بازدید امام جمعه تبریز از منطقه زلزله زده ایوق شربیان
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی صبح امروز از منطقه زلزله زده شربیان و روستای ایوق بازدید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما،حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم در این بازدید در جریان وضع زلزله زدگان و نحوه امداد رسانی قرار گرفت و اقدام سریع مسئولان استان را در احداث خانه های تخریب شده این روستا خواستار شد.
وی گفت : از تمامی دستگاههای اجرایی و امنیتی از جمله بنیاد مسکن ، هلال احمر ، سپاه ، ارتش نیروی انتظامی ، اورژانس ، مدیریت بحران استان ، رسانه ملی و ائمه جمعه شربیان و مهربان که از اولین ساعات زلزله در این روستا در کنار مردم بودند تشکر می کنم.
امام جمعه تبریز افزود : با توجه به فرارسیدن فصل سرما لازم است منازل تخریب شده روستای ایوق سریع تر ساخته شوند تا مردم این منطقه قبل از فرا رسیدن زمستان در واحدهای مسکونی مستقر شوند.
زلزله ای به قدرت ۴/۹ ریشتر در ساعت ۳:۴۴ بامداد دوشنبه هفته گذشته، حوالی شربیان واقع در آذربایجان شرقی را لرزاند.
این زمین لرزه ، خسارت جانی نداشت اما 224 واحد روستایی در ایوق تخریب شد.
بازدید امام جمعه تبریز از منطقه زلزله زده ایوق شربیان بازدید امام جمعه تبریز از منطقه زلزله زده ایوق شربیان بازدید امام جمعه تبریز از منطقه زلزله زده ایوق شربیان بازدید امام جمعه تبریز از منطقه زلزله زده ایوق شربیان