• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۴۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در مراسم معارفه جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین؛

دشمنان مقاومت به موفقیتی دست نیافتند

فرمانده سپاه: دشمنان مقاومت همه امکانات اطلاعاتی خود را در منطقه جمع کرده بودند، اما به هیچ موفقیتی دست نیافتند.

دشمنان جبهه مقاومت به هیچ موفقیتی دست نیافتندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرلشکر پاسدار «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه پاسداران در آیین تکریم و معارفه جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رجب اظهار داشت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و در این زمان دشمنان برای ایجاد یاس و ناامیدی در جبهه مقاومت جمع شده‌اند؛ اما پیروزی‌های متعددی را در این جبهه شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه در مقطع حساسی قرار داریم، ادامه داد: سال گذشته، شاهد شکست کامل داعش و شکست توطئه دشمنان برای مقابله با مقاومت اسلامی بودیم. دشمنان از درون جهان اسلام، تکفیری‌ها را شکل داده و تجهیز کردند تا به انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت لطمه بزنند؛ اما این توطئه با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی شکست خورد.
آنها همه امکانات و تجهیزات نظامی و اطلاعاتی خود را در فضای حقیقی و مجازی در منطقه علیه مقاومت اسلامی جمع کرده بودند؛ اما به هیچ موفقیتی دست نیافتند که این نشان از اقتدار جمهوری اسلامی دارد.
سردار جعفری ریشه پیروزی‌های متعدد جبهه مقاومت در منطقه را در هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: این در حالی است که آنها همه امکانات و تجهیزات نظامی و اطلاعاتی خود را در فضای حقیقی و مجازی در منطقه علیه مقاومت اسلامی جمع کرده بودند؛ اما به هیچ موفقیتی دست نیافتند که این نشان از اقتدار جمهوری اسلامی دارد.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: در چهل سالگی انقلاب اسلامی، دشمنان همه توان خود را برای آسیب رساندن به انقلاب اسلامی به کار گرفته‌اند؛ اما شاهد موفقیت‌های انقلاب اسلامی هستیم. البته در داخل کشور مسائل و مشکلاتی وجود دارد که باید آن‌ها را حل کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بسیج همواره در راستای آبادانی ایران اسلامی تلاش کرده است و نقش‌های بسیار مهمی را در عرصه‌های محتلف بر عهده دارد.
پیشرفت و بالندگی انقلاب اسلامی متکی به مردم و بسیج است و همانطور که امام راحل فرمودند " اگر سپاه نبود انقلاب هم نبود " باید بگوییم اگر بسیج نبود سپاه هم نبود.
سرلشکر جعفری گفت: تغییر و تحول در سپاه برای پویا بودن آن بسیار ضروری است و این جلسه برای تکریم و تشکر از زحمات 9 ساله سردار فضلی در سمت جانشینی رییس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شده است.
وی با بیان اینکه آشنایی من با سردار فضلی به سال 60 برمی‌گردد، اظهار داشت: به دلیل احساس نیازی که در یک مرکز آموزشی سپاه داشتیم، سردار فضلی به آن مرکز آموزشی خواهد رفت. تجربیات ایشان بسیار است و باید در مجموعه‌های مختلف از این تجربیات استفاده کرد. سردار سپهر هم که جایگزین سردار فضلی شد، توانایی بالایی دارد و امید داریم این تغییر موجب تحولات مثبت شود؛ زیرا در بسیج کارهای انجام نشده بسیار و توقعات انقلاب اسلامی و رهبری از بسیج بالا و البته نگاه‌ها به بسیج امیدوارانه و عمیق است.
وی افزود: از افتخارات سپاه این است که خادمی بسیج را می‌کند تا این بخش از جامعه بتواند، نقش خود را در رابطه با انقلاب اسلامی ایفا کند.
باید تلاش کنیم تا انتظارات مقام معظم رهبری از بسیج محقق شود؛ علاوه بر این باید با برنامه‌ریزی‌ از وقوع تهدیدات جلوگیری شود و این مهم با حفظ آمادگی‌ها میسر می‌شود.
سردار جعفری تصریح کرد: پیشرفت و بالندگی انقلاب اسلامی متکی به مردم و بسیج است و همانطور که امام راحل فرمودند " اگر سپاه نبود انقلاب هم نبود " باید بگوییم اگر بسیج نبود سپاه هم نبود. بسیج در دفاع مقدس و بعد از آن در تامین امنیت همواره نقش موثری را بر عهده داشت و باید زمینه را برای نقش آفرینی مردم و بسیج در بحران‌های اجتماعی فراهم کرد؛ زیرا بسیجیان آماده نقش آفرینی در عرصه‌های مختلف هستند.
فرمانده کل سپاه اعتلای بسیج را در ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف از جمله اجتماعی به مردم دانست و گفت: بسیج در عرصه دفاع از کشور و تامین امنیت سربلند بوده است. امروز نیازمند نقش آفرینی بسیج در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی هستیم و نیاز است که مسئولان کشور شرایط را برای حضور مردم در این حوزه‌ها فراهم کنند.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا انتظارات مقام معظم رهبری از بسیج محقق شود؛ علاوه بر این باید با برنامه‌ریزی‌ از وقوع تهدیدات جلوگیری شود و این مهم با حفظ آمادگی‌ها میسر می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)