پخش زنده
امروز: -
تاکنون 12 هزار و 40 نفر از بهره برداران بخش کشاورزی استان زنجان در سامانه کارا ثبت نام کرده اند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان ؛ مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : از این تعداد 9 هزار و 912 نفر متقاضی تسهیلات اشتغال روستایی و 2 هزار و 128 نفر متقاضی دریافت تسهیلات اشتغال فراگیر بوده اند .

قضابی افزود : در این طرح متقاضیان می توانند به سامانه کارا مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند و همه مراحل دریافت تسهیلات به صورت الکترونیکی است .
توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و دخالت نهادهای توسعه ای به منظور پایداری مشاغل از اهداف این طرح است.
مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : از مجموع طرح های ثبت شده در سامانه کارا تاکنون 291 طرح با تایید کمیته اشتغال استان به بانک های عامل ارسال شده است.
قصابی افزود : نرخ تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری 6 درصد و نرخ تسهیلات اشتغال فراگیر 18 درصد در نظر گرفته شده است .
وی همچنین سهمیه تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری استان زنجان در مرحله نخست را 100 میلیارد تومان و بخش فراگیر را 234 میلیارد تومان اعلام کرد .
متقتضیان برای ثبت اطلاعات همچنان می توانند به سامانه کارا (کار و رفاه اجتماعی) kara.mcls.gov.ir مراجعه کنند .