پخش زنده
امروز: -
رئيس اسقف هاي ارتودکس در بيت المقدس: بزرگترين زندان جهان نوار غزه است که بيش از دو ميليون نفر در اين منطقه در شرايط گرسنگي و محاصره به سر مي برند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني الميادين؛ عطاالله حنا، رئيس اسقف هاي ارتودکس در بيت المقدس در گفت و گو با اين شبکه گفت بزرگترين زنداني که اکنون در جهان وجود دارد نوار غزه است که بيش از دو ميليون نفر در اين منطقه در شرايط گرسنگي و محاصره به سر مي برند.
وي افزود مردم غزه با وجود تحمل گرسنگي و محاصره همچنان به سرزمين، حقوق قانوني و مقدسات خود پايبند هستند.
عطاالله حنا در ادامه، خطاب به کليساها در نقاط مختلف جهان گفت دفاع شما از قدس دفاع از دين و مقدسات است.
وي با اشاره به اينکه شهرک نشينان صهيونيست اکنون در خيابان هاي منطقه قديم قدس در حال پرسه زدن هستند تاکيد کرد ما بايد در دفاع از قدس شريف جبهه واحدي تشکيل دهيم و اين در حالي است که دشمن صهيونيست در فکر جدايي انداختن ميان ما است.