• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۴۹۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶
بین الملل » اروپا
درپی رسوایی های اخلاقی در ارتش آمریکا؛

رسوایی انتشار تصاویر برهنه تفنگدار زن آمریکایی

یک تفنگدار دریایی زن در آمریکا که قبلا در عراق حضور داشت هدف از انتشار عکس های برهنه تفنگداران دریایی زن را وادار کردن آنها به روابط جنسی بیان کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی؛ وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» وعده تحقیق کامل درباره رسوایی مربوط به انتشار عکس های عریان نظامیان زن در نیروهای مسلح آمریکا را داده است.
این رسوایی زمانی آغاز شد که عکس های برهنه ی تفنگداران دریایی زن در فضای مجازی به وسیله همکاران مرد در ارتش آمریکا، منتشر شد.
ژنرال رابرت نلر فرمانده تفنگداران دریایی آمریکا اظهار امیدواری کرد زنان بیشتری ماجرای انتشار عکس های خود را بیان و به تحقیق وزارت دفاع در این باره کمک کنند.
شبکه تلویزیونی بی بی سی پس از این مقدمه کوتاه با خانم «ارین کرک کومو» تفنگدار زن سابق در ارتش آمریکا گفتگویی زنده انجام داد.
ارین کرک کومو اخیرا گروهی را تاسیس کرده است که هدفش بیان ماجراهای مربوط به تجاوزات و آزار جنسی در ارتش آمریکا است.
 
مجری از این تفنگدار سابق پرسید: تاکنون گفته شده است که فقط ده نفر یا کمتر از این تعداد تفنگدار زن بوده اند که به صورت رسمی شکایت شان را مطرح کرده اند؟ اما به نظر شما این آمار فقط نوک کوه یخ محسوب می شود و بسیاری از افراد ماجراهای خود را بیان نکردند!
ارین کرک کومو در پاسخ گفت: باورش برای من سخت است که فقط ده زن در این ماجرا بوده باشند. این موضوع ضرورتا به انتشار عکس های عریان مربوط نمی شود. بسیاری از این زنان که عکس های آنها در وب سایت ها و صفحات فیس بوک منتشر شده است، به طور کامل در پوشش لباس های متحد الشکل (یونیفورم) نظامی بودند و مشغول فعالیت های روزمره شان بودند  که مخفیانه ازآنها عکس گرفته شد و سپس در سایت ها منتشر شد تا آنها را وادار به روابط جنسی کنند. ما باید این موضوع را به طور کامل تبیین کنیم. این موضوع به عکس های  عریان زنان هم مربوط می شود. 
 
مجری پرسید: چگونه این موضوع علنی شد؟
تفنگدار سابق زن آمریکایی گفت: این موضوع مدتی است که در میان تفنگداران دریایی و وزارت دفاع مطرح بوده است. خبرنگاران متعهدی بودند که در پنج تا هشت سال گذشته اخبار ارتش را پوشش می دادند و در این باره مطالبی را منتشر کرده بودند. این اولین بار نیست که این ماجرا در وزارت دفاع و درمیان تفنگداران مطرح بوده است اما این مورد خاص در مورد صفحه «تفنگداران متحد» marines united در فیس بوک، از طریق توماس برانن یک خبرنگار غیرانتفاعی و مستقل در نشریه « وار هورس» منتشر شد. همچنین خبرنگار آزاد دیگر به نام « جیم لوپورتو» هم این اخبار را منتشر کرد. اخیرا هم نشریه بیزنس اینسایدر ماجرای گسترش این موضوع در کل ارتش را مطرح کرد. 
 
مجری بی بی سی پرسید: شما هم عکس هایی دارید که هر چند عریان نیستند اما منتشر شدند.
این تفنگدار زن گفت: من وقتی در سال دوهزار و هشت درعراق بودم ماجرای مشابهی برای من رخ داد. یک تفنگدار دریایی عکسی معمولی از من را از صفحه ی فیس بوک من دانلود کرد و  از این گونه عکس ها به عنوان عکسی  در یک پارتی استفاده کرد که جملات نوشته شده در زیر آن ادبیاتی جنسی داشت. فردی که عکس های من را منتشر کرده بود سایر تفنگداران را ترغیب می کرد که با من رابطه جنسی داشته باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
وزیر دفاع آمریکا: با رفتارهای نادرست کارکنان در شبکه های اجتماعی برخورد می شود
جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا در واکنش به این رسوایی اخلاقی در ارتش آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد با رفتار نادرست کارکنان وزارت دفاع در شبکه‌های اجتماعی برخورد می‌شود.
پایگاه اینترنتی وزارت دفاع آمریکا، در این بیانیه آمده است: سلسه مراتب فرماندهی، تمامی اقدامات لازم را برای تحقیقات درباره رفتار نادرست  و حفظ نظم در تمامی سطوح نیروهای مسلح به کار خواهد بست.
وی افزود: بی‌احترامی به شرافت و انسانیت اعضای نیروهای مسلح در فضای مجازی غیرقابل پذیرش و غیر قابل تحمل و در میادین نبرد اقدامی آسیب زننده است. برای رسیدن به پیروزی در میادین نبرد وجود اتحاد امری ضروری است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)