• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۲
بین الملل » آمریکا
فرافکنی آمریکایی‌ها؛ دیداری با محوریت پایبندی ایران به برجام!

دیدار سه ساعته نماینده آمریکا در سازمان ملل با آمانو

نیکی هیلی: آمریکا مصمم است اطمینان حاصل کند که آژانس بین المللی انرژی اتمی، منابع لازم برای "راستی آزمایی مقتدرانه فعالیت های هسته‌ای در ایران" را در اختیار دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما دیدار نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل با یوکیا آمانو و دیگر مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بعداز ظهر امروز چهارشنبه  در مقر آژانس در وین پشت درهای بسته آغاز شده  بود پس از سه ساعت پایان یافت.
نیکی هیلی نماینده آمریکا از درب خروجی دیگر و به دور از چشم خبرنگاران دفتر سازمان ملل را ترک کرد. گفته می شود که نیکی هیلی نماینده آمریکا عصر امروز وین را به مقصد نیویورک ترک می کند.
نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد آمریکا مصمم است اطمینان حاصل کند که آژانس بین المللی انرژی اتمی، منابع لازم برای "راستی آزمایی مقتدرانه فعالیت های هسته ای در ایران" را در اختیار دارد. هیلی این موضوع را در بیانیه خود پس از نشست با دبیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین اعلام کرد. وی افزود در این نشست، درباره نگرانی های آمریکا در خصوص تضمین پایبندی دقیق ایران به تعهدات خود گفتگو کرد.

توئیت نیکی هیلی
سفیر آمریکا در سازمان ملل در توییتی نوشت ما (هیئت آمریکایی) با انبوهی از سئوالات درباره توافق ایران (برجام) به وین آمدیم. پاسخ های خوب بسیاری دریافت کردیم با این حال هنوز تردیدها و نگرانی های زیادی داریم.

اظهارات هیلی پیش از سفر به وین
نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل پیش از سفر به وین در گفت وگو با روزنامه واشنگتن پست با ذکر این مطلب که ما هنوز تصمیمی نگرفته‌ایم، گفت: رئیس جمهور هنوز تصمیمی اتخاذ نکرده است. آنچه اکنون انجام می‌دهیم تلاش برای پیدا کردن هر چه بیشتر اطلاعات است.
وی با اشاره به اینکه دیدارهای امروزش با مقامات آژانس برای پیدا کردن پاسخی برای سوال‌های آمریکا درباره وسعت و تاثیر بازرسی و نظارت‌های آژانس است، گفت: این بدان معنی نیست که آمریکا از پیش قضاوت کرده است که ایران به متن توافق هسته‌ای پایبند بوده یا نبوده است.
در حالی که آژانس بین المللی انرژی اتمی در شش گزارش خود پایبندی ایران به برجام را مورد تأیید قرار داده است نیکی هیلی در گفت وگوی دیگر با خبرگزاری رویترز گفته بود که هدف از این سفر، این است که واشنگتن بفهمد آیا آژانس از سایت‌های نظامی ایران برای راستی آزمایی پایبندی این کشور به توافق هسته‌ای بازدید خواهد کرد یا نه.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بیانیه نمایندگی آمریکا پس از دیدار هیلی با آمانو
نمایندگی آمریکا در سازمان ملل پس از پایان دیدار نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل با یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین نوشت: نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل امروز با یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی دیدار کرد. 
در این بیانیه امده است: خانم هیلی پیام حمایت قوی آمریکا از ماموریت آژانس را منتقل کرده و بیان داشته است که یک آژانس قوی و معتبر در راستای منافع امنیت ملی آمریکا می باشد. این بیانیه افزود: وی همچنین از تخصص فنی آژانس و اعتبار آن حرفه ای و جدی بودن در نظارت و راستی آزمایی فعالیت های هسته ای ایران تجمید کرد. 
در این بیانیه اعلام شد: نیکی هیلی و مدیر کل آژانس در مورد نگرانی درباره تضمین پایبندی ایران به تعهداتش گفتگو کردند، با توجه به اینکه گزارش های آژانس صرفا می تواند در مورد تاسیسات هسته ای که به آنها دسترسی دارد صادق باشد. این بیانیه افزود: آنها همچنین در مورد اهمیت جلوگیری از بهره برداری ایران از ابهامات موجود در توافق هسته ای بحث کردند. در پایان این بیانیه امده است: خانم هیلی بر اراده آمریکا برای تضمین تامین منابع مورد نیاز آژانس بین المللی انرژی اتمی برای راستی آزمایی فعالیت های هسته ای ایران مجددا تاکید کرد.
دیدار نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل با یوکیا آمانو و دیگر مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بعدازظهر امروز چهارشنبه در مقر آژانس در وین پشت درهای بسته آغاز شده بود عصر امروز پس از سه ساعت پایان یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سی ام آبان ۱۴۰۴)
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
سفر رئیس جمهور به قزوین
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)