• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۵۸۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸
بین الملل » اروپا
در اجلاس سه جانبه استانبول؛

اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای

وزیر خارجه کشورمان: ۳ کشور ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان برای تقویت همکاری ها، بهبود وضعیت معیشتی مردم و حل مناقشات منطقه به طور صلح آمیز، اراده مشترکی دارند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از استانبول؛ ­محمدجواد ظریف در نشست خبری با وزیران امور خارجه ترکیه و جمهوری آذربایجان در استانبول گفت: سه کشور برای تقویت همکاری ها، بهبود وضعیت معیشتی مردم و حل مناقشات منطقه به طور صلح آمیز، اراده مشترکی دارند.

گزارش اختصاصي خبرنگار سرويس بين الملل
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وزیر امور خارجه کشورمان از همکاری کشورهای منطقه در حمایت از برجام و محکومیت اقدامات یکجانبه گرایانه آمریکا قدردانی کرد.
ظریف روز ملی ترکیه و افتتاح فرودگاه استانبول را به دولت و ملت این کشور تبريک و از میزبانی ترکیه قدردانی کرد و افزود: امروز دنیا با اقتصاد دانش بنیان می تواند پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشد، ما سه کشور ظرفیت های خوبی در مورد اقتصاد دانش بنیان و بهره گیری از بخش خصوصی برای تقویت اقتصاد داریم.

اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای
 
اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای

آغاز اجلاس سه جانبه وزرای خارجه ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان

اجلاس سه جانبه وزیر امور خارجه کشورمان، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکيه و المار محمد یاراوف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان آغاز شد.

اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و المار محمد یاراوف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان، در مجموعه دلمه باغچه استانبول دیدار گفتگو کردند. در این دیدار درباره مسائل منطقه ای و همکاری های دو جانبه در زمینه های سیاسی و اقتصادی تبادل نظر شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای
 
دیدار دو جانبه آقایان محمدجواد ظریف و مولود چاووش اوغلو وزیران امورخارجه ایران و ترکیه هم اکنون در حال برگزاری است. ­این دیدارهای دو جانبه، قبل از آغاز اجلاس سه جانبه وزیران امور خارجه ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان صورت گرفت.
  
اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای اراده مشترک برای حل مناقشات منطقه‌ای
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
جامعه جهانی مقابل تحریم آمریکا ایستاده است
 
 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اجلاس 3 جانبه استانبول گفت: جامعه جهانی مقابل تحریم آمریکا ایستاده است به طوری که همسایگان و کشورهای اروپایی در برابر اقدام یکجانبه واشنگتن خوب مقاومت کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از استانبول، محمد جواد ظریف در حاشیه نشست سه جانبه وزیران امور خارجه ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان در استانبول گفت: آمریکایی ها با تحریم های غیرقانونی علیه ایران به هدف پیش بینی شده خود نرسیدند.
وی افزود : امروز جامعه جهانی با یک انتخاب مواجه است که مرتبط با برجام و ایران نیست و این انتخاب هم انتخاب حمایت از یک روش قانونی در برابر روشی غیرقانونی و زورگویانه است.
وزیر امور خارجه ایران تصمیم آمریکا در تحریم ایران را اقدامی بر خلاف قوانین و عرف بین الملل عنوان کرد و گفت: متاسفانه این کشور قانون شکن می خواهد، کشورهایی را که پایبند قانون هستند، مجازات کند. وی این روش را دارای تبعات عظیمی بر نظم جهانی دانست.
ظریف در ادامه با قدردانی از مواضع رجب طیب اردوغان و مولود چاووش اوغلو رییس جمهوری و وزیر امور خارجه ترکیه از ایران در برابر تحریم های غیرقانونی و یکجانبه آمریکا ادامه داد: برخی شرکت های بخش خصوصی ممکن است که در روش کار خود با ایران تغییراتی دهند ولی کشورهایی مثل ترکیه اجازه نمی دهند که روابطشان با ایران به خاطر خواسته یک کشور دیگر خدشه دار شود.
وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: هر دو کشور ترکیه و جمهوری آذربایجان از مواضع ایران در خصوص تحریم ها حمایت و تاکید کردند که همکاری های خود با ایران را ادامه خواهند داد.
ظریف افزود: در این نشست همچنین مذاکره درباره ترانزیت، انرژی، گردشگری و همکاریهای دانش بنیان انجام شد و امیدواریم این روابط همچنان ادامه داشته باشد.
وزیر امور خارجه ایران همچنین نشست امروز را بسیار خوب و مفید خواند و گفت: در این نشست تصمیم گرفته شد که دور بعدی گردهمایی سه وزیر خارجه در ایران برگزار شود و همین طور تصمیم گرفتیم که در مورد حوزه های مختلفی که در بیانیه آمده، همکاری کنیم.
ششمین نشست سه جانبه وزیران امور خارجه ایران، جمهوری آذربایجان و ترکیه با حضور محمد جواد ظریف، المار محمدیاراوف و مولود چاووش اوغلو روز سه شنبه در کاخ دولما باغچه شهر استانبول ترکیه برگزار شد.
در این نشست همچنین، همکاریهای ممکن در زمینه های مختلف اقتصادی از جمله ترانزیت، حمل و نقل، انرژی، گمرک و دیگر مسائل مورد علاقه طرفین در حوزه های فنی، تجاری و همچنین موضوعات مرتبط با همکاری های سیاسی و منطقه ای به ویژه راه های کمک به صلح و ثبات هر چه بیشتر در منطقه، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
محمدجواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز وارد استانبول شد و در مراسم افتتاح فرودگاه سوم استانبول شرکت کرد.
وی علاوه بر شرکت در نشست سه جانبه امروز، با وزیران خارجه جمهوری آذربایجان و ترکیه نیز دیدارهای دو جانبه داشت.
پنجمین نشست سه جانبه ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان 29 آذرماه سال گذشته در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد.
قرار است هفتمین نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان سال آینده به میزبانی ایران برگزار شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی در راه آذربایجان‌غربی
بازار، محور پیوند تولید و مصرف و نماد اعتماد مردم است
افتتاح ساختمان جدید دادگستری جعفریه تا اوایل سال آینده
زرشک و عناب؛ دو گوهر سرخ خراسان جنوبی
محفل شعر فاطمی در میبد
رشد علمی کشور نیازمند تمرکز و رفع دغدغه‌های معیشتی جامعه علمی است
پیروزی قاطع جریان های شیعه در عراق
اجرای نیت واقفان بیرجندی در حوزه سلامت
سامانه پایش هوا خودکار و معتبر است
امشب: میزبانی امارات از عراق
جزئیات واردات خودرو برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
تاکید سرپرست معاونت امور هنری وزارت ارشاد بر احیای خانه تئاتر
مشهدی ها نماز باران خواندند
نقش کلیدی فعالان بخش خصوصی در اقتصاد کشور
برداشت دانه روغنی کنجد از مزارع خنج
ارائه خدمات رایگان درمانی توسط پزشکان جهادی بنیاد علوی
بررسی روند اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی شهرستان اشنویه
عرضه لباس‌های خنک‌کننده احرام در نمایشگاه حج عربستان
بازدید معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهور از مدرسه خیر ساز روستای سنگان اشنویه
برداشت انار از باغات پاوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)