• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۷۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۴
ورزشی » توپ و تور
حاشیه های مجمع انتخاباتی فدراسیون والیبال؛

گریه رئیس سابق و خنده های رئیس جدید بلندقامتان

شانزدهمین مجمع انتخاباتی فدراسیون والیبال ساعت 10 صبح روز پنج شنبه هفتم دی ماه با حضور اعضای آن و کاندیداها آغاز شد.

گریه رئیس سابق و خنده های رئیس جدید بلندقامتانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ در این مراسم محمد تقی حسن زاده، احمد ضیایی، بهنام محمودی و امیرحسین منظمی به عنوان نامزدهای احراز پست ریاست فدراسیون والیبال و محمدرضا داورزنی معاون وزیر و رییس سابق فدراسیون به عنوان رئیس مجمع حضور داشتند.

در ابتدا پس از سخنرانی دبیر مجمع و بیان شرایط مراسم، محمدتقی حسن زاده یکی از کاندیداهای پست ریاست پشت تریبون سخنرانی رفت و هدفگذاری خود را بهره گیری از مدیریت فنی و بکار گیری از تیم مدیریتی کار آمد اعلام کرد.

بهنام محمودی عضو اسبق تیم ملی والیبال و کاندیدایی که روز گذشته صلاحیتش تایید شده بود، در این مراسم حضور پیدا نکرد و این حرکت طبق قانون به منزله انصراف وی از شرکت در انتخابات قلمداد شد.

احمد ضیایی اصلی ترین گزینه ریاست فدراسیون دومین کاندیدایی بود با رفتن پشت تریبون برنامه هایش را ارائه کرد، وی پس از خوشامدگویی کلیپی از برنامه های راهبردی اش را به نمایش گذاشت و اصلی ترین هدفش درصورت انتخاب را قرار گرفتن ایران در جمع چهار تیم برتر جهان و کسب سکو در المپیک۲۰۲۰ توکیو عنوان کرد.

امیرحسین منظمی دیگر کاندیدای حاضر در مجمع در زمان مقرر سخنرانی اش اعلام کرد که اصلاح نظام استعدادیابی، فعال سازی کمیته روابط بین الملل، نهادینه سازی باشگاه داری به جای تیمداری را در صورت انتخاب در دستور کار قرار خواهم داد وی پس از پایان 10 دقیقه مهلت بیان برنامه هایش از حضور در انتخابات انصراف داد.

پس از پایان سخنرانی نامزدهای انتخاباتی رای گیری بین محمدتقی حسن زاده و احمد ضیایی آغاز شد و بعد از شمارش آراء احمد ضیایی توانست با کسب 43 رای موافق از 44 رای ماخوذه عنوان ریاست فدراسیون را برای چهارسال برعهده بگیرد.

روابط عمومی فدراسیون والیبال کلیپی از دوران 11 ساله ریاست محمدرضا داورزنی را تهیه کرده بود و در آکادمی ملی المپیک به نمایش گذاشت و همین موضوع باعث شد تا داورزنی به یاد روزهای سخت و سنگینی اشک در چشمانش حلقه بزند.

بعد از اعلام نتایج و نمایش کلیپ،​ مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان خطاب به حضار والیبال را یکی از رشته های موفق و درخشان ایران عنوان کرد و افزود: ضيايي بعنوان همکار و نايب رئيس فدراسيون واليبال در يازده سال گذشته در بخشهاي مختلف زحمت کشيد به لحاظ اجرايي هم کارنامه درخشاني دارد اميدواريم همين روند ادامه پيدا کند.

وزير ورزش و جوانان گفت: دوران رقابت ها به پايان رسيده و حالا رفاقت ها بايد شروع شود کساني که دلشان با ورزش، ايران و ملت است و دوست دارند در موفقيت ها سهيم باشند مي توانند کمک بزرگي در اين راستا داشته باشند.

سلطاني فر گفت: حدود سالهاي 83 و 84 در رنکينگ آسيايي ما جايگاه ششم و هفتم ايستاده بوديم اما حالا قهرمانيم اين نتيجه کار يک مجموعه بزرگ است که توانست به خوبي فعل خواستن را صرف کند. آنها در ميان عوامل مجموعه و بخشهاي مختلف همگرايي را ايجاد کردند و از تمام پتانسيل به خوبي استفاده کردند تا اينکه مي بينيم امروز واليبال ايران جزو 7 الي 8 تيم برتر جهان است افتخاري که براحتي بدست نيامد.

محمدرضا داورزنی هم بعد از انتخابات فدراسیون والیبال اظهار داشت: از همه کسانی که در این 11 سال به ما کمک کردند؛ مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، اصحاب رسانه، تمامی بازیکنان و روسای هیات ها تشکر می کنم. همه دست به دست هم دادند تا به اهدافی که یک روز رویا بود، دست پیدا کنیم. اهدافی که برای آینده ترسیم کردیم، برای 2020 و 2024 بتواند در 4 تیم برتر جهان قرار بگیرد و رفته رفته به ورزش اول کشور تبدیل شود. فدراسیون جهانی هم این برنامه را دارد تا در چند سال آینده والیبال را به عنوان یک رشته پربیننده به ورزش اول جهان تبدیل کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ درصدی مخاطبان سینما در چهارمحال و بختیاری
برگزاری سوگواره چاووش خوانی در میناب
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا برای شهروندان اردبیلی
جلال در انقلاب فکری و ادبی ایران نقشی ماندگار داشت
کشف و جمع آوری ۷ دستگاه استخراج رمزارز در ایذه
ایجاد فرصت شغلی در روستا با تزریق به موقع تسهیلات کم بهره
کشت گلرنگ در ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی تکاب
بودجه ۱۴۰۵ به بازنگری فوری نیاز دارد
ابطال پرواز‌های هواپیمایی آتا در مسیر تهران–بیرجند از ۱۴ تا ۳۰ آذر
عملیات امداد هلال احمر برای مهار آتش در جنگل‌های چورت ساری
امضای نخستین تفاهم نامه جوانی جمعیت در یک واحد تولیدی
معرفی مدیرکل جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان
توضیح قوه قضاییه درباره اختلاف بین دانشجویان ایرانی و لبنانی
چسبندگی به وضع موجود مهم‌ترین مانع تحقق تحول در دانشگاه‌ها
آمل قهرمان مسابقات هاپکیدو مازندران شد
ابلاغ شیوه نامه نگهداری از حیوانات خانگی؛ به زودی
دستگیری عامل تیراندازی در پلدختر
مشق انرژی هسته ای؛ وقتی دانش آموزان از آینده کشور حرف می زنند
لزوم مداخله جدی در کیفیت آب آشامیدنی ۱۳ شهرستان خوزستان
عکس‌های حملات ایران به سرزمین‌های اشغالی در میان ۱۰۰ عکس برتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها هم دور کار
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
ماجرای یک پیام!
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)