• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۳۷۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷
اجتماعی » تعاون و اشتغال

میز خدمت در همه واحدهای تأمین اجتماعی سراسر کشور راه اندازی شد

معاون امور استان های تأمین اجتماعی : ۲۲ خدمت اصلی سازمان تأمین اجتماعی از طریق میز خدمت ارائه می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، قائم موهبتی در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیران کل تأمین اجتماعی استانها که درباره استقرار میز خدمت در واحدهای اجرایی برگزار شد، اظهار داشت: نحوه استقرار میز خدمت و خدمات قابل ارائه در این ساختار با همفکری و اخذ نظرات مدیران و کارشناسان سازمان انجام شده است.
وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی از ادوار قبل اقداماتی را برای ایجاد ساختار نوین واحدهای اجرای آغاز کرده است که میز خدمت نیز تکمیل کننده طرح ساختار نوین است و آمادگی لازم در سازمان تأمین اجتماعی برای فعالیت موفق میز خدمت فراهم است.
معاون امور استان های سازمان تأمین اجتماعی گفت: برای استقرار میز خدمت از فضای اداری موجود در شعب تأمین اجتماعی نهایت استفاده شده است و محدودیت فضای ساختمان ها مانع اجرای برنامه میز خدمت نخواهد بود.
موهبتی ادامه داد: این برنامه برای خدمت رسانی مناسب به مردم طراحی شده است و باید جوهر خدمت رسانی مورد توجه باشد و در نهایت رضایتمندی مردم را افزایش دهیم.
علی اکبر ربیع زاده، مدیرکل دفتر نظارت و ارزشیابی سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: به منظور کارآمدی مناسب میزخدمت و استفاده بهینه مراجعه کنندگان به واحدهای اجرایی سازمان تأمین اجتماعی، سرویس های ۲۲ گانه ای برای ارائه در میز خدمت تعریف شده است و سطوح دسترسی کارشناسان مستقر در میز خدمت نیز بر اساس سرویس های ۲۲ گانه تعریف شده است.
وی افزود: تمام شرایط برای خدمت رسانی میز خدمت مهیا شده است و امیدوارم فعالیت میزخدمت منجر به رضایتمندی مردم و تسهیل در فعالیت واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی شود.
ایمان بیوس، رئیس مرکز ارتباط مردمی سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: میزخدمت در اجرای دستورالعمل ریاست جمهوری و بخشنامه مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در تمامی شعب تأمین اجتماعی مستقر شده است.
وی افزود: با هماهنگی های به عمل آمده فعالیت ها و خدماتی که برای ارائه در میز خدمت درنظر گرفته شده است، به مرور ارتقا خواهد یافت و امیدواریم میز خدمت منجر به بهبود فعالیت های سازمان تأمین اجتماعی شود.
بیوس ادامه داد: هدف نهایی استقرار میز خدمت توسعه استفاده از فن آوری اطلاعات است و پس از اتمام تمامی برنامه های پیش بینی شده در میز خدمت باید برای غیرحضوری شدن خدمات و استقرار میزخدمت غیرحضوری آماده شویم تا بیمه شدگان بتوانند بدون نیاز به مراجعه حضوری از خدمات سازمان تأمین اجتماعی استفاده کنند.
جعفر سمساری، مدیرکل تأمین اجتماعی استان آذربایجانشرقی که از طریق ارتباط ویدئوکنفرانسی در این جلسه حضور داشت، گفت: طرح ساختار نوین ارائه خدمات در شعب تأمین اجتماعی استان آذربایجانشرقی به خوبی اجرایی شده است و به همین دلیل استقرار میز خدمت نیز با سهولت بیشتری قابل انجام است.
خداقلی میرزایی، مدیرکل تأمین اجتماعی شرق تهران طی ارتباط ویدئو کنفرانسی گفت: استقرار میزخدمت از آرزوهای دیرینه سازمان تأمین اجتماعی بود و با شروع این اقدام، زمینه های مناسبی برای تسهیل خدمت رسانی به مردم فراهم شده است.
