به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، دکتر حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) در این همایش با تاکید بر اینکه دانشگاهها مراکز پژوهشی و علمی کشور هستند و در زمینه های پژوهشی نیاز مبرم به حضور جدی اساتید و دانشجویان داریم گفت : هر سال بیستم آبان ماه روز علم و فناوری است. تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان مراکز دانشگاهها بر این اصل پایدار است که اگر روزی به آرمان بلند انقلاب که حاکمیت اسلام بر جهان باشد برسیم آیا دانشگاهها برای تمدن نوین اسلامی مدلی را می توانند ارائه کنند؟ و این دانشگاهها چه نقشی در رسیدن به این مدل دارند؟
وی گفت : باید بر مبنای سخنان مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان دانشگاهها به افقهای دور نگاه کنند و ما در دانشگاه امام حسین(ع) طراحی این مدل را با استفاده از اساتید مجرب انجام دادیم و در جشنواره ها به عنوان طرحی برتر انتخاب شد که 250 نفر از مسئولان کشوری و لشکری و روسای دانشگاهها روی این طرح دانشگاه امام حسین نظر دادند.
حسنی آهنگر با اشاره به اینکه تمرکز بر روی علوم انسانی بسیار مهم است و دانش و پژوهش های در حوزه علوم پایه یکی از اساسی ترین کارهایی است که شرق و غرب برای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی خود انجام می دهد، گفت: در این باره نیز ایران اسلامی باید بر روی علوم پایه تاکید کند .
رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) با بیان اینکه دو نگاه در این دانشگاه به علوم پایه داریم گفت : نگاه اول مباحث بنیادی و فلسفه علم و فناوری است که هسته آن را در دانشگاه امام حسین (ع) باید تشکیل دهیم و این دانشگاه در این باره جریان ساز باشد و دانشگاههای دیگر نیز جریان دار اجرایی شدن این طرح باشند .
وی گفت : در این دانشگاه نیازهای انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بررسی خواهیم کرد و از دانشگاههای دیگر کمک می گیریم تا دغدغه مقام معظم رهبری در بحث علوم پایه رفع شود .
حسنی آهنگر گفت : دومین نگاه به علوم پایه در دانشگاه امام حسین (ع) غافل شدن از دشمن است و در این باره مراکز تحقیقاتی دشمن را دقیقا بررسی خواهیم کرد چرا که دشمن نقطه ای و متمرکز ما در منطقه، رژیم صهیونیستی و نوک پیکان آن آمریکا است.
وی گفت : رژیم صهیونیستی در مراکز علوم پایه خود به تولید سلاح های هسته ای، میکروبی و شیمیایی مشغول است و هدف آن کشورهای اسلامی بویژه جمهوری اسلامی ایران است و تمرکز ما در این دانشگاه برای رفع و دفع آلودگی هایی است که این مراکز صهیونیستی بخواهند برای ما ایجاد کنند .
رئیس دانشگاه جامع امام حسین گفت : در همایش امروز با برخی از ظرفیت ها و دستاور های دانشگاههای سراسر کشور ، مراکز علمی نیروهای مسلح و دانشگاه امام حسین(ع) آشنا خواهیم شد.
سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل قرار است در این همایش درباره قرارگاههای پرتوی، پدافند زیستی و پدافند شیمیایی سخنرانی کند و سردار سرلشکر ایزدی فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین نیز، تهدیدات نوین را بررسی خواهد کرد.
همچنین در این همایش دکتر محمدعلی پور مرتضوی راهکارهای تحقق تدابیر مقام معظم رهبری در موضوع پدافند جنگ نوین را بررسی می کند.
هفتمین همایش سراسری پدافند جنگ نوین همایشی است دو روزه که تا فردا نیز ادامه داد.