پخش زنده
امروز: -
معاون امور گمرکی ستاد نظارت گمرکات خوزستان گفت: گمرک استان بر اساس مأموریت محوله در گمرکات مرزی شلمچه و چذابه به صورت شبانه روزی برای خدمت رسانی به زائران حسینی آمادگی کامل دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، علی قبادی در حاشیه بازدید از مرز چذابه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شش ماه
نخست امسال حجم تجارت خارجی تقریبا 17 میلیون تن کالا به ارزش هفت میلیارد و 300 میلیون دلار بوده است که تبادل کالا در مرزهای زمینی و دریایی خوزستان نشان از امنیت پایدار تجاری در مرزهای استان خوزستان و تعامل سازنده دستگاه های همجوار دخیل در امر تجارت خارجی دارد.
وی افزود: گمرک خوزستان بر اساس مأموریت محوله در گمرکات مرزی شلمچه و چذابه به صورت شبانه روزی برای خدمت رسانی به زائران حسینی آمادگی کامل دارد.
معاون امور گمرکی ستاد نظارت گمرکات خوزستان تصریح کرد: در مرز چذابه دستگاه های ایکس ری مسافری فعال است و هیچ مشکلی از نظر خدمات رسانی به زائران نداریم.
قبادی بیان کرد: گمرکات خوزستان در مرزهای شلمچه و چذابه با استفاده از امکانات در اختیار از جمله ایکس ری مسافری برای تسهیل ورود و خروج زائران آماده خدمت رسانی است و در زمینه صادرات کالا نیز آمادگی کامل برای ارائه خدمات داریم.