• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۱۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۰
سیاسی » عمومی

فناوری اطلاعات می تواند به چابک سازی دستگاه‌ها کمک کند

رییس همایش نقش فناوری اطلاعات در تحقق افق 1404 ایران، هدف برگزاری این همایش را بررسی نقش، جایگاه و تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات در پیشرفت و توسعه کشور ها و تسهیل امور اقتصادی در بخش دولتی و خصوصی دانست.

فناوری اطلاعات می تواند به چابک سازی دستگاه‌ها کمک کندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، فریدون وردی‌نژاد امروز در نشست خبری همایش نقش فناوری اطلاعات در تحقق افق 1404 ایران افزود: این همایش به سهم خود کمکی برای حکمرانی راهبردی کشور خواهد بود که در آن تمام ظرفیت‌های عمومی، دولتی و مردمی به کار گرفته شده اند.
وی گفت: چابک‌سازی سیستم حکومتی برای ایجاد تسهیلات لازم برای همکاری در زمینه‌هایی هم‌چون صنعت، کشاورزی و کار بنگاهی از اهداف دیگر این همایش است.
­رییس همایش نقش فناوری اطلاعات در تحقق افق 1404 ایران افزود: امیدواریم بتوانیم با برگزاری این همایش به چابک‌سازی سیستم رسمی و حاکمیت کشور، تقویت همکاری و هم‌افزایی میان بخش خصوصی و دولتی، کمک‌کنیم.
وی ادامه داد: در نظر داریم برنامه ها را تبدیل به پروژه های مشخص کنیم که فرایند اجرا، زمانبندی و نتیجه بندی آن مشخص باشد.
وردی نژاد گفت: فناوری اطلاعات روابط مناسبی بین بنگاه های اقتصادی، سمن ها و حکومت پدید می آورد‌ به نحوی که اثر افزایشی و توسعه ای برهم داشته باشند.
 
معاون توسعه اشتغال وزیر کار: تجربه چشم انداز 20 ساله نشان داد اجرای جداگانه برنامه هامنجر به نتیجه مطلوب نمی شود
معاون توسعه اشتغال وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: تجربه چشم انداز ۲۰ ساله نشان داد، این که بخواهیم جداگانه برنامه‌های مختلف را اجرا کنیم، نمی‌تواند منجر به نتیجه مطلوب شود. اگر در ادامه مسیر با همین منوال پیش برویم آیا به اهداف تعریف شده می‌رسیم؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، عیسی منصوری امروز در نشست خبری تشریح اهداف و سیاست گذاری های همایش بین المللی نقش فناوری اطلاعات در تحقق افق ۱۴۰۴ ایران با اشاره به نقش فناوری اطلاعات در تحقق برنامه‌ها‌ی از پیش برنامه‌ریزی شده افزود: بر اساس یک تقسیم‌بندی استاندارد، یا باید تولید فناوری کنیم یا از فناوری‌ها پیروی کنیم. آنچه در کشور رخ می‌دهد این است که ما پیرو فناوری هستیم.
وی گفت: این روند منجر به نوآوری نمی‌شود. بنابراین اگر قرار است منویات ۱۴۰۴ را دنبال کنیم باید راه را تغییر دهیم.
منصوری افزود: ما در نظام اجرایی نیازمند بازنگری هستیم. اکنون واحدهایی موفق هستند که خریدارشان دولت است و در این فضا نوع کسب و کار به سمت زیرساخت و کارهای مشاوره‌ای پیش می‌رود. در حوزه شهر هوشمند و اپراتور، مشتری اصلی دولت است و به همین دلیل فعالان این حوزه‌ها زیاد هستند. قاعده سیاست گذاری کشور، ما را به سویی دیگر می‌برد.
معاون توسعه اشتغال وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در یکی از طرح‌ها گفتیم توانمندی ملی و تولید محتوا را به استان‌هایی مانند کردستان ببریم. در واقع می‌خواهیم نقش دولت را به عنوان مشتری حذف کنیم و بازار فناوری را به سویی دیگر سوق دهیم. بنابراین باید با اصلاح نظام حکمرانی به سمت اقتصاد دیجیتال در فضای مجازی رفت.
وی گفت: باید در حوزه ابزار اقتصاد دیجیتال بیشتر کار کنیم. ما باید در موضوع کسب و کار، بحث فناوری های دیجیتال را مد نظر قرار دهیم. باید اکوسیستم اقتصاد دیجیتال را درست کنیم. یعنی هم نظام حکمرانی هم حوزه علمی و هم حوزه فناوری را کنار هم ببینیم. به نظر می‌رسد با این برنامه‌ می‌توان همه حوزه‌ها را پوشش داد.
منصوری ادامه داد: خوشبختانه فضای بسیار خوبی در کشور شکل گرفته است و این رویداد می‌تواند نقطه عطف تغییر روند باشد.
همایش بین‌المللی نقش فناوری اطلاعات در تحقق افق ۱۴۰۴ ایران با اهداف کلی بررسی پدیده‌های نو، آینده‌پژوهی فناورانه و تبیین رویکرد های مواجهه و بهره‌برداری از فرصت‌ها ۲۸ و ۲۹ آبان ماه برگزار می‌شود.
امروز سومین نشست شورای عالی سیاست گذاری این همایش بین‌المللی با حضور رییس و دبیران کمیته‌های علمی و اجرایی همایش، برای ارائه جزئیات و تازه‌ترین اطلاعات از چگونگی برگزاری این همایش و اهداف آن در پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی پرفروش‌ترین‌های پنج روز اول جشنواره اسباب‌بازی
آغاز ثبت‌نام جایزه ملی جوان سال ۱۴۰۴ در قم
نزدیک شدن هواپیمای ایرانی «سیمرغ» به بهره‌برداری تجاری
۱۸ کشته و زخمی در آتش سوزی یک مرکز ترک اعتیاد در مصر
ثبت‌نام سی‌امین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۶ دی
داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس در بندرانزلی تا کی فرصت نام نویسی دارند؟
مشارکت گسترده نوجوانان در المپیاد فیلم‌سازی
پیش‌بینی اجرای حدود ۱۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا آغاز پیک ۱۴۰۵ در خوزستان
تاکید بر اجرای طرح‌های آبخیزداری مطالعه شده در داراب
ترویج زایمان‌های طبیعی با توسعه زایمان بدون درد
محکومیت تجاوز آمریکا به ونزوئلا در شورای امنیت
دمای هوا در کرمانشاه تا پایان هفته روندی افزایشی دارد
تجلیل از جانبازان با قطع پای کامل (کانادین)
مروری بر خبر‌های پانزدهم دی قم در ۱۲۰ ثانیه
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای احکام نباید سبب اطاله دادرسی شود
دستگیری فردی که قصد خودسوزی در جهرم را داشت
بومی سازی حسگر‌های تخصصی در خط پایان رقابت‌های ورزشی جهانی
سرشماری آزمایشی عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا ۱۴۰۵ در استان اردبیل
دستگیری متخلف شکار غیرمجاز در حوضه سد چپرآباد اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)