• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۸۳۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
ضیافت افطاری پیشکسوتان جهادی؛

مدیریت جهادی، کلید حل مشکلات کشور

جانشین سازمان بسیج مستضعفین: جهادگران موانع را سدی در راه خدمت‌رسانی نبینند، کلید حل مشکلات مدیریت جهادی است.

سردار سپهر :کلید حل مشکلات کشور مدیریت جهادی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مراسم ضیافت افطاری پیشکسوتان جهادی و دانشجویان جهادگر با حضور سردار سپهر جانشین سازمان بسیج، سردار غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی و نیک‌روش رئیس سازمان بسیج دانشجویی به میزبانی مرکز مطالعات و هدایت حرکت های جهادی و جهادسازندگی بسیج دانشجویی تهران بزرگ برگزار شد.
سردار سپهر جانشین سازمان بسیج شهدا در این مراسم اظهار داشت: شهدا در دوران دفاع مقدس لقاء الله را هدف اصلی و مبنای خود در زندگی قرار دادند و جز او کسی را نمی دیدند و خداوند نیز در قرآن وعده داده است که جهادگران در راه حق را جزء بزرگان در بهشت قرار دهد.
وی با بیان اینکه امنیت، عزت و اقتدار امروز ما به خاطر ایثار و از خودگذشتگی شهدا و جانبازان است، اظهار داشت: جهاد دری از درهای بهشت است و این در تنها به روی انسان هایی خودساخته، با اراده و مصمم باز می شود که تنها برای کسب رضایت خدا تلاش می کنند.
سردار سپهر روحیه جهادگران را مانند روحیه رزمندگان دفاع مقدس دانست و تأکید کرد: خدمت رسانی شما جهادگران برای مردم کمتر از ایثار و فداکاری رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس نیست.
وی افزود: امروز هم بر پایه شعار «ما میتوانیم» تمام کشورهای منطقه به امنیت ایران و اقتدار ایران اذعان دارند، آمریکا همیشه برای نفوذ در آسیا و حذف سوریه و نابود کردن بعضی از کشورهای خاورمیانه و همچنین نفوذ در شرق آسیا برای مقابله با ایران تلاش کرد اما با حضور ایران همیشه شکست خورده است.
جانشین سازمان بسیج افزود: امروزه ایران اسلامی با قدرت و توانمندی نیروهای مردمی، در اوج اقتدار و عزت قرار دارد.
وی با بیان اینکه ما در حال گذر از یک پیچ تاریخی هستیم، افزود: ملت بزرگ ما و نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران با رهبری خردمندانه دیروز امام‌مان و رهبری امروز مقام معظم رهبری، در حال گذر از یک پیچ تاریخی و یا یک مرحله تاریخی است.
سردار سپهر ادامه داد: ما هم‌اکنون در یک نقطه عطف راهبردی و استراتژیک قرار گرفته‌ایم. امروزه سرعت تحولات منطقه‌ای و ملی ایران بسیار پرشتاب شده است، اما در این مقطع دو سؤال درباره ایثارگری و شهادت‌طلبی مطرح است.
جانشین سازمان بسیج افزود: زمانی که انسان وضعیت کنونی را مشاهده و اوضاع را به صورت تحلیلی و دقیق رصد می‌کند، متوجه می‌شود که، امروز تقابل تمام جبهه کفر در مقابل جبهه حق است.
جانشین سازمان بسیج با تاکید بر اینکه مدیریت جهادی یک توصیه نیست بلکه یک راهبرد است و مردم و مسئولان باید باور کنند که کلید حل مشکلات کشور مدیریت جهادی است، افزود: عملکرد بد برخی مدیران ارزشی و جهادی در چهار دهه انقلاب باعث ایجاد تصوری بد در ذهن بخشی از جامعه نسبت به کل مدیریت جهادی شده است که باید برطرف شود.
وی با بیان اینکه ویژگی های جهادگران اخلاص، توکل بخدا، صبر و ایثار است، خاطرنشان کرد: کسانی که در اردوهای جهادی شرکت می کنند مصداق آیه الذین امنوا وهاجروا و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجه عندالله هستند که خداوند به آنان توفیق حضور در اردوهای جهادی را عنایت نمود.
سردار سپهر جانشین سازمان بسیج در پایان سخنان خود با تاکید بر ضرورت تبیین راهبرد مدیریت جهادی در کشور گفت: وجود دشمنان متخاصم استکباری و همچنین وجود موانع متعدد پیشرفت در کشور و نیز قرار گرفتن در مرحله ساخت دولت اسلامی،ضرورت تبیین مدیریت جهادی در کشور را خاطر نشان می کند. و جهادگران باید با انگیزه و با امید فراوان به کار خود ادامه دهند و موانع را سدی در راه خدمت رسانی ها نبینند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)