پخش زنده
امروز: -
استاندار قزوین برای حل مشکلات مجتمع های گردشگری و واحدهای تولیدی استان با مدیرعامل صندوق توسعه ملی دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین ، در این نشست درباره کمک به بازگشت رونق به اقتصاد و پرداخت تسهیلات به بنگاه های
اقتصادی استان قزوین تاکید شد .
همچنین در این نشست درباره پرداخت یکصد میلیارد ریال از منابع صندوق توسعه ملی با عاملیت بانک صادرات به شرکت نگین تالار شهر قزوین به عنوان یکی از مجتمع های بزرگ رفاهی و گردشگری استان قزوین گفت و گو شد .
این شرکت با سرمایه گذاری 600 میلیارد ریالی در چندین مرحله به بهره برداری رسیده و تعدادی از مرحله های آن نیز در حال تکمیل است.همچنین مشکلات مجتمع آبدرمانی ، تفریحی ، تجاری ، درمانی و هتل چهار ستاره الماس غرب در شهر آبگرم نیز در این نشست مطرح شد تا برای پرداخت مبلغ 647 میلیارد ریال از محل منابع آن صندوق با عاملیت بانک سپه اقدام شود.