• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۳۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴
سیاسی » دولت
در دیدار با رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا؛

فیفا از ورود سیاست به فوتبال جلوگیری کند

جهانگیری: فیفا نقش سازنده خود در همبستگی ملت‌ها را با جلوگیری از ورود مسائل سیاسی به فوتبال ایفا خواهد کرد.

فیفا از ورود مسائل سیاسی به فوتبال جلوگیری کندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، آقای جهانگیری پیش از ظهر امروز (شنبه) در دیدار شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا با تاکید بر اینکه ورزش همواره نقش موثری در برقراری و حفظ صلح و دوستی میان کشور‌ها ایفا کرده و گره‌های زیادی گشوده است از تلاش‌های فدراسیون بین المللی فوتبال برای دور نگه داشتن مسائل سیاسی از فوتبال قدردانی کرد .
وی همچنین با اشاره به برگزاری بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا میان تیم پرسپولیس و کاشیمای ژاپن اظهار داشت: امروز چشمان علاقمند فوتبال در آسیا و حتی جهان نظاره گر این بازی در تهران هستند و امیدوارم شاهد یک رقابت خوب و جوانمردانه باشیم تا همه علاقمندان به فوتبال از این بازی لذت ببرند.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه ایران همواره تلاش کرده است عضو موثری در کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد خاطر نشان کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران همواره حمایت های لازم را از همه رشته های ورزشی و بخصوص فوتبال از جمله فوتبال زنان انجام داده است تا این رشته پرطرفدار در سراسر کشور گسترش یابد.
وی تصریح کرد: اختلافات سیاسی میان کشورها امری طبیعی است که گاه شدت می گیرد و گاه به صلح و دوستی تبدیل می شود و انتظار ما از کنفدراسیون فوتبال آسیا این است که اجازه ندهد مسائل سیاسی بر فوتبال اثر بگذارد و برای انسجام میان کشورهای آسیایی تلاش هر چه بیشتری را انجام دهد.
دکتر جهانگیری همچنین با قدردانی از حمایت های کنفدراسیون فوتبال آسیا از فوتبال ایران، از رییس این کنفدراسیون خواست شرایطی فراهم شود تا شاهد حضور نمایندگان ایران در هیات رییسه کنفدراسیون فوتبال آسیا و هیات های تابعه آن باشیم.
رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا هم در این دیدار با بیان اینکه فوتبال ایران نه تنها نقشی اساسی در فوتبال آسیا بلکه در فوتبال دنیا دارد گفت: ایران به عنوان بازیگری مهم در سطح فوتبال آسیا مطرح است.
شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه دستاوردهای فوتبال ایران را افتخارآمیز توصیف و خاطرنشان کرد: فوتبال ایران نه تنها عملکرد درخشانی در سطح آسیا داشته بلکه در جام جهانی گذشته نیز تلاش خوبی انجام داد و در تمام سطوح بزرگسالان، جوانان، زنان و فوتبال ساحلی از دستاوردهای بزرگی برخوردار بوده است.
وی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا وقتی می خواهد به رتبه بندی های رسمی اشاره کند یکی از این رتبه بندی ها ایران است چرا که یکی از بهترین تیم های آسیا تیم ملی فوتبال ایران است.
رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا همچنین با اشاره به برگزاری کنگره این کنفدراسیون که اخیرا در کوالالامپور برگزار شد، گفت: در این کنگره شاهد تجلی همبستگی و وحدت میان اکثر اعضای کنفدراسیون آسیا بودیم و این نشانه و الگویی برای دیگر کشورهاست.
وی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا نهادی متحد است و همبستگی خوبی میان اعضای آن وجود دارد چرا که فوتبال باید بتواند ملت ها را به یکدیگر نزدیک کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ توسعه‌ای نباید سلامت محیط زیست و جامعه را به خطر اندازد
امتحانات دانشگاه آزاد قم مجازی برگزار می شود
اعلام زمان قانونی ثبت‌نام از داوطلبان سه انتخابات
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه
پیام سردار حسینی در پی شهادت «احسان آقاجانی»
اجرای برنامه‌های تعمیر و بهسازی چراغ‌های راهنمایی و تجهیزات ترافیکی
تشکیل قرارگاه بررسی حوزه جوانی جمعیت در دستور کار دستگاه‌ها
پیش‌بینی تحویل ۸ میلیون تن گندم به مراکز دولتی در سال زراعی جاری
۵۰ درصد افزایش میزان صلح و سازش در پرونده‌های قضائی بردسیر
ولادت بیش از ۱۴ هزار نوزاد در استان همدان
رونمایی از پوستر جشنواره ملی مشاعره رضوی در شهرکرد
بازگشت قیمت داروی «سیستاگون» بیماران نادر به قیمت قبل
تشدید کنترل و نظارت برروندتهیه و توزیع کالا‌های اساسی در پلدشت
حضرتی: پزشکیان به‌زودی با مردم گفت‌و‌گو می‌کند
جزئیات بیمه فعالان و مربیان جلسات خانگی قرآن اعلام شد
معرفی آثار راه‌یافته به بخش «فیلم بلند داستانی» جشنواره میراث‌فرهنگی
ساخت ۱۵ هزار واحد مسکن ملی در هرمزگان
قدردانی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج ازدست اندرکاران مراسم سالگرد
لزوم ساماندهی متکدیان، کودکان کار و معتادان متجاهر با حفظ شأن انسانی افراد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۷ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۳ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)