• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۳۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۸
البرز » ورزشی
دختران فوتبالیست در ساوجبلاغ

برگزاری فستیوال ملی فوتبال دختران + گزارش

چهارمین فستیوال ملی فوتبال پایه دختران کشور صبح روز شنبه ۱۷شهریور با حضور دبیرکل فدراسیون فوتبال در کردان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آیین افتتاحیه فستیوال ملی فوتبال پایه دختران کشور صبح امروز با رژه ۳۰تیم منتخب استان‌های کشور آغاز شد.
محمدرضا ساکت دبیرکل فدراسیون فوتبال، صوفی زاده نایب رئیس فدراسیون در امور بانوان، نمایندگان اداره ورزش و جوانان و هیات فوتبال البرز سخنرانان این مراسم بودند.
ابراهیم شکوری معاون دبیرکل فدراسیون فوتبال و سعید دقیقی عضو شورای اسلامی شهر قزوین و بازیکن سابق تیم ملی نیز در این مراسم حضور یافتند.
در این فستیوال ۳۰تیم ۱۴نفره از دختران زیر ۱۲سال ۳۰ استان کشور به استثناء دو استان آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان حضور یافته اند.
محمدرضا ساکت دبیرکل فدراسیون در آیین افتتاحیه چهارمین فستیوال ملی فوتبال پایه دختران کشور گفت: فستیوال ملی فوتبال پایه در راستای شناسایی استعداد‌های برتر فوتبال کشور برگزار می‌شود و هدف نهایی از برگزاری این فستیوال یافتن استعداد‌های شایسته‌ای است که امیدواریم بتوانند به تیم‌های ملی ما راه یابند و موجب توسعه و پیشرفت چشمگیر فوتبال کشور باشند.
لیلا صوفی زاده نایب رئیس فدراسیون فوتبال در امور بانوان نیز گفت: من فکر می‌کنم چهارمین دوره فستیوال با انسجام و قدرت بیشتری نسبت به گذشته برگزار می‌شود. اگر چه تعداد تیم‌ها تفاوتی نسبت به دوره‌های گذشته ندارد، اما خوشبختانه مشارکت و همکاری بسیار خوبی از سوی استان‌ها صورت گرفته و با فعال سازی فستیوال‌های استانی شاهد حضور منتخبین و استعداد‌های برتر در این فستیوال هستیم. همچنین برنامه‌های بسیار خوبی در بخش کارگاه‌های فنی، پزشکی و اوقات فراغت در نظر گرفته شده که می‌تواند نتیجه بخش و موثر باشد. بر این اساس معتقدم خروجی این فستیوال نسبت به دوره‌های گذشته بهتر خواهد بود.
صوفی زاده همچنین اضافه کرد:این فستیوال با توجه به شرایط سنی دختران از اهمیت بالایی برخوردار است. حضور استعدادیابان حرفه‌ای که دوره‌های دانش افزایی لازم را پشت سر گذاشته اند قطعا کمک می‌کند که استعدادیابی و شناسایی بازیکنان توانمند به خوبی اتفاق بیافتد. همچنین مدیر پروژه استعدادیابی و مربیان تیم‌های ملی نیز در این فستیوال حضور دارند که اتفاق خوبی است. بر همین اساس معتقدم استعدادیابی در این دوره بهتر از ادوار گذشته انجام خواهد شد و خروجی بهتری خواهیم داشت. پس از شناسایی استعداد‌ها نیز نفرات برگزیده در اردو‌های مناطق حاضر می‌شوند و برای آنها نیز مجددا دوره‌هایی در نظر گرفته می‌شود که خروجی مورد نظر در اردوی تیم ملی فوتبال زیر ۱۴سال شرکت می‌کنند.  
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در امور بانوان در پایان پیرامون علت غیبت دو استان آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان گفت: ما علاقمند هستیم که اینگونه رویداد‌ها با مشارکت تمامی استان‌ها به خوبی برگزار شود، اما به هر دلیل استان سیستان و بلوچستان مشکلات خاص خودش را دارد و این مسئله نشان می‌دهد که باید حمایت‌های بیشتری صورت گیرد. همچنین آذربایجان غربی نیز همیشه در فوتبال بانوان حضور موفقی داشته و حتی در لیگ برتر ما با تمامی مشکلات تیم داری می‌کند. باید بگویم جای همه آن‌ها خالی است و به طور قطع دختران علاقمندی در این استان‌ها نیز هستند که تمایل دارند توانمندی خودشان را نشان بدهند. امیدواریم در دوره‌های آتی شاهد حضور نمایندگان کلیه استان‌های کشور باشیم.

{$sepehr_media_۲۵۸۹۸۷۱_۴۰۰_۳۰۰}
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)