می شود این امکان را برای ما فراهم خواهد کرد که بتوانیم به حوزه هایی که جمهوری آذربایجان صادرات دارد ما نیز از این ظرفیت استفاده کنیم و دانش و سرمایه ایرانی را همراه با سرمایه جمهوری آذربایجان به دیگر بازارها صادر کنیم.
ربیعی دیدار با مقامات جمهوری آذربایجان را از دیگر برنامه های خود در این سفر اعلام کرد و گفت: آموزش های فنی و حرفه ای و تبادل دانش در این زمینه ، گسترش توریسم سلامت و ساماندهی آن ، پیگیری و تسریع در دو طرح جاده ای از جمله جاده آستارا- آستارا ، فراهم کردن زمینه رفت و آمد مردم دو کشور در 45 کیلومتری مرزهای داخلی دو طرف و بررسی زمینه های توسعه همکاری های دو کشور در بخش اقتصادی حوزه های همچون نفت ، گاز ، سیمان و فولاد از جمله موضوعاتی است که در این دیدارها پیگیری خواهم کرد.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کشورمان را در این سفر پنج نماینده مجلس از جمله سلمان خدادادی رییس کمیسیون اقتصادی و رییس گروه دوستی ایران و جمهوری آذربایجان ، حسن وند رییس کمیسیون انرژی و عضو گروه دوستی ، عاشوری عضو هیات رییسه مجلس و عضو گروه دوستی ، بهروز نعمتی عضو هیات رییسه مجلس و عضو گروه دوستی ، تاج گردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه همچنین ابوالحسن فیروزآبادی معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی همراهی می کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت واحد ۳ نیروگاه نکا به مدار تولید
پویش کاشی حرم به یاد شهدای عملیات محرم
دوکشته و ۱۴ مصدوم در حوادث شبانه روز گذشته استان
افتخار آفرینی دانش‌آموزان شهرستان نهبندان در مسابقات اختراعات سوئیس
تهیه طرح‌های توسعه و عمران ۱۵ شهر چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران از امروز 
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
تولید ورق گرم در صنایع معدنی سیرجان
خواب آلودگی راننده ؛ علت تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تیروکمان قهرمانی آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آبان به افق آبادان و خرمشهر
بی احتیاطی راننده در بجنورد جان عابر پیاده را گرفت
اعزام تیم کبدی بانوان ایران به رقابت‌های قهرمانی جهان
فراتر از ثروت
بازگشت افتخار آفرینان پینگ پنگ ایران از رقابت‌های همبستگی اسلامی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و سرخه
جمعیت ۱۰۰ هزار نفری ماهدشت فرهنگسرا ندارد
سیما لیموچی برنده جایزه داوطلب برگزیده سال ٢٠٢۵ کمیته بین‌المللی پارالمپیک شد
چشم آسمان ایلام به آمدن اولیـن باران پاییزی، روشن شد
تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
پویش آبادان را سبز میکنیم
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)