• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۸۲۴۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۶
اجتماعی » تعاون و اشتغال

افتتاح دفتر بازرگانی سوئد در ایران، روابط دو کشور را توسعه می دهد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: امیدواریم در آینده ای نزدیک دفتر بازرگانی و تجاری سوئد در تهران افتتاح شود که این افتتاح می تواند در توسعه همکاری های دو کشور بسیار تاثیرگذار باشد.

افتتاح دفتر بازرگانی سوئد در ایران، روابط دو کشور را توسعه می دهدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، محمود واعظی در دیدار خانم لین دی وزیر امور اتحادیه اروپا و بازرگانی سوئد افزود: حجم همکاری های تجاری ایران و سوئد هم اکنون 250 میلیون یورو است که با توجه به توانایی های دو کشور زمینه های مناسبی برای افزایش آن وجود دارد .
وی گفت: همکاری های شرکت های خصوصی ایرانی و سوئدی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات می تواند این حجم روابط را به سرعت افزایش دهد.
واعظی با اشاره به امضاء یادداشت تفاهم تضمین سرمایه گذاری های متقابل میان ایران و سوئد در سال 2016 تاکید کرد: این یادداشت تفاهم به میزان 100 میلیون یورو تضمین کننده سرمایه گذاری های متقابل است و ما می توانیم تا دوبرابر آن را افزایش دهیم .
وی تصریح کرد: شرکت های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات می توانند بخش قابل توجهی از این یادداشت تفاهم را به خود اختصاص دهند .
وزیر ارتباطات گفت: برای همکاری با شرکت های سوئدی بسیار مصمم هستیم و امیدواریم با استفاده از خطوط اعتباری در نظر گرفته شده روابط دو کشور بخصوص در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات توسعه یابد.
واعظی درباره زمینه های همکاری میان ایران و سوئد افزود: در حوزه های دولت الکترونیک و پست مایلیم روابط دو کشور را توسعه دهیم. 
وی همچنین گفت: پست بانک به عنوان بانک تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات امکان همکاری با دو بانک سوئدی در زمینه کارگزاری دارد و امیدواریم این همکاری در آینده نزدیک ایجاد شود.
در این دیدار وزیر امور اتحادیه اروپا و بازرگانی سوئد نیز با اشاره به حضور جمعیت قابل توجه ایرانیان در این کشور گفت: یک درصد از جمعیت سوئد را ایرانیان تشکیل می دهند و ما هم اکنون 7 نماینده مجلس و یک وزیر ایرانی تبار در سوئد داریم که از این ظرفیت می توان در توسعه همکاری های دو کشور استفاده کرد.
خانم لین دی افزود: همکاری دو کشور در حوزه الکترونیک به دلیل توسعه استفاده از فضای مجازی بخصوص در زمینه تلفن همراه زمینه مناسبی برای همکاری دو کشور خواهد بود .
وی همچنین با اشاره به حضور یکصد ساله شرکت سوئدی اریکسون در ایران گفت: اریکسون 4 دفتر فعال در ایران دارد که بیش از 500 نفر از جوانان متخصص ایرانی در آن مشغول به فعالیت هستند و در این زمینه می توانیم فعالیت بیشتری داشته باشیم.

تمرکز همکاری های ایران و سوئد از روی انتقال دانش فنی است 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هم اکنون تمرکز روابط ایران و سوئد در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات روی انتقال دانش فنی به ایران است و تلاش داریم با فعال کردن خط اعتباری میان دو کشور این انتقال به خوبی انجام شود . 
محمود واعظی پس از دیدار با خانم لیندی وزیر امور اتحادیه اروپا و بازرگانی سوئد به خبرنگاران افزود: از یک سال گذشته روابط دو کشور در حال گسترش بوده است و سفر نخست وزیر و هیئت همراه سوئد به ایران می تواند در توسعه این روابط تاثیرگذار باشد . 
وی با اشاره به اینکه سفر نخست وزیر سوئد به ایران اولین سفر نخست وزیر این کشور پس از پیروزی انقلاب است تاکید کرد : فضای بسیار خوبی برای همکاری های دو کشور وجود دارد و امیدواریم حجم 250 میلیون یورویی روابط اقتصادی میان دو کشور توسعه یابد . 
وزیر ارتباطات با اشاره به فعالیت های شرکت سوئدی اریکسون در ایران گفت: این شرکت حتی در شرایط تحریمی نیز ایران را ترک نکرد و هم اکنون نیز در چهار دفتر فعال اریکسون در ایران حدود 500 نفر درحال فعالیت هستند . 
واعظی همچنین با اشاره به حضور صد هزار ایرانی در سوئد افزود: در میان ایرانیان هفت نماینده مجلس ، یک وزیر و چند شهردار سوئدی ایرانی هستند و این زمینه می تواند در توسعه همکاری های دو کشور موثر باشد و حتی منجر به صادرات کالاهای ایرانی به سوئد شود . 
وی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر اظهارات ترامپ بر روابط ایران با کشورهای اروپایی گفت : سفر مقامات اروپایی به ایران بخصوص هیئت عالی رتبه سوئدی پس از اظهارات ترامپ صورت گرفته است و این نشان می دهد این اظهارات بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته است . 
واعظی گفت : در هیئت سوئدی به ریاست نخست وزیر این کشور نمایندگان 50 شرکت بزرگ این کشور حضور دارند و این نشان می دهد که سوئد برای همکاری با ایران مصمم است . 
وی افزود : برجام یک توافقنامه بین المللی است و اظهارات ترامپ درباره این قرارداد از طرف کشورهای دیگر 1+5 رد شده است . 
واعظی تاکید کرد : اظهارات ترامپ تنها باعث خواهد شد آمریکا در انزوای بیشتری قرار بگیرد . 



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)