پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني الجزيره، يک روز قبل از صدور حکم دادگاه عالي برزيل درباره زنداني کردن يا نکردن لوئيس ايناسيو لولا دا سيلوا رئيس جمهور سابق اين کشور، تظاهراتي در سائوپائولو و ديگر شهرها برگزار شد.
دا سيلوا سال گذشته به سبب فساد و پولشويي مجرم شناخته ش . وي يکي از معدود سياست مداران در برزيل است که احساساتي شديد هم در حمايت و هم در مخالفت با او در اين کشور وجود دارد. اما اين بار گفته مي شود اگر به او اجازه شرکت در انتخابات رياست جمهوري ماه اکتبر داده شود، او در آن پيروز خواهد شد.
به همين دليل، هزاران نفر در سائوپائولو و ديگر شهرهاي برزيل به خيابان ها ريختند. همه آنها مي خواهند بر دادگاه عالي فشار وارد کنند تا اعتراض ارائه شده از سوي وکلاي دا سيلووا را رد کند. آنها مي گويند نمي توان او را براي دوازده سال و نيم زنداني کرد . مردم اينجا بر اين باورند اگر دادگاه به نفع دا سيلوا رأي صادر کند، اين موضوع او را به رئيس جمهوري خطرناک تبديل خواهد کرد و همچنين سبب خواهد شد شماري ديگر از سياست مداران و تجار از زندان آزاد شوند که به سبب فساد زنداني شده اند. شماري از مردم عروسک هاي دا سيلوا را با لباس زندان حمل مي کنند. آنها با حمل اين عروسک ها در حال ارسال يک پيام محکم براي دادگاه عالي هستند که کمتر از بيست و چهار ساعت اينده قرار است حکم خود را صادر کند.