در نشست خبری در بروکسل مطرح شد؛
دبیر کل ناتو: به دنبال جنگ سرد جدید با روسیه نیستیم
ینس استولتنبرگ مدعی شد: ما به دنبال تقابل با روسیه و خواهان رقابت تسلیحاتی جدید نیستیم.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ دبیرکل ناتو در نشست خبری در بروکسل گفت: ما گشت زنی هایمان را در دریای بالتیک و تمرینهای نظامی ناتو را در خشکی افزایش داده ایم و ماه آینده، یک گروه رزمی چندملیتی ناتو به رهبری انگلستان وارد استونی خواهد شد. ما سال گذشته از روسیه دعوت کردیم که ناظر برگزاری ده رزمایش ما باشد و بی تردید، از اینکه از ما برای نظارت بر رزمایش زاپاد Zapad دعوت شود بسیار استقبال می کنیم.
دبیرکل ناتو افزود: به یاد داشتن این نکته مهم است که گروههای جنگی تنها ابزاری نیستند که ناتو دارد. ما تعداد نیروهای پاسخ ناتو را سه برابر کرده ایم تا بتوانیم در صورت نیاز، نیروهایمان را تقویت کنیم. بخشی از این کار نیز ایجاد نیروی پیشرو است که بتواند مولفه هایی را هدایت کند که بتواند در مدت چند روز جابجا شود تا اینکه ما بتوانیم درصورت لزوم، کشورهای حوزه بالتیک و لهستان و بخشهایی از ائتلاف ناتو را تقویت کنیم. درعین حال، ما هشت مقر فرماندهی جدید در سه کشور حوزه بالتیک و چند ائتلاف دیگر در بخشهای شمالی ناتو ایجاد کردهایم.
ینس استولتنبرگ در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: برای ناتو مهم است که ما به گونه ای حساب شده و متناسب پاسخ بدهیم. کاری که ما انجام میدهیم تدافعی است. ما خواهان جنگ سرد جدید نیستیم. ما به دنبال تقابل با روسیه نیستیم. ما خواهان رقابت تسلیحاتی جدید نیستیم.