• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۶۱۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹
اجتماعی

رئیس بنیاد شهید : تمام دستگاه‌ها در مورد رسیدگی به امور جانبازان مسئول هستند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: همه مسئولان، دستگاه‌ها و سازمان‌ها در خصوص رسیدگی به امور جانبازان عزیز مسئول هستند و این مسئله تنها وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در جلسه شورای معاونین بنیاد ضمن تبریک میلاد امام حسین (ع) و همچنین میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز گفت: جانبازان در کنار سایر ایثارگران گران‌قدر حق بسیار بزرگی بر گردن ما دارند، چراکه امنیت، آسایش و اقتدار امروز کشورمان مدیون فداکاری‌ها و ازخودگذشتگی‌های این عزیزان است.
وی تأکید کرد: تمام مسئولین، دستگاه‌ها و سازمان‌ها در خصوص رسیدگی به امور جانبازان عزیز مسئول هستند و این مسئله تنها وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست. گرامی داشت روز جانباز در تمام دستگاه‌ها یکی از مواردی است که می‌تواند جایگاه ویژه این عزیزان را در کشورمان نشان دهد و باید به‌خوبی انجام شود ضمن اینکه آحاد مردم نیز همواره قدردان فداکاری جانبازان و ایثارگران هستند و در روز جانباز نیز با دیدار و سپاسگزاری از جانبازان عزیز از زحمات و ایثارگری آنها تجلیل خواهند کرد.
رئیس بنیاد شهید : تمام دستگاه‌ها در مورد رسیدگی به امور جانبازان مسئول هستند
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری مسائل درمان، اشتغال و آموزش جانبازان و خانواده‌های آنان را از مهم‌ترین دغدغه‌های بنیاد دانست و گفت: در حوزه درمان تمام ایثارگران و جانبازان تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار دارند که با استفاده از آن با مراکز طرف قرارداد با شرکت بیمه، هزینه‌های درمانی این عزیزان به‌صورت کامل توسط بنیاد تأمین می‌شود.
معاون رییس جمهور ادامه داد: در حال حاضر بیمه دی که به‌عنوان شرکت بیمه‌گزار درمان ایثارگران طرف قرارداد بنیاد شهید و امور ایثارگران است، با بیش از 9 هزار و 800 مرکز درمانی، قرارداد منعقد کرده است که پذیرش و ارائه خدمات به ایثارگران در این مراکز با ارائه کد ملی به‌صورت رایگان صورت می‌گیرد و این مسئله باعث شده ایثارگران مشکل خاصی برای دریافت خدمات درمانی نداشته باشند.
وی افزود: هزینه خدمات درمانی در مراکز غیر طرف قرارداد بنیاد پس از رسیدگی به اسناد پرداخت می شود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره موضوع اشتغال جانبازان و ایثارگران نیز گفت: در زمینهٔ اشتغال جانبازان و فرزندان آنان نیز بنیاد شهید و امور ایثارگران علاوه بر پیگیری استخدام این عزیزان در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، با تأسیس صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران گام‌های خوبی در زمینهٔ اشتغال‌زایی برداشته است. به طوری که در طی سال های 1392 تا 1396 مجموعاً بیش از 51 هزار نفر از طریق استخدام در دستگاه های دولتی و غیردولتی و همچنین بیش از 41 هزار نفر از ایثارگران بویژه فرزندان جانبازان عزیز از طریق پرداخت تسهیلات خوداشتغالی و کارآفرینی مشغول به کار شده اند، در عین حال هنوز 67 هزار نفر جویای کار داریم.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: بر همین اساس در زمینهٔ پرداخت وام برای ایجاد اشتغال ایثارگران و جانبازان از طریق صندوق اشتغال و کارآفرینی در سال گذشته 165 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار این عزیزان قرار گرفته است و پیش‌بینی ما برای سال جاری، ایجاد بیش از 8 هزار شغل از این راه و افزایش رقم کل پرداخت وام به حدود 200 میلیارد تومان است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی با اشاره به اهمیت موضوع تحصیل ایثارگران و جانبازان گفت: در این زمینه نیز گام‌های خوبی در دانشگاه‌ها و سایر مراکز آموزشی برداشته‌شده است به نحوی که بسیاری از فرزندان جانبازان عزیز بدون استفاده از سهمیه و با رتبه های خیلی خوب در رشته های مورد علاقه و برتر مشغول به تحصیل هستند و در طی هفته آینده، مصادف با اعیاد شعبانیه و روز جانباز، دومین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار با حضور معاون اول رییس جمهور برای تقدیر از دانش آموزان، دانشجویان و طلاب ایثارگر برتر کشور برگزار می شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
آغاز برداشت کدو آجیلی در شهرستان اقلید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)