• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۸۶۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۹
اقتصادی

سرمایه گذاری هزار و 200 میلیارد تومانی در بندر امیر آباد

مدیر بندر و منطقه ویژه اقتصادی امیر آباد از سرمایه گذاری بخش خصوصی به ارزش هزار و 200 میلیارد تومان در آینده نزدیک در منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سیاوش رضوانی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مانا اظهار داشت: بر اساس توافقات به عمل آمده از سوی مدیریت منطقه ویژه اقتصادی امیر آباد با سرمایه گذاران بخش خصوصی، در آینده نزدیک شاهد سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی به ارزش هزار و 200 میلیارد تومان در منطقه وِیژه اقتصادی امیر آباد خواهیم بود.
وی افزود: با تحقق سرمایه گذاری مذکور و بهره برداری از این پروژه ها، زمینه اشتغال 300 نفر ایجاد خواهد شد.
مدیر منطقه وِیژه اقتصادی امیر آباد ادامه داد: با اشاره به اینکه در حال حاضر900 نفر در بخش های مختلف اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد اشتغال دارند، تصریح کرد: با اجرایی شدن پروژه ها، آمار افراد شاغل در این منطقه ویژه اقتصادی حداقل به هزار و 250 نفر افزایش خواهد یافت.
این مقام مسئول در منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد در ادامه گفته های خود از ساخت کارخانه های تولید در این منطقه از جمله ساخت سیلو با سرمایه گذاری 140 میلیارد تومانی خبر داد و اظهارداشت: این پروژه ها در دستور کار منطقه ویژه اقتصادی امیر آباد قرار دارد.
وی از افزایش 20 برابری سوآپ انجام شده از طریق بندر امیرآباد طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: این افزایش نوید بخش توسعه فعالیت های بندر امیرآباد است.
رضوانی به افزایش صادرات در سال 96 اشاره کرد و اذعان داشت: بر اساس آمار اخذ شده طی یک سال گذشته 370 هزار تن انواع محصولات از طریق بندر امیرآباد به کشورهای هدف صادر شده است.
وی اظهار داشت: عمده کالاهای صادر شده شامل گاز بوتن، پودر آلومینیوم، مصالح ساختمانی به طور عمده سیمان و مرکبات بوده است.
به گفته وی، محصولات مذکور از بندر امیرآباد، عمدتاً به قزاقستان و آستاراخان در روسیه صادر شده اند.
مدیر بندر امیرآباد ادامه داد: این میزان صادرات محصولات متنوع در سال جاری در حالی است که سالهای گذشته تنها یک یا دو محصول از طریق این بندر صادر می شد.
وی با اشاره به اینکه توسعه صادرات از طریق بندر امیر آباد در دستور کار سال آینده منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد قرار دارد، تاکید کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قصد داریم از سال آینده محصولات صادراتی سایر استان های کشور از جمله خراسان شمالی، دماوند، گلستان و مازندران را از بندر امیرآباد به کشورهای هدف مانند قزاقستان و روسیه صادر کنیم.
این مقام مسئول در منطقه ویِژه اقتصادی امیرآباد در ادامه اظهار امیدواری کرد: با رایزنی های در حال انجام از سوی سرمایه گذاران بخش خصوصی بتوان تعداد بازارهای هدف صادرات را در سال های آینده افزایش داد.
وی همچنین به ترانزیت خارجی انجام شده در بندر امیر آباد طی یک سال گذشته اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: طی سال 96 در مجموع 80 هزار تن انواع محصولات از بندر امیرآباد ترانزیت خارجی شده است.
رضوانی با بیان اینکه رقم ترانزیت خارجی انجام شده از بندر امیرآباد رقم بسیار پایینی است، اظهار امیدواری کرد: با تحقق برنامه ریزی های در حال انجام در سال های آینده شاهد افزایش تناژ ترانزیت خارجی از طریق بندر امیرآباد باشیم.
مدیر بندر امیرآباد تاکید کرد: با توجه به اینکه توسعه صادرات و ترانزیت به عنوان اهداف سال آینده بندر امیرآباد تعیین شده اند، لذا بر اساس برنامه ریزی های انجام شده سال آینده همایش بزرگی با محوریت توسعه صادرات برگزار خواهد شد.
اخبار مرتبط
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)