• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۱۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲

حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست

شاه عربستان سعودی که مدتهاست با بمب‌های آمریکایی و انگلیسی یمن را بمباران می‌کند، در پارلمان اندونزی از امت اسلامی خواسته که برای مقابله با تهدیدات تروریستی متحد شوند!

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما، در ایام پایانی سال، معرفی مناطق گردشگری و تورهای مسافرتی بیشترین اخباری هستند که در فضای مجازی دیده می شوند ؛ اما تور آسیایی شاه سعودی و آمارهای عجیب و غریب از سفر پرخرج ملک سلمان از جذابترین سوژه های خبری کاربران شبکه های اجتماعی در این هفته بوده است.

ملک سلمان از هشتم اسفندماه، در ابتدای تور آسیایی خود که حدود یک ماه طول می کشد، وارد مالزی شد و در دانشگاه بین المللی اسلامی مالزی، بدون توجه به خیانت هایش در حق امت اسلام و حمایت وی از جنایات تکفیری ها دکترای افتخاری علوم سیاسی گرفت! 
این نخستین سفر ملک سلمان پس از انتصاب وی در سال 2015 به عنوان پادشاه عربستان سعودی است.
در این سفر هئیتی شامل هزار نفر از جمله شاهزاده‌ها و وزرا ملک سلمان را همراهی می‌کنند. 1500  نفر خدم و حشم و 150 آشپز و کلی تشریفات متفاوت از اخباری است که در ارتباط با این سفر در فضای مجازی دست به دست می شود.
هنگام فرود ملک سلمان از هواپیما هفت نفر برای خیس نشدنش چتر گرفتند و حدود ده هزار نفر در اندونزی برای تامین امنیت این سفر در تلاش بودند. در حالیکه این سفر پر دردسر برای اندونزی به جز هزینه تامین امنیت جان ملک سلمان با چالش دیگری برای محل استقرارش اتفاق افتاد تا سرویس بهداشتی وی آی پی داشته باشد.

حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست


ملک سلمان قرار است شش روزی هم برای تعطیلات و سفر تفریحی در جزیره توریستی بالی در اندونزی باشد. وی در حالی وارد جزیره بالی می شود که پنج هتل‌ مجلل این جزیره توریستی برای اقامت او و همراهانش رزرو شده و نیروهای امنیتی نیز در سراسر بالی استقرار یافته‌اند. صدها خودروی گرانقیمت و شاسی بلند برای حمل و نقل مک سلمان تدارک دیده شده‌اند.
همچنین سیصد و نود شش تن اثاثیه ملک سلمان با پرواز به این جزیره انتقال داده شده‌اند. یک تلویزیون 80 اینچی و نیمکت مجلل ملک سلمان از جمله قطعات اثاثیه هستند.
تعطیلات پادشاه عربستان و صدها عضو تیم همراه او در جزایر بالی اندونزی باعث اجرای تدابیر امنیتی شدیدی از سوی اندونزی شده و مقام های این کشور را مجبور به اجرای یک شبه مانور نظامی کرده است.
در جریان این تعطیلات دست کم 2500 نیروی پلیس و نظامی به همراه کشتی های جنگی در سواحل این جزایر وظیفه محافظت از پادشاه عربستان و همراهنش را به عهده خواهند داشت.
هواپیمای بویینگ 747 پادشاه عربستان در فرودگاه با پلکان طلایی مورد استفاده او قرار گرفت. قبل از پرواز هواپیمای او دو هواپیما محموله چند صد تنی بارهای او را که شامل فرش، بشقاب و دو مرسدس بنز ضد گلوله هستند به محل تعطیلات بردند.

این تعطیلات شدیداً پر هزینه پادشاه عربستان در حالی انجام می شود که در داخل کشور، دولت تدابیر ریاضت اقتصادی را به بهانه قیمت پایین نفت به اجرا درآورده است.

در سواحل شنی مقابل تفرجگاه سنت رگیس در جزایر بالی، یکی از مجموعه هتل های 5 ستاره محل اقامت عربستانی ها، پرده های 2 متری مستقر شده اند تا از عربستانی ها در مقابل چشمان کنجکاو بقیه محافظت کنند.
یک پلکان چوبی نیز برای دسترسی اعضای خاندان سلطنتی عربستان به آب دریا ایجاد شده است.
ژنرال کوستانتو ویدیاتموکو، فرمانده واحد نظامی ارتش اندونزی در جزایر بالی گفت: از آنجا که پادشاه عربستان در یک بخش از سواحل قرار است اقامت کند مطمئناً نیروی امنیت دریا نیز به کار گرفته خواهند شد.

شاه عربستان سعودی که دو سال است یمن را با بمب‌های آمریکایی و انگلیسی بمباران می‌کند، در سخنانی در پارلمان اندونزی از امت اسلامی خواسته که برای مقابله با تهدیدات و در راس آن تهدیدات تروریستی و افراطی، متحد شوند!

ملک سلمان که کشورش در آستانه سومین سال دخالت و تهاجم نظامی در یمن است، مداخله در امور کشورها را از جمله مشکلات امروز برشمرده و گفته: تروریسم در رأس چالش‌هایی است که امت اسلامی منطقه و جهان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و عدم رعایت حاکمیت کشورها و دخالت در امور داخلی آن از دیگر این مشکلات است.
عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از ششم فروردین ۹۴ حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهوری مستعفی و فراری یمن را به قدرت بازگرداند که این حملات به‌جز ویرانی یمن و کشتار هزاران انسان بی‌گناه نتیجه‌ای برای رژیم سعودی نداشته است.

حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست حمایت از تکفیری ها یا مقابله با تروریست

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)