• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۵۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
اجتماعی » تعاون و اشتغال

سردار مهماندار تمهیدات ترافیکی مراسم جاماندگان اربعین حسینی را اعلام کرد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: مسیر شماره یک پیاده‌روی روز اربعین در تهران از میدان امام حسین (ع) آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار «محمدرضا مهماندار» رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ درباره برگزاری پیاده‌روی روز اربعین اظهار داشت: با توجه به اینکه روز اربعین، در تهران پیاده‌روی جاماندگان از پیاده‌روی کربلا را داریم و خیل عظیمی از مردم مؤمن و شریف تهران در این مراسم شرکت می‌کنند، سه مسیر راهپیمایی پیش‌بینی شده که البته مسیر اصلی، شماره یک خواهد بود.
سردار مهماندار گفت: مسیر شماره یک از میدان امام حسین (ع) آغاز می شود و با عبور از خیابان 17 شهریور، میدان شوش، خیابان فدائیان اسلام، میدان شهرری، نهایتاً به حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع) می‌رسد. همچنین مسیر شماره دو از میدان جمهوری اسلامی آغاز می شود و در ادامه با عبور از بزرگراه نواب، میدان 9 دی، میدان بهمن، بزرگراه بعثت، خیابان شهید رجایی، میدان ساعی و میدان مدرس، در نهایت به حرم مطهر عبدالعظیم حسنی(ع) می‌رسد. مبدأ مسیر شماره سه نیز امام‌زاده حسن (ع) است که این مسیر در ادامه با عبور از خیابان امین‌الملک، خیابان قزوین، خیابان شیخ محمدی، میدان 9 دی، میدان بهمن، بزرگراه بعثت، خیابان شهید رجایی، میدان ساعی و میدان مدرس، در نهایت به حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع) می‌رسد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در ادامه متذکر شد: با توجه به اینکه برگزاری این راهپیمایی نیازمند یک سری آماده‌سازی‌ است، به همین علت از ساعت 12 امشب ، توقف همه وسایل نقلیه در برخی مسیرها ممنوع است. البته بنرها و بروشورهایی را که درباره خودداری از توقف در مسیر راهپیمایی اطلاع‌رسانی می‌کند ، نصب و توزیع کرده‌ایم تا مردم مطلع باشند و خودروهای خود را در این مسیرها قرار ندهند. اگر خودرویی از ساعت 12 شب به بعد در این مسیرها پارک باشد، همکارانم با جرثقیل آن‌ها را منتقل خواهند کرد.
سردار مهماندار درباره مسیرهایی که محدودیت ترافیکی دارند، گفت: در طول خیابان 17 شهریور، طول خیابان شوش در هر دو مسیر، محدوده درهای ضلع شرقی، غربی و جنوبی حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع)، طول خیابان فدائیان اسلام از میدان شوش تا میدان حرم، طول خیابان 24 متری (زکریای رازی) از میدان حرم تا سازمان آب و طول بزرگراه تهران – ورامین از سه‌راه ورامین تا میدان معلم در هر دو مسیر توقف وسایل نقلیه ممنوع است.
وی افزود: طبیعی است با شروع مراسم که از ساعت 6 خواهد بود تا پایان مراسم که با برپایی نماز ظهر و عصر است، اجازه تردد به وسایل نقلیه اعم از خودرو و موتورسیکلت را در طول خیابان‌های یاد شده نخواهیم نداد. به هیچ عنوان موتورسیکلت‌سواران حق ورود به داخل جمعیت و مسیر راهپیمایی را ندارند. این افراد باید موتورسیکلت‌های خود را در نقاط فرعی پارک کنند و خودشان به‌صورت پیاده در این مسیرها تردد کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ یادآور شد: طبیعی است که هر چه‌قدر مردم کمتر از خودروهای شخصی استفاده کنند، مشکلات کمتری خواهند داشت. شهروندان سعی کنند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند، زیرا ایستگاه‌های مترو و همچنین ایستگاه‌های BRT و خطوط اتوبوس‌رانی در طول مسیر وجود دارد.
سردار مهماندار درباره اتوبوس‌هایی که برای این مراسم در نظر گرفته شده است ، گفت: هماهنگی با شرکت اتوبوس‌رانی تهران انجام شده، در اطراف حرم به‌ویژه در پارکینگ فرمانداری شهرری، همچنین در خیابان قم و خیابان فدائیان اسلام حد فاصل میدان شهرری تا بزرگراه شهید کریمی، نقاطی هستند که اتوبوس‌ها دپو شده‌اند و در آنجا ایستگاه‌هایی مشخص شده تا زائرین و پیادگانی را که در این پیاده‌روی شرکت کرده‌اند به اقصی نقاط شهر تهران منتقل کنند. به‌علاوه ون‌های تاکسیرانی هم در اطراف حرم مطهر عبدالعظیم حسنی(ع)، مستقر هستند تا به تخلیه جمعیت و بازگشت زائرین کمک کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)