پخش زنده
امروز: -
شهردار بومهن از سرقت چند پله از پله های برقی پل روگذر عابر پیاده پیش از عملیات راه اندازی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علیبخشی گفت: این پله برقی در عرض خیابان اصلی شهر بومهن در محله «لوران» از چند ماه پیش کار گذاشته شده بود که طولانی شدن زمان راه اندازی آن یکی از دلایل این اتفاق است.
وی افزود: پله های سرقت شده که پنجشنبه اتفاق افتاده است کشف و خودرو سارق نیز شناسایی شده است و به زودی سارق دستگیر خواهد شد و جای هیچ نگرانی نیست.
شهردار بومهن گفت: علت اینکه راه اندازی این پله طولانی شده است نوسانات بازار است چراکه در هر دفعه تعیین پیمانکار برای راه اندازی آن با نوسانات هزینه ها روبرو شده ایم و پیمانکار انتخاب شده به همین دلیل از ادامه کار و راه اندازی سرباز میزند.
بیش از 10 پل عابر روگذر در خیابان اصلی شهر بومهن نصب شده اس و تنها یک پل عابر به نام طلائیه، پله برقی دارد که آن نیز به علت مشکلات فنی طی دو ماه گذشته به پله ثابت تبدیل شده است.
بومهن یکی از شهرهای شهرستان پردیس در حدود 20 کیلومتری شمال شرق تهران 90 هزار نفر جمعیت دارد و خیابان اصلی بومهن محل تردد شمار بسیاری از خودروها است و به همین علت اطراف این خیابان نرده فلزی نصب شده و عابران بناچار باید از پل استفاده کنند.