• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۲۵۰۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳
اقتصادی » آب و انرژی
کردی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما؛

صنعت برق، رتبه اول مدیریت مصرف کشور

مدیرعامل توانیر: در هفته دولت 4 هزار و 466 طرح با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 200 میلیارد تومان در بخش های توزیع و انتقال به بهره برداری خواهد رسید و در بخش تولید نیز طرح هایی بهره برداری خواهد شد.

مدیرعامل توانیر: صنعت رتبه اول مدیریت مصرف کشور استآرش کردی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: عملیات اجرایی 311 طرح جدید با اعتباری بالغ بر 660 میلیارد تومان آغاز می شود که قرار است این طرح ها قبل از پیک تابستان سال آینده به بهره برداری برسد.
وی با تأکید بر اینکه بخش صنعت امسال با اجرای طرح تعطیلات و ذخیره عملیاتی (جابجایی بار از پیک به غیر پیک) حداقل 1600 مگاوات در لحظه پیک به صنعت برق کمک کرده است، افزود: صنایع در رتبه اول مدیریت مصرف برق در تابستان امسال بوده است.
مدیرعامل توانیر افزود: صنعت را به لحاظ تولید محدود نکردیم بلکه مدیریت مصرف را درست اجرا کردیم و به صنایع گفتیم ساعت بار مصرف برق را جابجا کنند در حالی که مصرف برق صنایع امسال به 11و13 صدم درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: صنایع می تواند الگوی مناسبی برای بخش خانگی و سایر بخش ها در زمینه مدیریت مصرف برق باشد چون امسال برغم رشد مصرف انرژی بالاترین رقم مدیریت مصرف را صنایع به خود اختصاص داده اند.
کردی مهم ترین چالش صنعت برق را اقتصاد این صنعت برشمرد و گفت: صنعت برق به لحاظ دانش، فنی و مدیریت کفایت لازم را دارد بنابراین باید فاصله قیمت تمام شده و فروش برق را کاهش داد.
وی قیمت تمام شده برق را بازای هر کیلو وات ساعت بدون محاسبه قیمت سوخت 110 تا 120 تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که قیمت فروش هر کیلووات ساعت برق به طور میانگین 67 تومان است که این فاصله در بودجه جاری قابل رؤیت است.
کردی گفت: 23 تا 24 هزار میلیارد تومان بابت مابه التفاوت قیمت تمام شده و قیمت تکلیفی از دولت طلب داریم که پارسال 2 تا 3 هزار میلیارد تومان آن را دولت از طریق انواع اسناد خزانه و صکوک پرداخت کرد اما هنوز رقم زیادی را طلبکاریم.
مدیرعامل توانیر با اشاره به اینکه دولت براساس قانون موظف است فاصله قیمت تمام شده و قیمت تکلیفی فروش را جبران کند، گفت: این موضوع دو راه حل دارد؛ اول اینکه قیمت تمام شده را مصرف کننده پرداخت کند و دوم اینکه هزینه قیمت تمام شده را کاهش دهیم.
کردی تأکید کرد: جبران نکردن فاصله این دو موضوع در آینده موجب بحران و مشکلاتی مانند خاموشی و کمبود را به دنبال دارد و معتقدیم باید اول صنعت برق برای کاهش هزینه قیمت تمام شده حرکت کند و مصرف کنندگان نیز قیمت تمام شده را بپردازند.
 
حدود سه و نیم درصد رشد مصرف برق مربوط به کالاهای قاچاق است
  
­مدیرعامل توانیر گفت: حدود سه تا سه و نیم درصد رشد مصرف برق امسال به خاطر واردات کالاهای برقی از مبادی غیرقانونی و قاچاق است.
آرش کردی با اشاره به اینکه رشد مصرف برق در تابستان امسال بدون محاسبه بخش صنایع 5و86 درصد بوده است، افزود: عمده مشکلات افزایش مصرف برق مربوط به کالاهای برقی قاچاق از مبادی غیرمجاز است که بهره وری انرژی و برچسب انرژی در ان ملاک نیست بلکه ارزان بودن کالا مد نظر است، چون عوارض گمرک پرداخت نمی شود و نظارت و فنی و تکنیکی بر روی آنها نیست.
وی گفت: این موضوع به سود اقتصاد ملی نیست و در نهایت همه کشور از آن دچار مشکل خواهد شد.
کردی افزود: تجهیزات ادوات غیراستاندارد بر روی کیفیت برق تأثیر می گذارد یعنی تلفات را افزایش می دهد و موجب داغ شدن ترانس ها خواهد شد. نکته ای که مغفول مانده است.
وی در مورد واردات وسایل سرمایشی غیر استاندارد در فصل تابستان نیز گفت: این موضوع بین بخشی است و بخش های مختلف باید در آن دخالت کنند و نکته مهم تر این است که باید به مصرف کنندگان آگاهی دهیم و کار فرهنگی بلند مدت انجام شود. کاری که در دنیا با افزایش قیمت به نتیجه رساندند.
کردی گفت: عمده مشکل وسایل برقی و سرمایشی غیراستاندارد بودن کولرهای گازی است که ما را دچار چالش می کند.
مدیرعامل توانیر گفت: با توجه به رشد مصرف برق شبکه برق را نیز باید افزایش دهیم چون ظرفیت شبکه برق در سال های اینده پاسخگوی حجم بار مصرفی برق از نظر کیفی و کمی نیست. 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ دی ۱۴۰۴
نوزدهمین نمایشگاه تخصصی فرش و تابلوفرش دستباف قزوین
روایتی از محافظ سردار دل‌ها؛ هادی طارمی
ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا مصداق تروریسم دولتی و تجاوز آشکار آمریکاست
۱۰ یوز جدید شناسایی شد
صدای مردم پانزدهم دی ماه استان قزوین
تاکید نخبگان گیلانی بر هوشیاری در برابر تحریف‌ها
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
مجموعه ورزشی علیدخت بجنورد آماده میزبانی مسابقات کوراش می‌شود
تعویض بیش از ۱۹ هزار کنتور آب فرسوده در اهواز
تولید سالانه ۱۰.۵ هزار تن سیم تایر در دره‌شهر
پایان آیین معنوی اعتکاف در آبادان و خرمشهر
ضرورت تداوم جوجه‌ریزی و مدیریت نقدینگی
واردات بیش از ۸۰۰ هزار تن نهاده‌ی دامی از بنادر کاسپین و انزلی
گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی باحضور عشایر خوزستان+فیلم
خودکفایی در تولید چراغ‌های هوشمند و صرفه‌جویی ۷۵ درصدی انرژی
حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی در لبنان
مهار آتش کاله 
اجرای طرح ایجاد نظام رهگیری وردیابی و شناسه دار کردن محصولات خام کشاورزی در گیلان
گیتی پسند مغلوب پالایش نفت اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)