• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۳۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰
اجتماعی

اشتغال ایثارگران از مهم‌ترین موضوع های بنیاد شهید است

نماینده ولی‌فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: 25 درصد سهمیه استخدام‌های دولتی مربوط به ایثارگران است که این سهمیه در طول پنج سال گذشته به‌صورت کامل اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دیدار نماینده ولی‌فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعضای فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با حضور جمعی از اعضای این فراکسیون و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران در محل هتل هویزه برگزار شد.
حجت‌الاسلام سید محمدعلی شهیدی در این دیدار یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در بنیاد شهید و امور ایثارگران را حوزه اشتغال ایثارگران دانست و اظهار داشت: خوشبختانه حوزه‌های اقتصادی بنیاد در مسیر ایجاد اشتغال برای ایثارگران همکاری خوبی داشته‌اند و این مسیر باید امتداد یابد.
در زمینه پرداخت وام برای ایجاد اشتغال ایثارگران نیز در سال گذشته 165 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار این عزیزان قرار گرفته است و برنامه داریم این رقم را در سال جاری به حدود 200 میلیارد تومان افزایش دهیم.
وی افزود: 25 درصد سهمیه استخدام‌های دولتی مربوط به ایثارگران است که این سهمیه در طول پنج سال گذشته به‌صورت کامل اجرایی شده است، اما به‌طورکلی مجوزهای استخدامی برای دستگاه‌ها بسیار کاهش یافته است.
شهیدی ادامه داد: با این‌حال تا پایان سال 1396 بیش از 42 هزار نفر از ایثارگران در دستگاه‌های دولتی و 9 هزار و 500 نفر نیز در دستگاه‌های غیردولتی و در مجموع 52 هزار نفر استخدام شده‌اند و همچنین در این مدت حدود 40 هزار نفر نیز از طریق ارائه تسهیلات خوداشتغالی دارای شغل شده‌اند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: در حال حاضر نرخ بیکاری در کشور 12 درصد است، اما این نرخ در جامعه ایثارگری در برخی استان‌ها 2 و 2 دهم درصد و در برخی استان‌ها تا 4 درصد است که نشان‌دهنده میزان پایین بیکاری در بین این عزیزان است، اما برای ایجاد اشتغال همین تعداد نیز باید تلاش‌های لازم به کار گرفته شود. در حال حاضر حدود 67 هزار ایثارگر جویای شغل در کشور هستند که حدود هشت هزار نفر از این تعداد مربوط به فرزندان شهدا و بقیه فرزندان و همسران ایثارگران هستند.
معاون رئیس جمهور در خصوص ساماندهی گلزارهای شهدا نیز گفت: در حال حاضر بیش از 20 هزار گلزار مطهر شهدا در سراسر کشور وجود دارند که شامل بیش از 223 هزار مزار منور شهید است. از این تعداد 14 هزار گلزار شامل حدود 150 هزار مزار منور شهید ساماندهی شده‌اند و شش هزار گلزار باقی‌مانده نیز عموماً مربوط به گلزارهای زیر 10 مزار هستند که تکمیل بالغ بر 2 هزار گلزار تک و چند مزاری در دست پیگیری است.
وی افزود: اعتبارات مربوط به ساماندهی گلزارها به‌صورت استانی است و بنیاد تنها متولی این امر نیست، بلکه بر اساس قانون وزارتخانه‌های نیرو، راه و شهرسازی و کشور وظیفه دارند با هماهنگی بنیاد نسبت به این کار اقدام کنند. یکی از اقداماتی که در این مسیر انجام می‌شود، اخذ رضایت‌نامه کتبی از خانواده‌های محترم برای بازسازی مزارهاست.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص حوزه مسکن ایثارگران نیز گفت: یکی از اهداف بنیاد در جهت تأمین معیشت و رفاه ایثارگران کمک به تأمین مسکن مناسب برای این عزیزان است که از سال 1392 تا پایان سال 1396 بیش از 190 هزار نفر از ایثارگران از تسهیلات مسکن شامل وام بانکی ساخت و خرید مسکن و بیش از 20 هزار مورد از واگذاری زمین یا پرداخت سهم ریالی زمین استفاده کرده‌اند. همچنین از محل منابع خود نیز بیش از 14 هزار نفر از ایثارگران کمک‌های بلاعوض تأمین مسکن دریافت کرده‌اند.
شهیدی با اشاره به موضوع بیمه ایثارگران گفت: بر اساس قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران بیمه تکمیلی ایثارگران بر عهده دستگاه‌هایی است که ایثارگر در آن‌ها مشغول به کار است، اما در حال حاضر این مسئولیت به‌صورت کامل به بنیاد واگذار شده است که مشکلاتی را در زمینه بودجه در پی داشته است. در حال حاضر نیز شرکت بیمه دی در مناقصه بیمه تکمیلی ایثارگران به عنوان شرکت برنده عهده‌دار بیمه تکمیلی این عزیزان است و هم اکنون برای ارائه امور درمانی با 10 هزار مرکز درمانی قرارداد امضا کرده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری اولین دوره آموزشی بیس بال در کیش
خبر‌هایی از گلباران و ارادت مردم به مقام شامخ شهدا در استان سمنان
عرضه خودرو‌های وارداتی برقی از مسیر سامانه یکپارچه 
ورزشی‌های هفتم آذر ماه در استان سمنان
برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو دختران به میزبانی تبریز
تأیید ارزیابی‌های زیرساختی و عملیات فرودگاهی فرودگاه بین‌المللی کیش
کسب مدال برنز توسط کشتی گیر مراغه‌ای
اتمام پروژه انتقال آب ارس به تبریز در گرو تامین اعتبار
پوستر دومین رویداد «الف‌تای مقاومت» رونمایی شد
حضور فرمانده کل سپاه در جلسه شورای راهبری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)
گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
شتاب در پیشرفت سایت زباله قائمشهر
حضور تیم دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
امام جمعه رامسر بر حفظ وحدت ملی و حمایت از دولت تأکید کرد
برگزاری کارگاه آموزش‌های پیش از ازدواج در سراب
تکذیب آتش سوزی در جنگل‌های نوشهر
هفته درخشان فوتبال پایه آذربایجان شرقی
اگر این تعطیلی ها نبود آلودگی هوا قطعا بیشتر از الان بود
نجات دو گردشگر گمشده در جنگل‌های اوبن ساری توسط هلال‌احمر
قهرمانان نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس آمل معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
اعلام غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستانهای تهران
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)