پخش زنده
امروز: -
سه بالگرد اورژانس در شهرهای مشهد، گناباد و سبزوار و یک بالگرد امدادی در شهر مشهدفعال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر کارگروه امداد و نجات استان خراسان رضوی گفت: تامین دو فروند بالگرد
اورژانس برای شهرستان های نیشابور و تربت حیدریه در این استان در دست پیگیری است.
دکتر مجتبی احمدی افزود: تلاش می کنیم با تامین این دو فروند بالگرد، روند امدادرسانی در حوادث غیر مترقبه و سوانح خراسان رضوی بیش از گذشته تسریع شود.
وی با بیان اینکه تمام ساختمانهای بیش از 9 طبقه باید با ایجاد پد فرود بالگرد، امدادرسانی به حوادث احتمالی را تسهیل کنندگفت: به دلیل اینکه خدمات رسانی آتش نشانی در طبقات بالا امکان پذیر نیست، در صورت بروز هرگونه حادثه و آتش سوزی در این طبقات می توان با استفاده از بالگرد امدادرسانی و مدیریت حادثه را بهتر و آسانتر انجام داد.
دکتر مجتبی احمدی با اشاره به ضرورت ایجاد پد فرود بالگرد در بیمارستانهای شهر افزود : بیمارستان های طالقانی، رضوی و امام رضا (ع) در مشهد دارای این امکان هستند.