• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۶۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵
اجتماعی
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس :

حمله به هواپیمای مسافربری ایران یکی از سرفصل‌های جدی در تاریخ حقوق بشر آمریکایی است

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای 12 تیرماه سالروز حمله جنایتکارانه آمریکا به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران را فرصتی برای افشای کارنامه حقوق بشر آمریکایی و تولیدکنندگان تروریسم دولتی دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این بیانیه آمده است: مطالعه تاریخ معاصر و قرن بیستم نشان می‌دهد رژیم ایالات متحده آمریکا یک تجاوزگر بزرگ جهانی است که با راهبردها، سیاست‌ها و اقدامات استکباری و دخالت‌های آشکار در کشور‌ها از طریق نفوذ و سلطه و تهاجم فرهنگی و نظامی و توسل به زور و سرنگون‌سازی دولت های مستقل، ملی و مردمی و سلطه‌ناپذیر، جامعه بشری را در زنجیره سیطره شیطانی خود قرار داده است.
جنگ تحمیلی هشت ساله و جنایت بزرگ 12 تیرماه سال 1367 یکی از سرفصل‌های جدی در تاریخ حقوق بشر آمریکایی است که پرده از چهره واقعی حاکمان جنایت‌پیشه کاخ سفید و سیاست های ضدبشری واشنگتن کنار زد و در این صحنه غم انگیز و هولناک، نظامیان مستقر در ناو هواپیمابر وینسنس با دستور فرمانده خبیث و جنایتکار خود و شلیک موشک، هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران را بر فراز آب‌های خلیج فارس هدف قرار دادند و یکی از سیاه‌ترین حوادث را در تاریخ رقم زدند و 290 انسان بی‌گناه را مظلومانه به شهادت رساندند.
این بیانیه، جنایت 12 تیرماه سال 1367 و اهدای مدال افتخار به فرمانده جنایتکار ناو آمریکایی را مصداق حقوق بشر آمریکایی و رفتار متناقض و بی‌صداقتی مقامات این کشور توصیف و تصریح کرده است: آمریکایی ها با عملیات روانی و حیله گری های رسانه ای، تلاش وسیعی را برای بی گناه نشان دادن خود در این اقدام تروریستی و القای دروغ و روایت نادرست از آن را در دستور کار قرار دادند، اما اقدام موهن و توهین آشکار آن‌ها در اهدای مدال شجاعت به فرمانده جنایتکار ناو وینسنس، برای جوامع و ملل جهانی ترجمه ای بجز حمایت رسمی از این جنایت نداشت.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: این یک تراژدی تلخ و تاسف آوری در قرن حاضر است که رژیم اشغالگر، کودک‌کش و تروریست‌پرور صهیونیستی که با قتل، غارت و نقض حقوق اولیه مردم فلسطین، سرزمین آن‌ها را اشغال و به عنوان بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر در تاریخ معاصر شناخته شده است، مورد حمایت دولت جنایتکار و ظالم آمریکا، همان شیطان اعظمی قرار می‌گیرد که مدعی دفاع از حقوق بشر است.
این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله موشکی ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران، سکوت مرگبار و مواضع ضعیف جوامع بین المللی و نهاد‌های حقوق بشری در قبال این جنایت و نیز جنایات امروز آمریکا و متحدان منطقه ای و فرامنطقه ای کاخ سفید در کشور‌های جبهه مقاومت اسلامی آورده است: از اصحاب رسانه و دستگاه دیپلماسی کشور انتظار است در راستای رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی)، در عرصه دشمن شناسی، شناساندن چهره و ماهیت واقعی آمریکا و بزک کنندگان جنایات ضدبشری کاخ سفید، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه ای آنان به آحاد جوامع بشری را سرلوحه اقدامات حرفه‌ای، ذاتی و ماموریتی خود قرار داده و با فراهم سازی فرصت ها و بستر‌های لازم برای استیفای حقوق ملت های آسیب دیده از این جنایت ها، محاکمه و مجازات سردمداران و حامیان اصلی جنایات ضدبشری را به مطالبه ای بین المللی تبدیل کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
لزوم مدیریت مصرف انرژی برای تبدیل قم به الگوی کشور
هنر پلی برای صلح و همدلی و مقابله با صداهای تفرقه‌افکن است
استقبال مردم بیضا از فوتبالیست بیضایی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
۲ هزار دستگاه آمبولانس بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع می‌شود
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
مهار آتش‌سوزی در مراتع روستای چراغ‌تپه تکاب
اسکان موقت ۱۷ خانواده قمی در اثر حمله رژیم صهیونیستی
فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ استقلال یک، الوصل صفر (نیمه نخست)
سفر معاون اجرایی رئیس‌جمهور به عسلویه
طرح ویژه برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در معابر شهری گیلان
مهار حریق در جنگل ابر شاهرود
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
کاهش مصرف سوخت با تولید موتورهای هیبریدی
بازسازی ۱۰۲ واحد مسکونی آسیب دیده در جنگ تحمیلی دوازده روزه در قم
 فرهنگ بسیجی امروز محور ایستادگی ملت‌ها در برابر نظام سلطه است
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای گمنام و دفاع مقدس
مشکل خرده‌فروشان آمریکایی در تامین کالا به دلیل تعرفه‌های ترامپ
قاچاق با کارت سوخت شخصی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)