• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۳۶۸۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰
سیاسی » انتخابات
نامزد دوازدهمین دوره ریاست جمهوری

هاشمی طبا: همه باید تابع قانون باشیم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت :برنده و بازنده انتخابات ریاست جمهوری باید تابع قانون باشند .

سید مصطفی هاشمی طباء در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت : در درجه اول بعنوان اعلام امادی برای خدمتی ماندگار به کشور با هدف ایران من شرایط زیست گاهی کشور را دیدم که در وضعیت نامناسبی است زمین های کشاورزی رودخانه دریاچه ها اب های زیرزمینی شرایط خوبی ندارند .
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد : زیست محیط کشور ما به یک بیماری داخلی  مثل سرطان ابتلا پیدا کرده است .
هاشمی طبا گفت : احساس کردم پول ها و وجوهی که بصورت عام و مساوی تقسیم می شود می تواند زندگی محرومان را تامین کند در حالیکه به این طریق در حال به هدر رفتن است .
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود :با توجه به اقتصاد مقاومتی و تلاش های انجام شده نظر به اینکه امر تولید وابسته به فروش کالاست اما با توجه به اتوماسیون نمی تواند متضمن اشتغال باشد باید بر توریسم و اشتغال ان تمرکز کرد .
هاشمی طبا گفت : با هدف درمان بیماری که زیست محیط به ان مبتلا شده است و ایجاد اشتغال به یک کارگاه بزرگ عام تبدیل شود و مردم با روحیه دفاع مقدس کار را در کشور انجام دهند و مدیران کشور هم با همین روحیه به اصلاح بپردازند  به میدان امدم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت :پیامبر ما اخلاق مدار بوده است اگر ما اخلاق را ازدست بدهیم دین و همه چیز را ازدست دادیم نمی توانیم ادعا کنیم که مسلمان هستیم و ا زاخلاق پیامبر پیروی نکنیم اما اعتقاد دارم کسانیکه تایید صلاحیت شدند باید حرمت شورای نگهبان را درباره دیگران نگه دارند کسی نباید صلاحیت انها را زیر سوال ببرد و برخورد شخصی کند اگر روی سیاست ها و عملکردها برخورد می شد بهتر بود که متاسفانه کاندیداها به ان عمل نکردند .
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد :  قران می گوید چرا حرفی می زنید که نمی توانید عمل کنید اینکه می گویید می توانم باید راهکار داشته باشید دلیل و برهان داشته باشید برخی از کاندیداها برای بزرگنمایی و تبلیغ ادعاهایی کردند که هیچ دلیل و برهانی ندارند .
هاشمی طبا گفت : اگر کسی با یک دورنمایی وارد شد نتوانست این کار را بکند متواضعانه بگوید نتوانستم متاسفانه برخی اینکار را نمی کنند و با ایجاد یک حادثه ناتوانی خود را می پوشانند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود : در مسایل اقتصادی و اجرایی عدد و رقم و دلایل مشروح وجود دارد وعده هایی که در جهت رای گرفتن داده می شود مردود است .
هاشمی طبا گفت : باید مسایل مملکت تحلیل می شد با اعداد ارقام صحبت می شد البته من به روش خود مشکلات را بیان کردم اما متاسفانه برخی دیگر مسایل شخصی را و درگیری شخصی را مطرح کردند که شایسته نیست چرا که شورای نگهبان صلاحیت انها را اعلام کرده بود و نباید به این رای بی توجهی می شد .
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد : تامین کنندگان منابع مالی و حامیان نامزدها درصورت رسیدن انها به رئیس جمهوری چشم داشت خواهند داشت  این منابع اگر روشن شود چه کسانی چقدر کمک کردند و این پول صرف چه کاری شده است باید رصد کرد .
هاشمی طبا گفت : منتخب مردم اولین وظیفه اش عمل به قانون است رئیس جمهوری داشتیم که گفت من برنامه 5 ساله پنجم را خمیر کردم حضرت امام خمینی (ره) به فردی که گفت من به قانون عمل نمی کنم گفتند قانون تو را قبول ندارد بنابراین باید به قوانین موجود احترام گذاشت و براساس ان عمل کرد دیگرانی هم که منتخب نشدند باید همکاری کنند در چارچوب قانون .
هاشمی طبا گفت : ما همه برای ایران کار می کنیم باید به قانون تمکین کرد و همه به رای مردم احترام بگذارند .
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد :از مردم می خواهم همه شرکت کنند مانند گذشته من هم انصراف ندادم و نمی دهم رای من اقای روحانی است و از همه می خواهم به روحانی رای دهند .
هاشمی طبا ابراز محبت مردم را در این فاصله از خاطرات خوب برشمرد و گفت : فردی در پارکی کنار من امد و گفت فرزندان من به دلیل سخنان نامناسب کاندیداها و القا اینکه جمهوری اسلامی برای انها کاری نکرده است ضد انقلاب شده اند  این از بدترین خاطرات من در این چند روز بوده است .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدر شهید والامقام «تقی حسنی» آسمانی شد
آماده‌باش ستاد مدیریت بحران استان زنجان در پی صدور هشدار نارنجی
برگزاری نشست رویداد تاریخی حماسه ۹ دی در دانشگاه تبریز
اسکان اضطراری ۱۵۰ زائر کربلا در حسینیه اعظم زنجان در پی کولاک شدید
هشدار مه‌گرفتگی و کولاک در جاده یاسوج-بابامیدان و یاسوج-اقلید
تخلیه اضطراری ۶ خانواده در پی سیلاب‌های اخیر لنده
بازگشایی و لایروبی ۴ زیرگذر درگیر سیل در محورهای روستایی زنجانرود
ناپدید شدن ۳ نفر در بارندگی‌های کهگیلویه/ جستجو همچنان ادامه دارد
تکمیل ۹۵ درصد تاسیسات زیربنایی در سایت کوی زنگان زنجان
افتتاح ۲ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ دی ۱۴۰۴
دادستان زنجان: خلع ید از زمین‌های راکد شهرک‌های صنعتی در دستور کار است
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، دوشنبه هشتم دی ماه
اوقات شرعی اهواز، ۸ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۸ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۸ دی ۱۴۰۴ به افق قم
الکترونیکی شدن خدمات باید به رضایتمندی مردم منجر شود
مهلت ۱۰ روزه بازرس کل لرستان برای ساماندهی دستفروشان
نمایش قصه دوست‌داشتنی روی صحنه جشنواره تونس
آیین کلنگ‌زنی طرح کیفی‌سازی محصولات سنگین پالایش نفت تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد
تخلف درج نکردن قیمت
اعلام میزان بارش‌های اخیر در استان کهگیلویه وبویراحمد
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)