پخش زنده
امروز: -
اولین اجلاس منطقه ای استاد و مسجد در کشور امروز با حضور استادان دانشگاهی 6 استان در بندرانزلی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز گیلان اجلاس منطقه ای استاد و مسجد امروز با حضور 250 استاد از 6 استان تهران ، البرز ، زنجان ، قزوین ، گیلان و اردبیل برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در گیلان در این اجلاس با اشاره به جایگاه مسجد و کارکردهای آن گفت: مسجد بهترین پایگاه برای تبلیغ مبانی دین نشر ارزش های اسلامی بین جوانان است.
آیت الله فلاحتی با اشاره به نقش مسجد در شکل گیری انقلاب اسلامی ایران افزود: در زمان کنونی نیز جایگاه مسجد در حفظ انقلاب به حدی است که دشمنان پیوسته به دنبال تضعیف این مکان مقدس هستند.
وی در ادامه به برپایی اجلاس منطقه ای استاد و مسجد اشاره کرد و گفت: حضور استادان در مساجد و تعامل با دست اندرکاران این پایگاه اسلامی برای فراگیری گفتمان انقلاب اسلامی در راستای تحقق تمدن اسلامی لازم است.
نماینده ولی فقیه در گیلان بر ضرورت تلاش استادان برای جذب جوانان در مساجد تاکید کرد و افزود: نباید از مساجد دانشگاه ها نیز غافل ماند چرا که این مساجد نیز فرصتی برای تهذیب جوانان در کنار تحصیل علم و دانش است.
معاون فرهنگی - اجتماعی بسیج استادان کشور نیز از فعالیت هزار و 700 استاد در مساجد کشور خبر داد.
آقای دارا افزود: در اجلاس منطقه ای استاد و مسجد به دنبال آن هستیم تا اهل مسجد از خدمات اساتید در تخصص های مختلف بهره مند شوند.
وی با اشاره به تقویت ارتباط استادان و مساجد گفت: پیش بینی می کنیم تا پایان سال آینده 5 هزار استاد با مساجد همکاری کنند.
در ادامه اجلاس منطقه ای استاد و مسجد تفاهم نامه همکاری بین سازمان بسیج اساتید و مرکز امور مساجد گیلان امضاء شد.
در این اجلاس استادان دانشگاه ها به همراه روحانیان مساجد با شرکت در کارگاه های مختلف بحث و تبادل نظر کردند.
در پایان اجلاس منطقه ای استاد و مسجد ، استادان بسیجی در بیانیه ای ضمن محکومیت و بیزاری از فتنه گران آمادگی خود را برای حل مسائل و مشکلات دولت در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی اعلام کردند.