• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۶۰۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹
بین الملل » سیاسی
گزارش اختصاصی خبرگزاری صدا و سیما؛

گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول

امسال در بسیاری از کشورهای جهان مراسم بزرگداشت رحلت حضرت امام (ره) باعظمت تر از سالهای قبل برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ مراسم بیست و هشتمین سالروز ارتحال حضرت امام خمینی رحمت الله علیه ، بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران در بسیاری از کشورهای جهان هر چه با عظمت تر از سالهای قبل و با استقبال بی نظیر دوستداران نهضت اسلامی به رهبری معمار کبیر انقلاب برگزار شد.

جدیدترین اخبار و خبرهای مربوط به برگزاری این مراسم ها به شرح ذیل است..

مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در کارگیل هند

مراسم بزرگداشت بیست و هشتمین سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در شهر کارگیل واقع در شمال کشمیر هند برگزار شد.

در این مراسم سخنرانان درباره افکار و اندیشه های امام خمینی (ره) و ابعاد شخصیتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و نقش امام راحل در تحولات سیاسی جهان  سخنرانی کردند. 

شرکت کنندگان در این مراسم با شعارهای دست خدا بر سر ماست خامنه ای رهبر ماست و مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل با آرمان های امام و انقلاب تجدید میثاق کردند.

مردم کارگیل شهری کوچک با 150  هزار نفر جمعیت هر ساله مراسم های باشکوهی در سالروز ارتحال امام خمینی (ره ) برگزار می کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

برگزاری مراسم سالگرد ارتحال  امام خمینی(ره) در هلند

همزمان با فرارسیدن بیست و هشتمین سالگرد رحلت جانگداز امام خمینی رحمه الله علیه ، مراسم بزرگداشت آن پیر فرزانه  در لاهه برگزار شد.

در این مراسم که در خانه ایرانیان شهر لاهه برگزار شد، اقشار مختلفی از هموطنان ایرانی  و سایر علاقمندان به  امام راحل از کشورهای عراق، افغانستان، ترکیه و  پاکستان حضور داشتند .

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لاهه و نمایندگان ارگانهای دولتی مقیم هلند، رؤسای مراکز فرهنگی – مذهبی فعال در نقاط مختلف کشور هلند و برخی از چهره های علمی و دانشگاهی از جمله شخصیتهای شرکت کننده در این مراسم بودند. 

این مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و با پخش فیلمهایی کوتاه از زندگی و ارتحال حضرت امام (ره) ادامه یافت و   با برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء و ضیافت افطار به پایان رسید.

گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول

مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)در نیویورک

سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران  با حضور روحانیون، ایرانیان مقیم نیویورک، خانواده دیپلمات های کشورمان در سازمان ملل و جمعی از ارادتمندان به امام راحل از کشورهای افغانستان، پاکستان و سایر کشورها برگزار شد.

در این مراسم اقای عیسی کاملی رایزن نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نیز بایاداوری مجاهدت های امام راحل و مسیری که دربرابر مسلمانان و عدالت خواهان قرار داد و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: هراس قدرت های مادی دنیا از امام بخاطر انقلابی بودن ایشان بود.این مراسم به همت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل و در مرکز اسلامی رازی برگزار شد.

گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول

مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در مسکو

مراسم بیست و هشتمین سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) رهبر فقید انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی در مسکو پایتخت روسیه برگزار شد.

در این مراسم که شامگاه شنبه در مسجد خاتم الانبیاء سفارت جمهوری اسلامی برگزار شد ، ایرانیان مقیم مسکو همچنین تنی چند از شهروندان کشورهای اسلامی علاقمند به حضرت امام خمینی (ره) حضور داشتند.

در این آیین ، حجت الاسلام و المسلمین صابر اکبر جدی رییس مرکز اسلامی مسکو با اشاره به وقایع منجر به پیروزی انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام خمینی (ره) با بینش تاریخی و اسلامی ارزشمند خود و توجه به ارزش های مردم، توانست رنجیره حکومت پهلوی را قطع کند.

اکبری جدی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی و حذف حکومت پهلوی ، اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی شکل عینی و عملی یافت و الگوی مسلمانان بسیاری از کشورها شد.

وی تاکید کرد: اکنون پس از گذشت سال ها از ارتحال امام (ره) و هدایت موفق ایران اسلامی با رهبری حضرت آیت الله خامنه ای ، نقش و تاثیرگذاری های بنیانگذار جمهوری اسلامی، سرفصل جدیدی را نسبت به پیش از انقلاب اسلامی در منطقه و جهان شکل داده است.

