به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی محمودی در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: برغم بزرگ بودن اندازه اقتصاد بازار چادر مشکی در کشور متاسفانه سرمایه گذاران بخش خصوصی به دلیل چالش های متعدد به ویژه وجود شبکه مافیای واردات انگیزه چندانی برای ورود به عرصه تولید این کالا را ندارند.
وی اظهار داشت : صنعت تولید پارچه چادر مشکی یک حوزه ماموریت گراست بنابراین می طلبد دولت در این عرصه بصورت جدی ورود پیدا کند.
رئیس انجمن موسسات مد و لباس کشور توسعه صنعت تولید پارچه چادر مشکی سرمایه گذاری بخش دولتی را می طلبد، گفت: در حال حاضر ایران از جمله بزرگترین مصرفکنندگان و بزرگترین واردکنندگان این کالا در جهان به شمار میرود.
وی در ادامه حمایت های لازم برای شکوفایی صنعت تولید پارچه چادر مشکی را شامل کاهش تعرفه واردات و اعطای تسهیلات ارزان قیمت بلند مدت یا بلاعوض به جهت خرید تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز، مبارزه جدی با قاچاق و حمایت اصولی از شبکه های توزیع این کالا برشمرد و افزود: صنعت مورد نظر به لحاظ اشتغال، تولید، رشد اقتصادی و مواردی از این دست در کشور بسیار حائز اهمیت است.
محمودی با اعلام اینکه در حال حاضر تولید پارچه چادر مشکی در کشور برای بخش خصوصی به دلیل ریسک بالا مقرون به صرفه نیست، اظهارداشت: هم اکنون این صنعت با چالش های اساسی از قبیل واردات ارزان و آسان، دست قدرتمند مافیای قاچاق، هزینه بالای سرمایه گذاری، پیچیدگی تولید و غیره مواجه است.
وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد ضمن اشاره به راه اندازی بزرگترین خط تولید پارچه چادر مشکی کشور در شهرکرد با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: ظرفیت تولید این کارخانه سالانه 400 تا 500 هزار مترمربع پارچه است که متاسفانه فاصله بین تولید و مصرف این کالا در مملکت بسیار فاحش است.
رئیس انجمن موسسات مد و لباس کشور در بخش دیگری از سخنان خود میانگین هزینه تولید یک شغل در صنعت پوشاک را 30 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: این صنعت میتواند سهم بسزایی در تولید ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و افزایش درآمد صادرات غیرنفتی کشور داشته باشد.
وی در پایان ضمن اشاره به این جمله که گردش مالی سالانه صنعت پوشاک در ایران 100 هزار میلیارد تومان است بر لزوم سرمایه گذاری هدفمند و موثر در این حوزه تاکید کرد.