• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۰۳۹۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵
بین الملل » تحلیلی

نشست خبری رؤسای جمهور روسیه و چین در مسکو

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست مطبوعاتی با همتای چینی اش در مسکو، اعلام کرد، دو طرف بر ضرورت هماهنگی در بسیاری از قضایای بین المللی از جمله موازنه راهبردی در جهان، موضوع شبه جزیره کره و بحران سوریه تاکید کردند.
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، گردن آویز سن آندروس، بالاترین مدال دولتی روسیه را به شی جینپینگ همتای چینی خود اهدا کرد، اگر چه این اقدام نمادین است اما بازگو کننده عمق روابط دو کشور تلقی می شود. پوتین در سخنانش نیز به این نکته اشاره کرد که مسکو اولین پایتختی است که رئیس جمهور چین پس از انتخابش به این سمت، به آن سفر کرده است. در مقابل شی جینپینگ نیز در سخنانش به این نکته اشاره کرد که روابط دو کشور در بهترین شرایط خود در طول چندین دهه گذشته قرار دارد. آنچه در روابط میان روسیه و چین مهم است این است که در بخش اقتصادی و سیاسی، ارتباط این دو کشور مکمل همدیگر تلقی می شود تا همین موجب شود مواضع دو کشور در عرصه بین الملل به ویژه در مسائل مهم جهانی قوی و هماهنگ باشد. 
پوتین در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با شی جینپینگ گفت:« جهت تلاش بیشتر برای تقویت ابتکار مشترک دو کشور که مبتنی بر طرح روسیه برای حل چند مرحله ای بحران کره و اندیشه های چین برای تعلیق متوازن برنامه های موشکی و هسته ای کره شمالی و آموزش های نظامی گسترده مشترک میان آمریکا و کره جنوبی است توافق کرده ایم. همانگونه که درباره بحران سوریه و دیگر مسائل تبادل نظر داشتیم.»
شی جینپینگ نیز اظهار داشت:« با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور، در این زمینه که جهان امروز جهان پرتنشی است و به طور مداوم شاهد درگیری ها و اختلافات منطقه ای هستیم موافقم. برخی از مسائل مثل موضوع شبه جزیره کره و بحران سوریه همچنان مبهم باقی مانده اند. معتقدم به همراه روسیه مجدانه پیگیر تقویت هماهنگی ها و همکاری ها در حوزه بین الملل هستیم. در این مسیر با سازمان ملل متحد و با تلاش ها برای بهبود نظام حاکم بر جهان به عنوان ابزاری جهت حفظ توازن راهبردی و ثبات جهان همگام و همراهیم.»
آزمایش موشکی جدید کره شمالی که بار دیگر مبحث ثبات و امنیت شبه جزیره کره را به سرفصل اخبار و توجهات تبدیل کرده است، از محورهای اساسی در کنفرانس پوتین و همتای چینی اش بوده است، همانگونه که پرونده سوریه به عنوان دیگر موضوع محوری گفتگوهای دو طرف، بخش زیادی از بیانیه مشترک روسیه و چین درباره اوضاع کنونی جهان را به خود اختصاص داده است. 
سرگئی چوگروف از پژوهشگران حوزه مطالعات بین الملل می گوید:« روابط روسیه و چین در مراحل متعدد و به روال عادی توسعه یافته تا دو کشور در قضایای مختلف امروز جهان به ویژه در حوزه امنیت بین الملل و توازن راهبردی، به این سطح از هماهنگی برسند. بر همین اساس برداشت من این است که مسکو و پکن بدون مشورت، طرح های راهبردی ارائه نمی دهند.»
به نظر می رسد کنفرانس آینده روسیه و چین در آستانه کنفرانس گسترده گروه بیست در هامبورگ، جهت هماهنگی دقیق تر میان مسکو و پکن در بسیاری از موضوعات مهم باشد. رؤسای جمهور دو کشور در کنفرانس مسکو درباره اولویت ها در سیاست بین الملل به توافق رسیده اند و این توافق یعنی موضع هر یک از دو طرف در دیدار با دونالد ترامپ، متکی بر قدرت و توانمندی دیگری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)