• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۵۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱
بین الملل » تحلیلی
گزارش نيويورک تايمز؛

سياست آمريکا در يمن، حمله به کودکان!؟

نیویورک تایمز؛ حمله به کودکان در یمن سوالاتی را درباره سیاست آمریکا در قبال یمن ایجاد می کند

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، روزنامه سياست آمريکا در يمن، حمله به کودکان!؟

نیویورک تایمز در گزارشی نوشت، 44 گور کوچک, سوالاتی را درباره سیاست آمریکا در قبال یمن در ذهن ایجاد می کند. در این گزارش به قلم شعیب المساوا، بن هوبارد و اریک اشمیت آمده است: پسر بچه ها به سوی اتوبوس هجوم آوردند، بدن نحیف آنها باعث شد هر سه نفر آنها بتوانند روی یک صندلی بنشینند و آنهایی که دیرتر وارد اتوبوس شدند مجبور بودند در راهرو بنشینند. آنها درباره این سفر زمینی هیجان زده بودند و با صدای بلند صحبت می کردند تا جایی که یک پسر قد بلند برای جلب توجه آنها دستانش را روی گوشهایش قرار داد و فریاد زد. چند ساعت بعد بیشتر آنها جان خود را از دست داده بودند.
آنها برای خوردن غذا در روستایی فقیر در شمال یمن توقف کرده بودند که حمله هوایی ائتلاف (متجاوز) عربی تحت رهبری عربستان سعودی در آن حوالی رخ داد و اتوبوس آنها به آهن قراضه ای تبدیل شد و افراد سوار بر آن اتوبوس به هر نقطه ای پرتاب شدند. به گفته شاهدان و والدین این کودکان، عده ای زخمی شدند و خونریزی داشتند و عده ای نیز کشته شدند. در ویدئوی تهیه شده پس از این حمله هوایی، یک پسر نوجوان غرق در خون گفت: پایم کج شده است. یک جت جنگنده به ما حمله کرد.
مقامات بخش بهداشت یمن اعلام کردند در این حمله پنجاه و چهار نفر کشته شدند که چهل و چهار تن از آنها کودک بودند و شمار زیادی نیز زخمی شده اند. درگیری ها در یمن سال دو هزار و چهارده آغاز شد، زمانی که جنبش انصارالله کنترل پایتخت یعنی صنعا را به دست گرفت و باعث شد دولت این کشور فراری شود. مارس سال دو هزار و پانزده، عربستان سعودی (به اصطلاح) ائتلافی متشکل از کشورهای عربی تشکیل داد و مداخله ای نظامی را با هدف بازگرداندن دولت (مستعفی و فراری) یمن آغاز کرد. این ائتلاف هنوز نتوانسته است به این هدف دست پیدا کند.
حمله نهم ماه اوت به صورتی خاص شوکه کننده بود، حتی برای جنگی که در آن کودکان قربانیان اولیه بوده اند و در بزرگترین بحران انسانی در جهان در حال رنج کشیدن هستند و سوء تغذیه در یمن شایع است و وبا نیز در این کشور شیوع پیدا کرده است. این جنگ باعث کشته شدن بیش از ده هزار نفر شده است. این رقم مربوط به دو سال قبل است و از آن زمان تاکنون، سازمان ملل متحد نتوانسته است آن را به روز کند. این حمله باعث ایجاد سوالاتی در ارتباط با تاکتیک های (به اصطلاح) ائتلاف و حمایت آمریکا از این حملات شده است.
مقامات نظامی آمریکا که از انجام شدن این گونه حملات خشمگین شده اند -که باعث کشته شدن غیر نظامیان در بازارها، مراسم ازدواج و مراسم سوگواری می شود- تأکید می کنند آمریکا یکی از طرف های این جنگ نیست. سازمان های حقوق بشری می گویند آمریکا نمی تواند نقش خود را نادیده بگیرد، با توجه به این که تسلیحاتی به ارزش میلیاردها دلار به کشورهای هم پیمان با خود فروخته است و کمک های اطلاعاتی در اختیار آنها قرار می دهد و به بمب افکن های آنها در هوا سوخت رسانی می کند.
کنگره اخیرا در ارتباط با این جنگ ابراز نگرانی کرده است. لایحه سیاست دفاعی که ترامپ روز دوشنبه آن را امضا کرد شامل یک بند دو حزبی می شود که مستلزم آن است که مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا تأیید کند عربستان سعودی و امارات عربی متحده, هم پیمان نزدیک به ریاض -دو کشور پیشرو در ائتلاف- در حال برداشتن گام هایی به منظور جلوگیری از کشته شدن غیر نظامیان هستند. اگر پمپئو نتواند این موضوع را تأیید کند، این قانون آمریکا را از سوخت رسانی به جت های (به اصطلاح) ائتلاف منع می کند.
پمپئو در گفتگوی تلفنی این هفته خود با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و وزیر دفاع این کشور، موضوع حمله به این اتوبوس را مطرح کرد. جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا نیز یک ژنرال سه ستاره را به ریاض اعزام کرد تا سعودی ها را برای انجام دادن تحقیقات در ارتباط با بمباران این اتوبوس تحت فشار قرار دهد. در بحبوحه این حمله، اعضای کنگره پا را فراتر گذاشتند و خواستار شفاف سازی نقش آمریکا در حملات هوایی در یمن و انجام شدن تحقیقات در این باره شدند که آیا حمایت از این حملات می تواند سبب شود پرسنل نظامی آمریکا در ارتباط با جنایت جنگی از نظر حقوقی در معرض خطر قرار بگیرند یا خیر.
در همین حال، شرکت پیمانکار دفاعی ریتون با قانون گذاران آمریکایی و مقامات وزارت امور خارجه آمریکا برای صدور مجوز فروش شصت هزار مهمات هدایت شونده با دقت بالا به عربستان سعودی و امارات عربی متحده طی قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار، لابی کردند. ائتلاف (متجاوز) تحت رهبری عربستان سعودی اعلام کرد به منظور جلوگیری از تلفات غیر نظامیان تلاش می کند و این ائتلاف دشمنان خود یعنی حوثی ها (جنبش انصارالله) را به استفاده از غیر نظامیان به عنوان سپر انسانی متهم کرده است. 

در روز حمله، ژنرال ترکی المالکی سخنگوی (به اصطلاح) ائتلاف اعلام کرد نیروهای ائتلاف «یک هدف نظامی مشروع» را هدف قرار دادند، پس از آن که در حمله موشکی جنبش انصارالله در جنوب عربستان سعودی، در مرز یمن، یک نفر کشته و یازده نفر زخمی شدند. المالکی در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه گفت: همه مولفه های موجود در اتوبوس هدف قرار گرفتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توجه به پژوهش در رمان های این دوره جایزه شهید همدانی
اعتکاف فرصتی برای پالایش روح انسان
دولت در بهبود وضع اقتصاد و معیشت مردم تلاش کند
پیروزی آرسنال مقابل بورنموث؛ توپچی‌ها همچنان در صدر جدول
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
ارائه الگوی عملی «شهر سبز» و گوگردزدایی صنعتی از سوی جهاددانشگاهی
تعویق دیدار شهرداری گرگان و ساجس لبنان
دیوان عالی ونزوئلا: معاون مادورو سرپرست دولت شد
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تولید یک هزار و ۳۸۵ تن گوشت مرغ در لرستان
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
اعلام اسامی فیلم های منتخب جشنواره فیلم فجر تا پایان هفته
بازدید فرمانده کل سپاه از مراسم‌های سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)