• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۲۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۹
سیاسی » سیاست خارجی

همیشه در سیاست خارجی اهمیت ویژه ای برای قاره افریقا قائل بوده ایم

وزیر امور خارجه اظهار داشت: سفر‌های اخیر من به چند کشور افریقایی، برگزاری اجلاس کمیسیون‌های مشترک و همایش‌های تجاری در کشور‌هایی که به آن‌ها سفر کردم، شاهدی برای تلاش هایمان با هدف پیشبرد روابط با افریقاست.

همیشه در سیاست خارجی اهمیت ویژه ای برای قاره افریقا قائل بوده ایمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه، محمدجواد ظریف که عصر سه شنبه (5 تیر) به عنوان میهمان ویژه در جشن پنجاه و پنجمین سالگرد اتحادیۀ افریقا سخنرانی می کرد، با تبریک به دولت ها و ملت های افریقا و ابراز خرسندی از میزبانی وزارت امور خارجه برای جشن روز افریقا که روز خوشایندی برای رهایی افریقا از استعمار است، گفت: بعضی از کشورهای افریقایی فداکاری کردند تا برادران و خواهران دیگرشان نیز به استقلال سیاسی برسند.
وی افزود: این نشان از تعهد عمیق به یکدیگر و آرمان پیشبرد فرهنگ بشری و امیدبخشی به پیشرفت مردم افریقا در تمام سطوح بشری است. جمهوری اسلامی ایران بر اساس ارزش های فرهنگی و آموزه های اسلامی خود، به جشن موفقیت بزرگ افریقایی پیوسته است و دولت ها و ملت های افریقا را در این جشن همراهی می کند.
ظریف گفت: مردم و دولت های افریقایی نشان داده اند که برای بهبود زندگی خود تلاش خستگی ناپذیری می کنند و در این مسیر از تمام امکانات و توانمندی های خود برای رسیدن به استقلال و توسعۀ اقتصادی بهره می برند. امروز روابط افریقا با مناطق دیگر جهان و جایگاه مهم و ویژه اش در سازمان های بین المللی، شاهدی بر چنین موفقیت هایی است.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه پیشرفت های افریقا طی سال های گذشته مورد تحسین تمام ناظران بوده است، افزود: این قاره چندین انتخابات مسالمت آمیز برگزار کرده، چندین اختلاف منطقه ای را از طریق میانجیگری محلی حل کرده و گام های بلندی در مسیر توسعه برداشته است.
وی در مورد مواضع اتحادیه افریقا به عنوان نماینده کشورهای این قاره، گفت: واکنش های این اتحادیه در مورد تحولات جهانی و منطقه ای همچون اعلام حمایت از برجام، محکومیت استفاده از سلاح های شیمیایی، تاکید بر نگرانی از خروج امریکا از برجام به عنوان عمل نقض کنندۀ قوانین و اصول حقوق بین الملل و هوشیاری و واکنش منطقی به بی احترامی به مردم افریقا نشان می دهد که مردم، کشورها و اتحادیۀ افریقایی از فهم غنی سیاسی برخوردارند.
ظریف در ادامه اظهار داشت: امروز ما افریقا را در همه زمینه ها برای دستیابی به نیازهایشان فعال می بینیم. آنها به دنبال تامین فرصت های اجتماعی برابر برای مردان و زنان، بهبود وضع اقتصادی، ارتقای استانداردهای زندگی مردم، برقراری صلح و ثبات و گسترش مردم سالاری، هستند. اقدامات بزرگی در زمینه مبارزه با فساد هم صورت گرفته که ارزشمند است.
وی با یادآوری اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه در کنار افریقا بوده و در سیاست خارجی اهمیت ویژه ای برای قاره افریقا قائل است، گفت: سفرهای اخیر من به چند کشور افریقایی، برگزاری اجلاس کمیسیون های مشترک و همایش های تجاری در کشورهایی که به آنها سفر کردم، شاهدی برای تلاش هایمان با هدف پیشبرد روابط با افریقاست. ما همچنین به دنبال گسترش روابط اقتصادی با افریقا هستیم و معاونت جدید دیپلماسی اقتصادی وزارت متبوع اهمیت ویژه ای به قاره افریقا می دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام فراخوان شاعران سمنان برای شرکت در دوره آموزش شعر
رسیدگی به درخواست های حقوقی ۹۲۰ البرزی
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستان‌شناسی قلعه گلی خان میرزا
زنجیره فولاد زیر فشار صادرات مواد خام با تولید ۳۰ میلیونی
افتتاح بوستان خطی «یاس نبی» در منطقه ۲ شهرداری مشهد
لحظات شیرین اعتکاف مادر و فرزندی
گام جدید افغانستان برای تامین برق خود بدون حمایت خارجی
صیاد دیری پس از چهار روز جست‌وجوی دریایی سالم پیدا شد
صیانت از آب‌های زیر زمینی وظیفه‌ای عمومی و بین‌نسلی است
کشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم
پایداری هوای گلستان تا شنبه
اعزام هئیت حقیقت یاب به استان تخار در پی درگیری خونین بر سر استخراج طلا
انتشار فراخوان اپراتور هوش مصنوعی، هفته آینده
اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون
افزایش بی سابقه تولید جهانی غلات و نهاده‌های دامی
کمک ۴ میلیارد تومانی حامیان به ایتام در حاجی آباد
کشف دستگاه های غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در سمنان
تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان کرمی در خیمنی شهر
ثبت ۲۹۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن از ابتدای فصل سرما در شیراز
اجرای پویش ملی «سلام محله» از ۱۴ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۳ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)