• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۹۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
بیانیه نشر ارزش‌های دفاع مقدس ؛

مبارزه با استکبار جهانی تعطیل‌ناپذیر است

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت ۲۷ تیرماه سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در ابتدای این بیانیه آمده است: پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به عنوان نقطه آغاز فرآیند پایان بخشی به جنگ تحمیلی هشت ساله استکبار جهانی علیه ملت ایران، یکی از رخداد‌های راهبردی و بزرگ در تاریخ این سرزمین است که بازخوانی و تبیین ابعاد و زوایای مختلف آن به ­ویژه در موضوع چرایی جنگ و پیامد‌ها و دستاورد‌های ملی و فراملی دفاع مقدس برای انقلاب، نظام و میهن اسلامی می‌تواند برای امروز و فردای کشور درس ­آموز و الهام ­بخش باشد.
این بیانیه می‌افزاید: جنگ تحمیلی ۸ ساله که توسط صدام و حمایت همه جانبه ائتلاف قدرت‌ها و نظام‌های استکباری و ارتجاع منطقه ­ای برای نابودی انقلاب و جمهوری اسلامی ایران در ۳۱ شهریور ماه ۱۳۵۹ آغاز شده بود ، در پایان به­ رغم اراده و خواست شیطانی آنان به فرصتی برای استحکام پایه ­های نظام اسلامی و صدور گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت به فراسوی جغرافیایی کشور تبدیل شد و در معادله ­ای معکوس موجبات هراس و دغدغه سردمداران جبهه کفر و اتحاد جهانی را فراهم کرد.
در ادامه این بیانیه غافلگیر نشدن در برابر نقشه ­ها و سناریو‌های پیچیده دشمنان انقلاب اسلامی و ظرفیت‌سازی دفاعی برای نیل به نقطه اطمینان­ بخش از «بازدارندگی» مؤثر، از درس ­های دفاع ­مقدس و نقطه قوت نظام و ملت ایران در دوران پس از جنگ تحمیلی هشت ساله توصیف و تصریح شده است: دستاورد نهایی قطعنامه ۵۹۸ تحقق اهداف اصولی راهبرد مبارزه ضد استکباری انقلاب اسلامی و ملت ایران در صحنه و مسیری متفاوت از نبرد در میدان جنگ سخت و نظامی بود که منتهی به گشوده شدن راهی موثر برای شکاف در صفوف دشمن و حذف صدام از صفحه روزگار و فراهم­ سازی زمینه ­های بزرگ برای اعتلای جمهوری اسلامی و تقویت جبهه مقاومت در منطقه راهبردی غرب آسیا شد.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: انعطاف تاکتیکی در پذیرش قطعنامه ۵۹۸، تهدید‌ها علیه میهن اسلامی را به فرصت تبدیل کرد و دشمنی را که به فروپاشی نظام همت گمارده بود ، به پذیرش خواسته­ های مشروع و به حق ملت ایران وادار کرد و نشان داد آرمان­گرایی جبهه انقلاب اسلامی همواره با عقلانیت، واقع‌بینی، مصلحت­ اندیشی و تدبیر برای پیش­برندگی نظام و تضمین پیشرفت و بالندگی کشور توام و همراه بوده است.
این بیانیه در پایان با تجلیل از مقام شامخ شهیدان هشت سال دفاع­ مقدس و پاسداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) و حماسه­ آفرینی‌های رزمندگان اسلام و تأکید بر نقش ولایت­ فقیه و مدیریت حکیمانه و هوشمندانه حضرت روح الله (رحمة الله علیه) و خلف صالحش حضرت امام خامنه­ ای عزیز (مدظله العالی) و افتخارآفرینی ملت غیور و مقاوم ایران اسلامی در عبور از چالش­ های بزرگ و بحران­ های عظیم، تصریح کرده است: در شرایط خطیر کنونی که نظام سلطه و صهیونیسم با فعال‌سازی جریان‌ها و گروهک ­های مزدور، منفور و شکست‌خورده منافقین در برابر جبهه انقلاب و انجام عملیات­ های روانی و هجمه­ های رسانه ­ای سنگین، رونمایی از دوره جدیدی از دشمنی­ ها برای تسلیم ملت ایران را با خروج آمریکایی­ ها از برجام و اعمال تحریم ­ها و جنگ اقتصادی همه جانبه ­ای را در دستور کار قرار داده است، به فضل الهی با وحدت، یکپارچگی ملی و عزم و اراده آحاد مسوولین در پیگیری و اجرای منویات و ملاحظات راهبردی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در حل مشکلات و پیامد‌های ناشی از توطئه‌های نوین دشمن، کشور عزیزمان در عرصه این نبرد تاریخ ساز پیروز و سربلند خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)