پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ منابع دیپلماتیک در توکیو امروز جمعه اعلام کردند کره شمالی در ماه سپتامبر خواستار برقراری یک کانال جدید برای مذاکره با سازمان ملل شده بود ولی مخالفت آمریکا موجب شد تا این تلاش پیونگ یانگ با شکست روبرو شود.
به گزارش خبرگزاری کیودو از توکیو ، این منابع دیپلماتیک اعلام کردند ری یونگ هو وزیر خارجه کره شمالی در دیدار روز 23 سپتامبر با آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل
در مقر این سازمان در نیویورک این موضوع را با هدف استفاده از این کانال برای گفتگو درباره ناعادلانه بودن قطعنامه های تحریمی شورای امنیت مطرح کرد. ولی گوترش ضمن رد این پیشنهاد از تشدید تنش ها در شبه جزیره کره ابراز نگرانی کرد و از پیونگ یانگ خواست به مفاد این قطعنامه ها پایبند باشد.
به گفته این دیپلماتها جفری فلتمن دستیار آمریکایی گوترش ماه اکتبر درباره پیشنهاد کره شمالی با مقامات ارشد دولت آمریکا گفتگو کرد ولی واشنگتن به علت بیم از استفاده کره شمالی از این کانال به عنوان ابزاری برای توجیه برنامه های موشکی و هسته ای خود با آن مخالفت کرد.