وی افزود: در تعدادی از شعب تأمین اجتماعی شهر تهران محدودیت هایی از نظر فضای اداری وجود دارد اما میز خدمت در تمامی شعب مستقر شده و درحال فعالیت است.
مرتضی سلامی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان البرز نیز گفت: سازمان تامین اجتماعی در استقرار میز خدمت پیش رو است و طرح ساختار نوین از گذشته انجام می شود که در اجرای این طرح نیز کمک می کند.
وی افزود: اکثر مراجعه کنندگان به شعب تأمین اجتماعی به صورت مداوم برای استفاده از خدمات به واحدهای اجرایی این سازمان مراجعه می کنند و با فرآیندهای اداری تاحدودی آشنایی دارند که این امر نیز در استقرار میزخدمت و موفقیت این برنامه تأثیر خوبی دارد.
عبدالکریم نباتی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس نیز در این جلسه گفت: امکانات لازم برای استقرار میز خدمت فراهم شده و فعالیت میزخدمت در شعب تأمین اجتماعی آغاز شده است.
وی ادامه داد: مسائلی درباره تأمین نیروی انسانی بویژه در شعب کوچک وجود دارد و باید برنامه ریزی مناسب در این زمینه انجام شود. بویژه در شعب کوچک که در برخی از واحدهای شعبه تنها یک نفر مشغول به کار است، تأمین نیرو برای میز خدمت با محدودیت بیشتری روبرو است.
صباغ، معاون بیمه ای اداره کل تأمین اجتماعی استان خوزستان نیز در این جلسه گفت: مراجع برون سازمانی و مسئولین استانی از استقرار میز خدمت در واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی استان اظهار رضایت کرده اند.
وی افزود: در استان خوزستان با توجه به کوتاه شدن ساعت کار اداری، میز خدمت می تواند زمینه ساز استفاده بیشتر از زمان محدود خدمت رسانی ادارات باشد.
مقصودمقدمی کیا، مدیرکل تأمین اجتماعی استان آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: میز خدمت برای تسهیل خدمت رسانی ایجاد شده است و برای حل مشکلات باید اقدام کنیم.
مقدمی کیا ادامه داد: دسترسی مناسب کارشناسان مستقر در میز خدمت به سامانه های مربوطه از مسائل بسیار مهم است که این کار با پیگیری مجدانه همکاران به خوبی در حال انجام است.
سید محسن نظام خیرآبادی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: با توجه به استقرار میز خدمت بایستی مکانیزم کارآمدی برای ارجاع داخلی کارها در بین واحد های شعب ایجاد شود.
وی با بیان اینکه ممیزی میز خدمت سازمان مدیریت در استان خراسان رضوی فرآیند میز خدمت اداره کل تأمین اجتماعی را تایید کرده است، گفت: در میز خدمت بایستی فرایندهای آنی و زمان بر تفکیک شوند تا مراجعه کنندگان با صرف کمترین زمان بتوانند از خدمات مورد نیاز استفاده کنند.
 
 شعب تأمین اجتماعی در روزهای نهم و دهم تیرماه تا ساعت ۲۰ آماده پاسخگویی به کارفرمایان هستند
 معاون بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: براساس مصوبه هیأت وزیران آخرین مهلت استفاده از تسهیلات مقرر در قانون بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرمایان خوش حساب ۱۰ تیرماه خواهد بود و از تمامی کارفرمایان دارای بدهی دعوت می کنیم که از فرصت باقی مانده برای استفاده از این قانون استفاده کنند.
محمدحسن زدا اظهار داشت: به کارفرمایان متقاضی استفاده از قانون بخشودگی جرائم پیشنهاد می کنیم که مراجعه به شعب و پرداخت یا تعیین تکلیف بدهی خود را به روزهای آخر موکول نکنند.
