پخش زنده
امروز: -
در نشست شهرداران با معاون امور عمراني استانداري مقرر شد بدهي بانکي و مالياتي شهرداري به صورت تهاتر تسويه شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،معاون امور عمراني استانداري در نشست با شهرداران استان گفت پيمانکاراني که از شهرداري ها طلبکارهستند مي توانند به صورت تهاتر طلب خود را با بدهي هاي بانکي و مالياتي خود تسويه کنند .
صادقيان افزود تنها پيمانکاراني که طلب آنها به سال 95 و يا تا پايان سال 95 ارتباط دارند مي توانند با بدهي خود در نزد بانکها تهاتر کنند .
وي تاکيد کرد همچنين پيمان کاراني که طلب آنها مربوط به سال 96 يا طول سال 96 باشد مي توانند با بدهي هاي مالياتي خود با اداره کل مالياتي استان تهاتر کنند .
معاون امور عمراني استانداري تاکيد کرد شرط انجام اين تهاتر اين است که طلب پيمان کاران مربوط به اجراي پروژه هايي باشد که از از درآمد هاي عمومي دولت اعتبار داشته باشد .