پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			آهن بعنوان یکی از مهمترین مواد معدنی در رژیم غذایی، نقش مهمی در حفظ انرژی ایفا و کمبود آن در بدن کم خونی ایجاد میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزا صفهان؛علاوه بر گوشت، برخی مواد خوراکی گیاهی هم حاوی آهن هستند که باید در رژیم غذایی گنجانده شود.
اسفناج خام و پخته، هر دو منبع خوب آهن هستند، اگرچه در نوع پخته آن، جذب این ماده مغذی آسان تر و علاوه بر این، این گیاه پربرگ حاوی ویتامین A، کلسیم، ویتامین E، فیبر و پتاسیم هم است..
فیبر موجود در نخود به حفظ سیری طولانی مدت  همچنین فیبر محلول آن به کاهش کلسترول بد LDL نیز کمک می کند. نخود حاوی دیگر مواد مغذی ازجمله پروتئین، منیزیم، فسفر و روی  است.
مصرف غلات غنی شده با آهن در صبحانه گزینه خوبی برای شروع روز است البته باید به میزان قند موجود بر روی بسته بندی آن توجه شود چراکه میزان اضافی قندهای افزودنی موجب چاقی می شود.
میزان آهن موجود در سیب زمینی برحسب نوع این گیاه متفاوت است. سیب زمینی دارای داخل سفیدرنگ ۱.۵میلیگرم آهن بدن را تامین می کند درحالیکه یک سیب زمینی قرمز می تواند ۲.۱میلیگرم آهن داشته باشد. از سوی دیگر یک سیب زمینی بزرگ پخته شده همراه با پوست بیش از ۳میلیگرم آهن دارد.
سیب زمینی دارای فواید دیگری هم ازجمله جلوگیری از بروز فشارخون  وکاهش التهاب و   بیماری قلبی وکمک به هضم غذا است.