• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۷۴۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
نشست ستاد برنامه ریزی مراسم روز جهانی قدس؛

پیروزی نهایی در راه است

رئیس ستاد انتفاضه و قدس تاکید کرد: پیروزی نهایی ملت مظلوم فلسطین درآینده ای نه چندان دور رقم خواهد خورد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز ؛ رمضان شریف رییس ستاد انتفاضه و قدس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در دومین نشست ستاد برنامه ریزی مراسم روز جهانی قدس سال 1397 که با حضور مسئولان و نمایندگان سازمان ها و نهادهای دولتی و مردمی فعال در حوزه فلسطین برگزار شد، آرمان فلسطین را مقدس و برخوردار از جایگاهی مهم نزد افکار عمومی توصیف و تصریح کرد: به برکت حکمت و ژرف اندیشی امام راحل در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به "روز جهانی قدس" ، راهپیمایی این روز در ایران اسلامی ـ به عنوان پرچمدار حمایت از ملت مقاوم و مظلوم فلسطین ـ و اقصی نقاط جهان به محلی برای وحدت، وفاق و همدلی جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و ابراز انزجار نسبت به اشغال گری و تجاوز صهیونیست ها تبدیل شده است.
وی تحولات اخیر در سرزمین های اشغالی و جنایات رژیم جعلی و منحوس صهیونیستی در به شهادت رساندن 70 نفر و زخمی کردن هزاران فلسطینی مظلوم را ادامه افشای خوی سلطه گری آمریکا و جنایات ضد انسانی صهیونیست ها بیان و خاطرنشان کرد: برغم ظلم آشکاری که بر مردم مقاوم فلسطین شده و اینکه جنایات اسرائیل غاصب وجدان هر انسان آزاده و جویای حق و حقیقت را در اقصی نقاط جهان آزرده است، اما متأسفانه نه تنها موضع منسجم و قاطعی از سوی برخی کشورهای عربی در قبال این جنایات گرفته نشده ، بلکه شاهد چشم پوشی از آن در نهایت وقاحت هستیم.
رمضان شریف در ادامه خاطرنشان کرد : وضع بهداشت و درمان مجروحان و آسیب دیدگان ناشی از ددمنشی صهیونیستها اوضاع غزه را به سبب محاصره چند سال گذشته با سختی و دشواری مواجه کرده است؛ اما این اتفاقات خللی در عزم راسخ و اراده پولادین این ملت مقاوم در بازپس گیری حق مسلم خود از تجاوزگران ایجاد نخواهد کرد و به یاری خدا پیروزی نهایی در آینده ای نه چندان دور رقم خواهد خورد.
وی با تاکید بر اینکه نباید از جنجال های رسانه ای لابی صهیونیستی و آمریکا هراس داشت، گفت: پاسخ اخیر جبهه مقاومت به حماقت صهیونیست ها در بلندی های جولان که برای اولین بار در تاریخ شکل گیری این رژیم منحوس به وقوع پیوست، به نوعی واقعیت این رژیم جعلی را آشکار و هراس و بیم آنان را نزد همگان نمایان کرد.
رئیس ستاد انتفاضه و قدس در ادامه افق آینده فلسطین را بنابر وعده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اینکه صهیونیست ها 25 سال آینده را نخواهند دید، روشن توصیف و تصریح کرد: امروز شاهد موج جدیدی از همدلی و وحدت در میان گروههای مختلف فلسطینی و ورود نسلی جوان، مجاهد و پرشور به میدان مبارزه با اسرائیل هستیم که به یاری خداوند متعال توطئه آمریکایی ـ صهیونیستی انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس مقدمه ای بر تسریع روند انحطاط این رژیم جعلی خواهد بود.
رمضان شریف از روز جهانی قدس به عنوان فرصتی استثنایی برای وحدت و پیوند جهان اسلام و موضوعی که ریشه در اعتقاد و باور ملت ایران دارد ، یاد کرد و گفت : امسال روز قدس را در شرایط ویژه ای برگزار خواهیم کرد ؛ از این رو همه اشخاص، سازمان ها، نهادهای دولتی و مردمی
باید با برنامه ریزی و هماهنگی و هم راستایی مناسب از ظرفیت های موجود به نحو شایسته ای بهره بگیرند تا شاهد برگزاری هر چه باشکوه تر این مراسم ملی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان باشیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶ متخلف شکار پرندگان در شهرستان اردل
بسته علمی و فرهنگی این هفته هم با دست پر آمده + فیلم
برنامه ریزی برای اجرای طرح پزشک خانواده در مهدیشهر
۱۳ رجب، یادآور قهرمانان زندگی
امنیت امروز ایران را مدیون شهدا و ایثارگران هستیم
حضور پرشور دانشجویان در رقابتی فشرده و پرهیجان
جمع آوری ۴۱ ماینر غیر مجاز در شوشتر
بازدید نماینده ولی فقیه در گلستان از روند اجرای طرح های منطقه آزاد اینچه برون
رسانه ملی و حوزه علمیه در مسیر ارتقای هویت ملی هم‌مسیرند
کسب رتبه نخست کشور در تولید و وسعت کشت زیتون کشور
لزوم گسترش رشته کشتی و توسعه فضا‌های ورزشی در خوزستان
­برترین‌های نخستین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی ایران
برگزاری حماسه ۹ دی و یادواره شهید سلیمانی در استان + فیلم
بسته خبر خوش و اخبار امیدآفرین از سیستان و بلوچستان
مسدود بودن محور ارتباطی تکاب – شاهین‌دژ
روز پدر؛ بهانه‌ای برای رونق خرید و فروش در بازار‌های محلی گلستان
دستگیری مظنونان قتل فرد ۳۷ ساله در فولادشهر
تاکید بر راه‌اندازی گردشگری سلامت در زنجان
بازگشایی گردنه کلوسه
زیرساخت‌های کشتی در خوزستان نیازمند توجه جدی‌تر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
تصویب آیین‌نامه اجرایی تضمین امنیت غذایی و معیشت مردم
دمای زیر صفر در ۱۱ شهرستان خراسان رضوی
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)