اکبری جدی در پایان تاکید کرد: اکنون ارزش اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) هم برای ایرانیان و هم مسلمانان جهان بیش از گذشته شناخته شده است.

مراسم سالگرد امام خمینی(ره) در بیروت

مراسم بیست و هشتمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی ره در بیروت برگزار شد. در این مراسم که اقشار مختلف مردم حضور داشتند شیخ نعیم قاسم معاون سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزب الله لبنان سخنرانی کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

مراسم سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در سوریه 

همزمان با ایران اسلامی، مراسم سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) در حرم مطهر حضرت زینب کبری (س) در حومه دمشق برگزار شد.

اقشار مختلفی از مردم سوریه، لبنان، عراق و نمایندگان گروه های مبارز فلسطینی با شرکت در این مراسم، با آرمان‌های والای امام راحل، و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.

سید محمد الحجی از روحانیون شهر حمص سوریه در گفتگو با خبرنگار ما گفت، "اندیشه حضرت امام خمینی روحی تازه در کالبد ملتهای مظلوم دمیده و راه آن بزرگمرد، راهبرد ملتهای مستضعف برای مقابله با  توطئه های استکبار شده است."

ابو حام دبیرکمیته مرکری جنبش ازادیبخش فلسطین (فقتح انتفاضه) هم تصریح کرد،"امام خمینی آزادسازی فلسطین را به عنوان هدف راهبردی معرفی کردند و ما برای مبارزه تا تحقق این هدف مقدس پیمان بسته ایم."

سخنرانان و شخصیتهایی که در این مراسم حضور داشتند، همچنین از جایگاه والای امام راحل (ره) در ارائه چهره واقعی از اسلام به جهانیان تجلیل کردند.

همچنین شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی حزب الله لبنان از دیگر سخنرانان این مراسم بود؛ وی امام خمینی (ره)  را زمینه ساز تحول تاریخی درمنطقه دانست.

این روحانی لبنان با اشاره به اینکه امروز در سایه پایبندی و ادامه راه امام، آزادی ، اقتدار وعزت امت اسلامی رقم خورده است، تصریح کرد، افزود، امروز جبهه مقاومت در خط امام و مقام معظم رهبری به پیروزیهای بزرگ چشم دوخته است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در افغانستان

مراسم سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در کابل با حضور گسترده شیفتگان ولایت برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

همایش واکاوی اندیشه های سیاسی امام خمینی(ره) در پاکستان

همایش واکاوی اندیشه های سیاسی امام خمینی(ره) در مقابله با خشونت و افراط گرایی در اسلام آباد پاکستان برگزار شد.

شخصیت های سیاسی و مذهبی پاکستان در بیست و هشتمین سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با شرکت در همایشی در اسلام آباد به واکاوی اندیشه های سیاسی امام (ره) در مقابله با خشونت و افراط گرایی پرداختند.

در این همایش که به همت رایزنی فرهنگی ایران برگزار شد دهها شخصیت سرشناس شیعه و سنی و جمع زیادی از دوستداران امام خمینی (ره) در پاکستان حضور داشتند. سخنرانان در این همایش با بیان اینکه تروریست و افراطی گری آفت امروز جهان است توجه به اندیشه های امام خمینی (ره) در وحدت جهان اسلام را راه مبارزه با خشونت و افراط گرایی دانستند. سخنرانان همچنین ادامه راه ، افکار و اندیشه های گرانقدر بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی ایران را در سایه توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری برترین راه رهایی جهان اسلام از مسایل و مشکلات کنونی دانستند.

علما ، اندیشمندان و شخصیت های پاکستانی همچنین در سخنان خود با انتقاد از افراط گرایی ها و سیاست های تفرقه افکنانه برخی حاکمان مسلمان نما در منطقه ، اجلاس اخیر عربی-آمریکایی در ریاض از آن به شدت انتقاد و تاکید کردند: اجلاسی که دونالد ترامپ رییس جمهوری ضد اسلامی آمریکا در آن حضور داشته باشد، هرگز نمی تواند اقدامی در جهت کمک به حل مسایل جهان اسلام باشد و تنها سبب تشدید مشکلات و مسایل پیش روی امت اسلامی خواهد شد.