وی ادامه داد: به منظور همکاری حداکثری و بهره مندی بیشتر کارفرمایان از مزایای مقرر در قانون بخشودگی جرائم، شعب سازمان تأمین اجتماعی سراسر کشور در روزهای نهم و دهم تیر ماه تا ساعت ۲۰ آماده پاسخگویی به کارفرمایان متقاضی استفاده از این قانون خواهند بود.
معاون بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: گزارش های دریافتی از ادارات کل تأمین اجتماعی سراسر کشور بیانگر استقبال گسترده کارفرمایان و مدیران واحدهای تولیدی از طرح بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرمایان خوش حساب است.
وی با بیان اینکه قانون بخشودگی جرائم در سال ۹۵ نیز اجرا شده بود، گفت: در آن دوره حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان از جرائم تعلق گرفته به کارفرمایان دارای بدهی به سازمان تأمین اجتماعی مشمول بخشودگی قرار گرفت و پیش بینی می کنیم که در این دوره نیز شاهد استقبال بیشتری از تسهیلات ایجاد شده باشیم.
 
 دستور اداری مشوق های اشتغال به واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی سراسر کشور ابلاغ شد
 مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستور اداری به واحدهای اجرایی این سازمان در سراسر کشور نحوه استفاده از معافیت حق بیمه سهم کارفرمایی در قالب طرح مشوق های اشتغال را مشخص کرد.
  این دستور اداری باتوجه به مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور درخصوص "بسته های رونق تولید واشتغال" صادر شده است.
همه کارفرمایان کارگاههای مشمول این دستوراداری درصورت بکارگیری نیروی کار جدید از مشوق بیمه ای (معافیت از پرداخت ۲۰درصد حق بیمه سهم کارفرما) حداکثر تا پایان سال ۹۷ برخوردار خواهند بود.
کارگاههای مشمول این طرح، به ازای هر دو نفر بیمه شده، مجاز به استخدام یک نفر نیروی کار دارای مدرک دانشگاهی هستند.
به عنوان مثال کارگاهی که دارای ۴نفر بیمه شده باشد می تواند ۲نفر نیروی کار جدید براساس این دستورالعمل جذب کند.
چنانچه تمایل به جذب یک نفر نیروی کار جدید دیگر با استفاده از مزایای مقرر در این دستور اداری داشته باشد، لازم است که ابتدا ۲نفر دیگر بیمه شده جذب کرده و پس از ارسال لیست و پرداخت حق بیمه آنها، نفر سوم در ماه آتی خواهد توانست از مزایای این دستورالعمل برخوردار شود.
بیمه شدگان جدیدی که براساس این قانون در کارگاه های تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی جذب می شوند بایستی از میان بیکاران دارای مدرک کارشناسی و بالاتر که حداقل سه ماه از ثبت نام آنها در مراکز کاریابی و مشاوره ای سپری شده است، انتخاب شوند.
حداکثر سن بیمه شده برای مقطع کارشناسی (۲۵)سال تمام، برای مقطع کارشناسی ارشد(۲۸) سال و برای مقطع دکترا(۳۲) سال است. به حداکثر سن دانش آموختگان جویای کار پسر که دوره خدمت نظام وظیفه را گذرانده اند، دو سال اضافه می‌شود.
نداشتن سابقه بیمه تامین اجتماعی طی یک سال گذشته و ثبت نام در مراکز کاریابی خصوصی دارای مجوز و یا سامانه کارورزی از دیگر شرایط بیمه شدگان مشمول این دستور اداری است.
کارگاه مشمول این دستور اداری نیز بایستی دارای کد بیمه کارگاهی باشد و حداقل ۲ نفر بیمه شده تحت پوشش تأمین اجتماعی داشته باشد. کارگاههای تازه تاسیس در زمان اجرای طرح، از شمول این دستوراداری مستثنی هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)