• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۰۰۲۴۴
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۴
قم » اجتماعی
ایت الله مکارم شیرازی :

نخبگان سرمایه های اصلی جامعه اند

آیت الله مکارم شیرازی در پیام تصویری به اجلاس سراسری مدیران و موسسان حوزه های علمیه خواهران گفت: نخبگان سرمایه های اصلی جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ایت الله مکارم شیرازی در پیام خود گفت :تشکیل حوزه علمیه خواهران از کارهای بزرگ حوزه های علمیه است .

ایشان افزود :  سرمایه اصلی منابع زیر زمینی نیستند بلکه نخبگانی هستند که در راه اعتلای دین و کشور فعالیت می کنند.

ایشان به نقش خواهران حوزوی در جامعه اشاره کرد و گفت : در انقلاب، راهپیمایی ها و بسیاری از موارد نقش زنان فراموش شدنی نیست ، و امروز هم نقش زنان در جلوگیری از آسیب های مختلف بسیار  قابل توجه است.

ایشان شناسایی استعدادهای برتر خواهران را مهم ارزیابی کرد و افزود : از خواهران طلبه درخواست می شود تجربیات خود را در اختبار یکدیگر قرار دهند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در سومین روز این اجلاس، با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم در کشور ما مسئله آسیب های اجتماعی است، گفت:  ریشه همه معزلات مسئله اقتصادی است که باید هر چه زودتر فکری به حال آن کرد.

وی گفت: جوانان باید به سمت کارافرینی بروند نه به سمت کار دولتی چرا که افرادی تلقی می کنند که کار دولتی می تواند بهترین گزینه باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در برخی روستاها که به موضوع کارافرینی توجه کرده اند، بیکاری با این وضع کشور، از بین رفته است.

لاریجانی ادامه داد: با حل یک مشکل برخی مشکلات  هم در کنار آن مرتفع می شوند.

وی تجربیات موجود در حوزه روان شناسی را در کاهش آ سیب های اجتماعی موثر دانست و تصریح کرد: لازم است ساز و کارها فراهم شود تا طلبه ها از این تجربیات استفاده کنند.

لاریجانی افزود: بخشی زیادی از آسیب های اجتماعی مقداری به یاس و ناامیدی برمی گردد، و متاسفانه تبلیغات ما به این مسئله توجه نمی کنند.

وی از میزان بالای منفی گرایی در کشور گلایه کرد و گفت:  کارهای زیادی در حال انجام است و کارهای زیادی در طول سی سال انجام شده است پس نباید مایوس بود.

لاریجانی ایجاد روحیه امیدوارانه در کشور را لازم دانست و افزود: نقش طلاب در این زمینه بسیار موثر خواهد بود.

وی حضور مدارس فعال حوزوی در استان های مختلف را کمک مناسبی برای کاهش آسیب ها و مشکلات دانست و ‌گفت: وجود نهاد روحانیت در کنار مسئولان لازم است.

وی تصریح کرد: مساجد ما خالی است و لازم است با حضور روحانی که این مکان مقدس را پر کنیم، با این شرایط مردم احکام را از چه کسی بپرسند.

لاریجانی گفت: ما هر کمکی به این طرح می کنیم که مساجد ما روحانی معین داشته باشد.

وی ابراز داشت: وظیفه اصلی روحانیت راهنمایی مردم است نه حضور در کارهای دولتی، بنابراین نقش حضور و چهره به چهره روحانی با مردم موثر است و این نقش حفظ دیانت مردم است.

لاریجانی عنوان کرد: اگر مردم را دین دار بار بیاوریم بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی حل خواهد شد.

مدیر حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور هم در این اجلاس، با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های نظام، کاهش آسیب های اجتماعی است، گفت: برای این منظور با ورود خواهران طلبه و مشاوره و مطالعه، میزان طلاق در یکی از استان ها و میزان خودکشی در استانی دیگر کاهش یافته است.

حجت الاسلام و المسلیمن جمشیدی حوزه های علمیه خواهران را ظرفیت نهفته کشور خواند و افزود: اولین دستاورد موسسین و مدیران حوزه های خواهران هویت خواهران طلبه در حوزه

های مختلف در کنار حوزه های علمیه برادران است.

وی به تولید محتوی دینی در شبکه کوثر نت با ۲۲ هزار عضو فعال اشاره و بیان کرد: ۳۷ هزار خواهر برای فعالیت دینی در عرصه فضای مجازی اعلام آمادگی کرده اند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران تقویت بنیه علمی خواهران طلبه را ضروری دانست و افزود: باید سطح چهار حوزه خواهران را جدی بگیریم.

   حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی بزرگ ترین مرکز داده کشور را در حوزه علمیه خواهران خواند و گفت: این مسئله سبب پیشرو بودن در حوزه فعالیت های مجازی و پشتیبانی در کشور شده است.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در این اجلاس، عنوان کرد: از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران، حضور قشر بانوان در نهادهای علمیه به ویژه حوزه علمیه خواهران است که بیانگر عجین شدن این قشر به معارف الهی است.

وی گفت: اگر مدیریت معنوی و تبلیغ را وظیفه حوزه می دانیم پس باید به آن حساس باشیم، پس روحانیت فعال و نقش آفرین را می طلبیم.

اعرافی با اشاره به اینکه ورود حوزویان به مسائل اجتماعی باید با تامل، تفکر و تدبر باشد، افزود: ورود به مسائل اجتماعی و فرهنگی دو جنبه دارد، وظیفه دینی و وظیفه فرهنگی.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور اظهار داشت: حاشینه نشینی، جنگ، فقر، و اشغال، از دغدغه های امروز دنیا است و با استفاده از سلاح های کشتار جمعی و شیمیایی می توان ده ها بار زمین را زیر و رو کرد.

اعرافی به گروه های تکفیری و کتاب هایی که به آنها آموزش داده می شود اشاره کرد و گفت: روحیه اسلام واقعی روحیه جهادی است.

وی گفت: دین و فرهنگ و نظام اسلام به آسیب های اجتماعی گره خورده بنابراین ورود حوزه ها لازم است.

مدیرحوزه های علمیه افزود: در این راستا حوزه ها قدم های بیشتری باید بردارند و اندیشه تمدنی و اسلامی را تدوین و پیاده سازی کنندو در این راستا وظیفه حوزه خواهران ویژه است.

وی بیان کرد: حوزه خواهران به تولید و تدوین و تبیین اندیشه های اجتماعی بپردازد و باید مظهر خانواده پاک و فعال، ازدواج درست و تربیت صحیح فرزندان باشد.

 

 

 

 

حجت الاسلام و المسلمین فاضل لنکرانی هم با اشاره به  موفقیت های حوزه های علمیه خواهران اشاره کرد و گفت: تاثیر گذاری خواهران در امر تبلیغ دین موثر تر است.

وی با اشاره به اینکه اسلام فرقی میان زن و مرد قرار نداده است و تفاوت ها در خصوص ویژگی های جسمی و روحی آنان است افزود: دادن حق طلاق به زنان در عقدنامه اشتباه است چرا که اسلام ، با دلایل منطقی این حق را به مردان داده است که در حفظ کیان خانواده صبورتر هستند.

وی با اشاره اینکه ریشه همه خودخواهی ها، فساد و آسیب ها، بی توجهی به حضور خداوند است عنوان کرد:

در حوزه های علمیه اگر در کنار درس ، درک عظمت خدا وجود نداشته باشد به جایی نخواهیم رسید.

سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و موسسان حوزه های علمیه خواهران امروز پس از سه روز به کار خود پایان می دهد .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)