پخش زنده
امروز: -
ایجاد دو هزار و ۸۰۰ هکتار فضای گلخانه ای در کشور در دست اجراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز چهارمحال و بختیاری،عضو هیأت مدیره شرکت شهرک های کشاورزی ایران در شهرکرد گفت:با توجه به وجود ۴۵۰ هزار هکتار فضای باز کشت محصولات صیفی در ایران، برنامه ریزی به منظور توسعه فضاهای گلخانه ای در دستور کار قرار دارد. 
جعفر علیپورافزود: با احداث فضاهای کشت گلخانه ای مصرف آب ۹۰ درصد کمتر و تولید محصول ۱۰ برابر بیشتر می شود.
علیپور بهزادی گفت:درهرهکتارفضای گلخانه ای می توان۶۰۰تن محصول برداشت کرد.
وی گفت:بااحداث فضاهای گلخانه ای درهرهکتار زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم 18 نفر فراهم می شود.
عضو هیأت مدیره شرکت شهرک های کشاورزی ایران با اشاره به رتبه های کشوری چهارمحال و بختیاری در تولید بسیاری محصولات مانند ماهی قزل آلا افزود: شرکت شهرک های کشاورزی ایران می تواند شهرک تخصصی ماهی های سردآبی را در این استان راه اندازی کند.
وی گفت: هم اینک ۵۰ نقطه در شهرستان های ۹ گانه چهارمحال و بختیاری برای احداث دو هزار و ۵۰۰ هکتار شهرک گلخانه ای شناسایی شده است.