«مهدی هنردوست» سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز با قدردانی از حضور و مشارکت شخصیت ها و پاکستانی های علاقمند به شخصیت و اندیشه های امام خمینی(ره)، به بیان برخی برجسته ترین ویژگی های شخصیتی امام راحل (ره) پرداخت و استکبارستیزی ، وحدت طلبی و صلح دوستی را از ویژگی های مثال زدنی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران دانست.

«شهاب الدین دارایی» رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان نیز با اشاره به موضوع این همایش با عنوان «نفی خشونت و افراط گرایی در دیدگاه امام خمینی(ره)» گفت: امروز بیش از هر زمان دیگر برای کمک به ساختن دنیایی عاری از خشونت و افراط گرایی و برقرار صلح ، نیازمند بازخوانی و عمل به اندیشه های مصلحین بزرگ چون امام خمینی(ره) هستیم.

در حاشیه این همایش نمایشگاه کتاب و عکس از آثار امام خمینی (ره) برای بازدید علاقمندان برپا شد.

مراسم سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هر سال با حضور گسترده دوستداران امام خمینی (ره) در شهرهای مختلف پاکستان برگزار می شود.

برگزاری با شکوه مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در شهرهای مختلف پاکستان بیانگر این موضوع است که امام خمینی(ره) نه تنها در ایران بلکه خارج از مرزها هم یک حقیقت همیشه زنده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود تصویر

همایش علمی بررسی تأثیر اندیشه‌های امام خمینی (ره) در ایروان

همایش علمی «بررسی تأثیر آرا و اندیشه‌های امام خمینی (ره)» در دانشگاه دولتی ایروان با حضور دوستداران و اندیشمندان و جمعی از اساتید دانشگاه و کارشناسان برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در بوسنی و هرزگوین
 
سمینار "نقش و مسئولیت رهبران دینی و اجتماعی در هدایت جامعه” به مناسبت بیست و هشتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) شامگاه شنبه (3 می) سیزدهم خرداد با حضور چهره های فرهنگی و سیاسی بوسنیایی و علاقه مندان به انقلاب اسلامی و شخصیت امام خمینی در محل سالن یونیتیک شهر سارایوو برگزار گردید.به گزارش  خبرگزاری صداوسیما از سارایوو،  صاحبنظران بوسنیایی و ایرانی به بیان نظرات خود در خصوص موضوع سمینار و همچنین شخصیت و ویژگی های فردی و اجتماعی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران پرداختند.   دکتر "ادین کوکاویتسا” نویسنده و رئیس بنیاد کتاب وزارت فرهنگ فدراسیون بوسنی و هرزگوین به معرفی هر چه بیشتر سیره امام خمینی (ره) به عنوان برترین بیدارگر و مصلح معاصر پرداخت. وی همچنین یکپارچه شدن جهان اسلام و همکاری میان کشورهای اسلامی را یکی از مواردی دانست که امام خمینی همواره به آن اشاره داشته است.
حجة الاسلام و المسلمین محمود رضا جمشیدی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سخنان خود ضمن تشریح ویژگی های شخصیت امام خمینی، به ساده زیستی ایشان در طول مدت عمرشان اشاره کرد و گفت: "بسیاری از رهبران و شخصیت های جهانی وقتی به دیدار امام خمینی در آن اتاق کوچک و ساده می آمدند باور نمی کردند که رهبر یک انقلاب بزرگ به این سادگی و در این سطح زندگی کند.” در ادامه، گروه تواشیح و همخوانی نور که جهت اجرای برنامه در ماه مبارک رمضان از کشورمان به بوسنی و هرزگوین سفر کرده است به اجرای چندین قطعه تواشیح به زبان فارسی و بوسنیایی پرداخت که با استقبال فراوان حضار رو به رو شد.

گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول

برگزاری مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل(ره) در کراچی 

مراسم بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران با حضور علمای اهل تسنن، تشیع، اندیشمندان، اصحاب رسانه، دوستداران انقلاب اسلامی و ایرانیان مقیم روز گذشته در کراچی پاکستان برگزار شد.
در این مراسم که به همت کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کراچی برگزار شد، علما و شخصیت های شرکت کننده با سخنرانی درباره شخصیت امام خمینی(ره)، از ایشان به عنوان یکی از جاودانه ترین شخصیت های معاصر جهان اسلام یاد کردند و اهداف و اندیشه های والای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را مورد ستایش قرار دادند.
احمد محمدی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز در این مراسم در سخنانی به تشریح ابعاد شخصیتی و ویژگی های برجسته امام خمینی(ره) پرداخت. 
وی امام خمینی(ره) را بعد از انبیاء الهی و ائمه اطهار، یکی از کم نظیرترین شخصیت های تاریخ بشری دانست و گفت: امام راحل(ع) با اندیشه های بلند الهی و تلاش های صادقانه خود، مسیر تاریخ را دگرگون و سرمنشا تحولات عظیمی در ایران و جهان شدند. 
محمدی همچنین به ویژگی بارز امام خمینی(ره) در باور عمیق و آگاهانه به اسلام اشاره کرد و افزود: این ویژگی خاص سبب شد تا حضرت امام از اعتماد به نفس بسیار بالایی برخوردار باشند. حضرت امام خمینی (ره) بینش والایی داشتند بطوریکه در آن شرایط خاص موضوع فلسطین را مطرح و آن را از مهم ترین دغدغه های جهان اسلام دانستند و امروزه با گذشت چندین دهه، شاهد فریاد مسلمانان سراسر جهان در روز قدس برای آزادی فلسطین هستیم.

گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول

مراسم سالگرد امام راحل با حضور اندیشمندان عراقی
 
مراسم سالگرد بیست و هشتمین سال ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور اندیشمندان ، استادان ، علما و جوانان عراقی در بغداد برگزار شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

تصاویری از مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) در بین الحرمین کربلا با سخنرانی سر کنسول جمهوری اسلامی ایران و سید هاشم حیدری از سخنرانان بزرگ عراق
گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول

مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در جمهوری آذربایجان
 
در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران مراسم بزرگداشتی با حضور  ایرانیان مقیم باکو برگزار شد .
در این مراسم که سفیر ایران در جمهوری آذربایجان  هم حضور داشت حجت الاسلام والمسلمین اجاق نژاد نماینده ولی فقیه در جمهوری آذربایجان  با اشاره به شخصیت برجسته حضرت امام خمینی (ره) در جهان افزود : ایشان در عصر حاضر از جمله کسانی هستندکه توانست اهداف والای اسلام را  به واسطه شخصیت برجسته اش به گوش جهانیان برساند و خیلی ها را مجذوب آرمان های انقلاب اسلامی کند.
وی به تشریح شخصیت عرفانی و زندگی ساده  حضرت امام خمینی  (ره) هم پرداخت و گفت  ایشان عالم را محضر خدا می دانست و به خدا ، راه خود و به خلق و امت  ایمان داشت و این سه خصیصه در به پیروزی رساندن انقلاب  اسلامی و برجسته شدن  حضرت امام خمینی (ره) نقش اساسی داشت.
نماینده ولی فقیه در جمهوری آذربایجان در ادامه سخنان خود  حاضران را به مطالعه  آثار امام و وفاداری به آرمان های ایشان  و ادامه راه روشن حضرت امام خمینی (ره) توصیه کرد.
«اصغر فارسی » رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان هم در این مراسم به تشریح نقش امام خمینی (ره) دراحیای اسلام ناب محمدی پرداخت وبا اشاره به تلاش دشمنان اسلام در ترویج اسلام آمریکایی  افزود : اکنون حضرت آیت الله  خامنه ای پرچمدار اسلام ناب محمدی در جهان است و پیروی از رهنمودهای ایشان متضمن حفظ اسلام و رشد و تعالی مسلمانان است.
در این مراسم همچنین نمایشگاهی از عکس های حضرت امام خمینی ره در عرصه های مختلف به نمایش گذاشته شده بود که با استقبال خوبی مواجه شد .
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

همایش تبیین اسلام هراسی در جهان معاصر از دیدگاه امام خمینی(ره) در باکو
 
همزمان با بیست و هشتمین سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی همایشی با عنوان «تبیین اسلام هراسی در جهان معاصر از دیدگاه حضرت امام خمینی (ره)» در باکو برگزار شد. 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از باکو ، در این همایش جمعی از اندیشمندان و اصحاب فرهنگ و هنر جمهوری آذربایجان دیدگاه های خود را درباره نقش تعیین کننده  و منحصر به فرد حضرت امام خمینی (ره) در احیای اسلام ناب محمدی بیان کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

مراسم شعر خوانی درباره امام خمینی (ره) در تاجیکستان
 
شعرخوانی شاعر تاجیک، اسماعیل ظریفی درباره حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

تصاویری از برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در تاجیکستان 

گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول گرامیداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در جهان/ بخش اول



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)